Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
20
Favori
22.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • st ve pub'ta çevirmişler. Hangisi iyi ki acaba?
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    o bi ara dizilab'da mı ne oluyordu ya onlarda sayfa kaynağına açık koyuyordu altyaziyi. şimdi gömüyorlar direk videoya sanırım
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    WISDOM kullanıcısına yanıt
    İlk pub'tan izliyordum. Vasat çıktı altyazı. 20.dkdan sonra lab'a geçtim. Lab'ınkinde sıkıntı yok. Gayet iyiydi. Bu arada bölüm harikaydı. Altyazı falan beklemeyin direk lab'tan izleyin size o kadar diyorum.
  • son sahne




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Nisan 2017; 11:19:53 >
  • Bölüm harikaydı yine.
    3 yıl ileri sarınca mevzular her şey güllük gülistanlık olmuştu aslında. Şimdi de Nora'nın çocukları mevzusu ile yaşlı Kevin dalgası çıktı.
    Olaylar çözülecek artık. Ayrıca baya unutmuşum diziyi. Karakterler çıktıkça az çok hatırladım olayları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 26 Nisan 2017; 16:38:54 >
  • Buralar niye bomboş?
  • 3x1

    Başlangıçta gösterilen kasaba Miracle'ın eski halidir muhtemelen. Sondaki sahne gelecekte Nora?
    ve dünya sona ermemiş bunu biliyoruz. İlk sahnedeki kadının vazgeçmeyişiyle alakası olabilir, Nora da aynı şekilde bir şeylere inanmış ve ailesi onun yanında olmamış olabilir.
    Kevin kendini boğmaya çalıştı muhtemelen her gün yapıyor ve ölmediğini tekrar görüyor. Bunu bilenler onu peygamber olarak görüyor ama kendisi kabullenmiyor nedense.
    John&Laurie?? Erika nerede? Siyah bebek Lily nerede?
    Mary sınırı geçtiği an ölebilir bence.

    Beyaz giyen adamların sonu ilginç olmuş pek üzerinde durulmadı ama bayağı garip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    3x1

    Başlangıçta gösterilen kasaba Miracle'ın eski halidir muhtemelen. Sondaki sahne gelecekte Nora?
    ve dünya sona ermemiş bunu biliyoruz. İlk sahnedeki kadının vazgeçmeyişiyle alakası olabilir, Nora da aynı şekilde bir şeylere inanmış ve ailesi onun yanında olmamış olabilir.
    Kevin kendini boğmaya çalıştı muhtemelen her gün yapıyor ve ölmediğini tekrar görüyor. Bunu bilenler onu peygamber olarak görüyor ama kendisi kabullenmiyor nedense.
    John&Laurie?? Erika nerede? Siyah bebek Lily nerede?
    Mary sınırı geçtiği an ölebilir bence.

    Beyaz giyen adamların sonu ilginç olmuş pek üzerinde durulmadı ama bayağı garip


    2. bölümü izle




  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    izledim

    3x2

    introya ne olmuş ya öyle gülesim geliyor izlerken

    bir müzik bu kadar mı mükemmel olur bu kadar mı uyar sahneye ya


    nora'ya yönelik bir bölümdü. makinelerle derdi ne, havaalanı+gps+otopark hiçbiri çalışmadı. dövmesi çocuklarını aklından çıkarmak içindi ama daha kötü oldu.
    son sahne ilk bölümden daha da büyük soru işareti bıraktı bende. zaman olarak günümüzdeydi galiba, ablalar Kevin olduğunu öğrenmek için tehlikeli bir yol seçtiler.
    gelecek bölüm de babasına yoğunlaşacaklar galiba. şu an için ileriye dönük bir tahmin yapmak imkansız yahu




  • 3x3

    Fragmandan da beklenildiği gibi Kevin Sr. bölümüydü. Onun bu zamana kadar neler yaşadığını gördük. Son 10 dakika acayip duygu yüklüydü. "You're not an angel, god doesn't care about me."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ron Swanson

    3x3

    Fragmandan da beklenildiği gibi Kevin Sr. bölümüydü. Onun bu zamana kadar neler yaşadığını gördük. Son 10 dakika acayip duygu yüklüydü. "You're not an angel, god doesn't care about me."



