Şimdi Ara

The Magicians (2016) | 4.Sezon Onaylandı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Threesome zaten saçmaydı bi de gidip Alice ve Penny yattı daha da saçmaladılar o konuda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingoshi


    Threesome zaten saçmaydı bi de gidip Alice ve Penny yattı daha da saçmaladılar o konuda...



    alicei zaten hiç beğenmemiştim o threesomeda büyünün etkisi ile oldu sonra kız gitti pennynin altına yattı belliydi zaten tipinden şırfıntının
  • İlginç bi sezon finaliydi.
    Koskoca tanrı gelmiş Julia'ya tecavüz etmiş ya la.... Julia'nın bıçağı tutabilmesinin sebebi de içinde "tanrı tohumları" taşıyor olması anladığım kadarıyla. Keşke direk kesseydi kafasını, anlaşma yapalım falan derken Martin Juliayı öldürür.
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    cevap yazayım derken deli spoiler yedim :D
    spoiler'ı verince yazasım kaçtı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 12 Nisan 2016; 17:01:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

    cevap yazayım derken deli spoiler yedim :D
    spoiler'ı verince yazasım kaçtı :D

    Son bi haftada ikinci kez oluyor bu Daha önce başkası da yanlışlıkla açmıştı spoileri
  • o sezon finali neydi öyle resmen juliayı öğrenince azım açık kaldı başımdan kaynar sular döküldü.Nedir bu kızanın çektiği arkadaş
  • Bu nası bölüm ya Julia neler yaşamış

    Son kısımda
    Alice neden bıçağını çekemedi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkm1

    Bu nası bölüm ya Julia neler yaşamış

    Son kısımda
    Alice neden bıçağını çekemedi?



    Bıçak yerinde değildi çünkü.

  • Sezon finaliyle artık seri kitaplardan ayrıldı. İlk sezonda Quentin ve arkadaşlarının 1. kitapta başlarından geçenler işleniyordu. Julia'nın başından geçenler ise 2. kitapta yaşanan olaylardı. Geçen bölümde hikayeleri kesiştirdiler ve finalde ilk kitabın sonunu değiştirdiler. Martin'in içinde kötülük olduğu için Fillory'ye gidememesi muhabbetini sevmedim. Çünkü Martin her zaman kötü değildi. Onun kötü olmasının nedeni Plover'ın ona yaptıkları... Daha sonra bunun Ember ile Umber'e karşı nefrete dönüşmesi.

    Julia'nın başından geçenlerin gösterilmesi iyiydi. Geçen bölüm insanlar tepki gösterir diye o hikayenin değiştirildiğini düşünmüştüm. Ama Fox'un gelmesi iyi oldu. Fox'un Julia'ya yaptıkları ise Julia'yı daha da güçlendirdi ama insanlığını aldı. Julia zaten son derece güçlü bir büyücü haline gelmişti. Ama başından geçen olay onu daha da güçlendirdi. The Magicians evreninde büyücülerin güçleri onların başından geçen olaylar ile doğrudan orantılı. Ne kadar acı çektiyseniz ve bu sizi ne kadar olgunlaştırdıysa bir o kadar güçleniyorsunuz. Her şey bir kaç pratik el hareketinden ya da ezberlenecek bir kaç büyülü sözden ibaret değil. Quentin'in bu kadar güçsüz bir karakter olması da bu yüzden. Quentin macera arayan kahraman olmak isteyen reşit olsa bile özünde saf bir çocuk.

    Önümüzdeki sezon Martin çok fazla ortalıkta olur mu bilemiyorum. Çünkü ilk bir kaç bölümde onun fişini çekebilirler. Ama bazı karakterler dizide olmayacak. Önümüzdeki sezon Quentin'in hataları yüzünden arkadaşlarının başına gelenlerden yola çıkarak duyacağı suçluluk duygusu ile birlikte olgunlaşıp daha iyi bir büyücüye dönüşmeye başlayacağını ve Julia'nın dönüşümünü izleyeceğiz. Ayrıca Fox'un Dünya'ya gelmesi öyle basit bir olay değil. Asla çağrılmaması gerekiyordu. Onun çağrılması bir şeyleri tetikledi. Bu 3. sezona sarkar mı bilemiyorum ama ortalık fena karışacak.

