Şimdi Ara

The Man from Earth devam filmiyle beyaz perdeye dönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Film çıktı mı ve burada ne zaman vizyona girecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARVEL

    Film çıktı mı ve burada ne zaman vizyona girecek?

    Burada vizyona girer mi acep... sanmam .
  • Ne oldu çıktı mı bu film?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman tüm heyecanımı yok etti, belli ki konsept değişiyor
  • Noldu bu film çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film ABD'de 2 ay önce vizyona girmiş. Türkiye'de girmeyecek gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film vizyona girmiş ama neden hiçbir yerde bulamıyorum ...
  • ilk film overrated in zirvesiydi. bos beles felsefe yapmislardir yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz daha bilimsel detaya girerseler iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film tek kelime çöpinho.İlk filmide hippi,hipster,ezik tayfası çok yükseltmişti lakin yine de izlenebilirdi.
  • Abi film madem vizyona girdi neden malum ortamlarda yok. Şimdiye dijital versiyonu çıkmış olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin Facebook sayfasından okuduğum bilgilere göre Ocak ortası gibi dünya genelinde çıkış yapacak. Şu anda önsipariş ile dijital olarak alınabiliyormuş. Çıkış yaptığı gibi dijital izlenebilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film vizyona ne zaman girecek bi giremedi.
  • https://www.moviesaints.com/#!/movie/man-from-earth-holocene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The.Man.from.Earth.Holocene.2017.1080p.BluRay.x264-UNiVEARTH düşmüş. Altyazı bekleniyor.
  • Altyazı düşmüş. Yapımı az önce izledim. Öncelikle korktuğum filmin başına gelmiş: yapım ilk filmin gerisinde kalmış. İlk film gerek senaryosuyla gerek kurgusuyla gerek içerdiği fikir ve diyaloglarla hem daha yoğun hem daha gerçekçi hem daha doğal hem de daha doyurucuydu. Zaten ilk yapım bir olay filmi değildi, dolayısıyla devamı çekilecek bir yapım da değildi. Bu yapım, devamı getirilmeye çalışıldığı için zorlama bir kurgu ve senaryo yaratılmış ve bir fikir-durum filminden olay filmine dönüştürülmüş ki bunu filmin sonunda iyice hissediyoruz. Bu dönüşüm aslında iyi bir senaryo, kurgu ve oyunculuklarla bozulmayabilirdi ama maalesef filmde bütün bunlar bozulmuş. Üniversite öğrencisi rollerindeki oyuncuların mimikleri çok yapmacık olmuş. Daha da yapmacık olsan şeyse
    bu üniversite öğrencilerinin hiç dert ve tasası yokmuş gibi birden sevdikleri bir öğretim görevlisinin özel yaşamına takmış olmaları. Arkadaş orası üniversite yahu! Binlerce öğrencisi olan koskoca bir kurum. Herkes kendi halinde. İnsan ne kadar mükemmel olursa olsun kimse kimsenin özel yaşamını didik didik etmez, bu kadar kazı çalışması yapıp da vahiy gelmişçesine isabetli bir şekilde bir gariplik bulup oradan yürüyorlar. Kimse böyle şeylerle uğraşmaz, kimse bunlara takılmaz, düşünmez. Düşünse bile kimse haneye tecavüz edercesine başkasının evine dalmaz, eşyalarını karıştırmaz, fotoğraf çekmek için elektrik şokuyla bayıltacak kadar ileri gitmez, kaçık olduğu düşünülen bir adamı bulup rahatsız edip ona başkasının fotoğraflarını atmaz, 60 adet üniversiteyi kendini rezil etmek pahasına deli saçması şeylerle meşgul etmez, kimse kimsenin de umrunda olmaz zaten. Ama filmde bütün dünya o kadar işsiz ki John'un hayatıyla ilgileniyor.
    Çok salak saçma bir senaryo yazılmış.


    Philip'in John'u sandalyeye bantlaması, akabindeki diyaloglar, Philip karakterine can veren genç arkadaşın oyunculuğunun çöplüğü vs kötüydü.



    Filmin sonunda da Philip ortadan kayboluyor ama bizim John yaşıyor. Philip'le ilgili ne olup bittiğini bilmiyoruz. Sonrasında ek bir sahne izliyoruz.
    Bir FBI dedektifi bizim adı deliye çıkmış emekli profesöre danışıyor. Bir seri katilden bahsediyor ve Philip'in kayıp oluşundan da bahsediyor. Aynı zamanda ölümsüz ve kimlik değiştiren birinden de bahsederken onu bu seri katille ilişkilendirmeye çalışıyor. Zira FBI ajanı her iğrenç bir cinayette orada birinin bittiğini öğreniyor.
    Film sonucu itibariyle ucu açık bırakılmış ki bunu yönetmeni de açıkça dile getiriyor. Yönetmen ya yeni bir film ya da yeni biri dizi olarak devam edebileceklerini dile getirmiş. Her iki ihtimalde de ben artık "olay" yapımına dönüşmüş olan, devamının gelmesi olası bu yapımda
    John'un artık bir ölümlü olduğunu, yaşlanıp normal bir insan gibi ömrünü tamamlayacağını ancak başka birinin de bu zamanlarda ölümsüz (John gibi uzun ömürlü) biri olup çıktığını düşünüyorum. Ya da zaten böyle biri doğmuş da olabilir artık o senaristin hayal gücüne kalmış bir şey. Ama bence senaryo böyle devam edecek. Hatta FBI'ın bahsettiği seri katil ölümsüz bir seri katil olabilir. Ya da katil de sadece cinayetlere tanık olmaya merak sarmış biri de olabilir. Her farklı ihtimalde bu kişi kayıplara karışan Philip de olabilir.
    Muhtemelen buradan yürüyecekler.

    Filmin başında da sonunda da filmin yönetmeni bu filmi kendi sitesi ve daha birçok platformda bedava sunduklarını ama filmi izleyip beğenenler olursa da miktarı ne olursa olsun bağışlarda bulunulmasını temenni etmiş. Ama şahsen bu yapımı ben beğenmedim. İlk filmden çok uzak olmuş. Bu filmle ilgili iyi bulduğum 2 şey var. Biri yeşillik, doğa manzarası; diğeriyse ilk filmdekiyle aynı olan o sakin(leştirici) piyano sesli müziği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ocak 2018; 19:58:41 >




  • İzleyenlerden bir tane bile olumlu yorum yok. Anlaşılan ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Filmin kafamdaki imajı bozulmasın diye 2.filmi izlemeyeceğim. Daha sonra ilkini bir daha izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence senarsti olurda birkaç yapımcının dikkatini çekip dizi yapar yolumuza bakarız diye düşünmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Inanın filmi izledikten sonra 1 sezonluk dizi olsa izlerim dedim





    Yönetmem ve ekibi aşırı risk almış filmin dağıtımı konusunda umarım zarar etmezler ama bu filmi izleyen biz kaç kişiyiz de kaç kişi bahis yapacak 😯

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Film aslında güzel ama işte sorun hikayenin ortasını anlatıyor örnek vereyim matrix in 2. Filmindeki gibi hikayede önemli şeyler kaliyr

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.