    Bueneee bueeneeee Olayları valla unutmuşum o kadar uzun bir ara oldu ki. O dergi neydi,
    zenci çocuk nerden çıktıydı neden o kadına verdiler. Valla unutmuşum




  • 3x03

    Kevin Sr hakkında bilmediklerimiz açıklayan çok güzel bir bölümdü. Amcanın hikayesi, kıyameti önlemek için yaptıkları iki sezondur göremediğimiz her şeyi açıkladılar çok iyi oldu o açıdan.
    Avustralya'da birisi ona Tanrı'yla konuşmak ister misin diye soruyor ve ondan sonraki hiçbir şeyi hatırlamıyor. O arada olan dünyanın en iyi bölümü olan international assassin'da Kevin'le konuşuyor..
    "would you kill a baby if it would cure cancer" WTF sahnenin anlamı ne olabilir acaba. Şöyle bir şey düşündüm, öyle bir an gelecek ki oğlunu öldürmek zorunda mı kalacak acaba dünyayı kurtarmak için.
    Grace'in hikayesi son on dakika çok iyiydi. Anlamadığım kısım uyandığında gördükleri sanki fotoğraftakilerin büyümüş haliydi ve kiliseden bot yapmaları ilgiçti.

    Hadi bakalım neler olacak




  • Abi?
    3x4
    Yanlış hatırlıyor muyum diye 3x3'deki "Would you kill a baby, if it would cure cancer?" muhabbetine bi daha baktım. Adam orada hayır diyor, Nora burada evet; ikisini de almıyorlar. Dünyanın diğer ucundan insanları çağır; trolle, psikolojisiyle oyna, belki de 3.bölümdeki adam gibi ölümlerine sebep ol. Resmen manyaklık bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 9 Mayıs 2017; 2:11:30 >
  • 3x4

    Hava alanında Nora'nın şu cümlesine takıldım kaldım: "It's okay, I'll see you on the other side"
    Ardında paralarla ilgili muhabbette de iyi güldüm Ve Nora hamile muhtemelen gibi geldi bana.

    So if you could just do that, that'd be fucking great please

    Evie'e gelecek olursak bölümdeki en büyük payı Kevin'in babasının onu bulması oldu. Onun sayesinde ismini yazdırdı, onun sayesinde televizyonda göründü. En azından Patty zamanı gibi olmadı geçici bir halüsinasyondu.
    Detaylar...


    @Ron Swanson Evet Nora'nın ve yanan abinin cevapları farklı olmasına rağmen ikisi de kabul edilmedi. Muhtemelen sadece evet hayır değil, bunun altında yatan sebeplere göre insanları eliyorlar. Belki de dünyayla bağları kalmayacağı için neden umurumda olsun ki gibi bir cevap kabul edilecek veya ilk tepkisi çocuklar benim mi oldu adam ne dedi bilmiyoruz ama buna da bakıyor olabilirler Sonuç olarak sadece cevaba bakılmıyor belli ki.

    Patlatmayla ilgili hiçbir şey gösterilmedi ancak uçuşları iptal edecek derecede büyük demek ki.

    Nora'dan nefret etmeye başlamıştım zaten ayrılmalarına sevindim ben.

    Bu arada introlar farklı müziklerle başlıyor bu hafta ne olacak diye merak ediyorum artık Take Me On çok uygun bir şarkı olmuş ve son dakikalardaki orkestra çok iyiydi.