    Umarım diziye daha fazla bütçe ayırabilirler. Çünkü özellikle finalde Fillory'de dizi resmen dökülüyordu. Bar sahnesinde bir köpeği giydirmişler. Aklıma Sihirli Annem dizisindeki Tacettin geldi. Açıkçası ben konuşan bir ayı koymalarını falan bekliyordum en azından. Yani bana göre olmamış. Çok daha iyi şeyler yapılabilirdi. Ama dediğime geliyor sonuç olarak diziye yeterli bütçe ayrılmamış gibi gözüküyor. Bunlara bu kadar az kaynak ayrılıp önümüzdeki sezonu nasıl çekecekler çok merak ediyorum.
  • izleyecek olanlara spoiler vermeden dizinin özetini yazayım buna göre karar versinler ;

    -ilk 4 bölüm bir dizi (giriş , büyüler iyiymiş düşüncesi)
    -sonraki 4 bölüm bir dizi (dizi baya iyi olacak gibi düşüncesi)
    -üçüncü dörtlük kısım bir dizi ( bol bol anlamsız sevişme muhabbeti , bu nasıl bir dizi yaa böyle düşüncesi )
    -son bölüm başka bir dizi olmuş. (vay arkadaş neler oluyor böyle , bu dizi böylemiydi düşüncesi )

    Julia bahtsız bedevi - kutup ayısı ilişkisini tam anlamı ile gösteren yegane karakter oldu dizi dünyasında bu kadar iddialıyım

    son bölüm ile 2.sezon için sanılanın aksine pek de iyi sinyal vermediler.Ya senaristler sürekli değişiyor ya yönetmen bölümler için ama bir dizide bu kadar tutarsızlığı başka türlü açıklayamam.
  • İlk sezon çoğu yabancı dizide olduğu gibi sevişme sahneleriyle izleyiciyi kendilerine çektiler
    2.sezon efsane olacak tabi çıkarsa
    bu arada dizideki kızların kızların hepsi birbirinden güzel olmaz ki böyle
  • arkadaşlar kitabı okuyanlara sorum var

    alice öldü mü? umarım ölmemiştir güzel kızdı.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Kitaptan spoiler

    Kitapta Alice çok zor bir büyü deniyor. Bunun sonucunda tıpkı kardeşi gibi niffin oluyor. Martin'i o öldürüyor. Ama Alice'te gidiyor. Büyük ihtimalle dizide ölecek. Ama hiç kimseyi öldürmeden de devam edebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tritlum

    Kitaptan spoiler

    Kitapta Alice çok zor bir büyü deniyor. Bunun sonucunda tıpkı kardeşi gibi niffin oluyor. Martin'i o öldürüyor. Ama Alice'te gidiyor. Büyük ihtimalle dizide ölecek. Ama hiç kimseyi öldürmeden de devam edebilirler.


    cevap için teşekkürler

    bu niffin olayını işleyebilirler böyle bir karakteri bu kadar çabuk harcıcaklarını düşünmüyorum o zaman.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt

    Alice niffin olduğu zaman gruptan ayrılıyor. Yani her türlü Alice yok. Dizide bu konuda kitaba sadık kalacaklarından emin değilim. Bana Alice öldü gibi geliyor. Ama dediğim gibi sezon finali diye öyle bir sahne koymuş olabilirler. Açıkçası doğru oturup doğru konuşmak gerekirse Alice'in başına bir şey gelmesi gerekiyor. Bir şeyler olmalı ki Quentin yaptıklarından ötürü suçluluk hissetsin. Çünkü kitapta her şey onun suçuydu. Alice yaşadıklarına rağmen sırf Quentin'e göz kulak olmak için o noktaya gelmişti ve bunun sonucunda Alice gitti. Quentin ise daha fazla olgunlaştı. Bu sayede daha iyi bir büyücü haline geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Dizi başladığında ilk 3 bölümü izlemiştim ama pek sarmamıştı. Zaten serinin ilk kitabını da hiç beğenmemiştim adam bildiğin Harry Potter ile Narnia Günlükleri'ni birbirine katıp yazmış. Şimdi dizinin 2. sezon onayını aldığını görüyorum. Ne dersiniz, devam etmeye değer mi yoksa izleme listemden çıkarayım mı?
  • iptal edilmemiş hala, ilginç

    syfy posterleri yapan elemanlari çok iyi, gerisi çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.