    3x5 Matt bey neler yapıyorsun






  • Bize niye her bölüm beyin mıncıklaması geçirtiyorlar ? Son sezon diye mi böyle yapılıyorlar nedir yani Kim bu makine diye cıyaklayanlar. Ne makinesi nereye yolluyorsun sen bizimle kafa mı buluyorsun kardeş Kevin tüm bu olanlara nasıl dayanıyor valla helal olsun. Adam ölemiyor da Geçen bölümde bir an gelecekten spoiler gösterdiler, Nora yaşlanmış ne iş yaptığı belli değil ve Kevin'i silmiş atmış hayatından. Belli ki bu olaydan sonra işler iyice karışacak. Yada Nora'yı o dediklere yere gönderdiler mi ? Artık orda mı yaşıyor... Kafamda deli sorular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 9 Mayıs 2017; 20:57:34 >




  • lakers45 kullanıcısına yanıt
    şöyle bir teorim de var

    beyaz giyenlerin tarikatı dağıldı ama bunlarla devam ediyor olabilir.
    Video çeken yüz küsür kişiyi belki de feda ettiler bulunmasınlar diye, amaçları herkesi reddedip kiminin intihar etmesini kiminin ömrü boyunca reddedilmeyi dolayısıyla Departure'ı düşünüp hatırlamaları.
    Sanmıyorum ama bir ihtimal diye düşündüm bunu. Bu sezon bir bölüm daha görürüz bunlarla ilgili netlik kazanır yoksa bir anda telefon edip diziye dahil ettiler ve bu bölümle son bulursa Nora'nın psikolojisi dışında diziye etkileri olmayacak




  • Son iki bölüm çok iyi toparladılar. Sezonun ilk bölümü beni baymıştı ama şu an çok iyi gidiyor.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt

    Beyaz giyenlerin bir anda oldu bittiye getirilip ölmesi ilk başta zaten çok garip. Hemen 3 sene sonraya atmalar vs. Hadi diyelim tamam makina var ve bu dangalaklar bir tuşa basıp bir anda o kadar insanı 14 ekimde ortadan kaldırdı. İlk sezonlardan bildiğimiz üzere bu gidenlerin bi ortak özelliği yok. Nasıl oldu da o makine öyle seçti acaba. İşin bilimsel yönünü bir tarafa koyalım tamam makinaymış diyelim. İşin ruhani boyutunda işler daha da karışık Kevin ölüyor mu ölmüyor mu kafayı mı yedi ne oldu adama. Sarışın kadının komadan çıkması ve ertesinde hemen çocuk yapmaları ve tekrar komaya girmesi ve yeniden uyanması ve bu sefer tam uyanması Şimdi kadın miracledan ayrıldı(?). Kevin'in babası ayrı gidik, 3.bölümde babası Kevin buraya adımını bile atmamalı diye bağırıyordu şimdi ise oğlum hoşgeldin ben sana bakarım gel gel diyor. Dizinin bambaşka bir yola girdiği açık. 2 sezon baya ruhani ve bilinmeyen bir dizi iken şimdi bildiğin her bölüm ney? nasıl yani? Bu ne la ? dedirtiyor. Zannedersem son sezon diye baya hızlı, değişik olaylar verme peşindeler. O mükemmel ortalık karıştı, dram dram dram diye bağıran müziği bile bu bölümde yoktu mesela. Dizide bazı oyuncuların tepkileri beni çıldırtsa da hatta geçen sezonlarda yok artık amaaaaan iyice cıvıttı bunlar da haa diyerek nerdeyse diziyi bıraktıracaklardı. Bağlayın artık şu olayları, yeni jesus mı getirirsin, kıyamet mi kopar artık olsun bir şeyler Haftaya da anlaşılan uçaklı, gemili avustralya'ya gitme macerası anlatılacak. Hadi bakalım




  • Dizi her bölüm üstüne koya koya ilerliyor. Her soruya cevap verilecek en azından senaristler öyle olacağını söyledi.


    Makine işi doğru bana kalırsa. Sorunun doğru bir cevabı da yok bence. Adamına göre cevabı yorumluyorlar. Evie'nin görünmesiyle olaylar gelişecek tabii. Kaderin cilvesi ayağına yapmışlar o yüzden Kevin'ın ölülerle konuşması veya ölümden dönmesi bana çok ilginç gelmiyor Lost'ta da böyleydi, bu dizide de böyle. Umarım gene International Assassin tarzı diğer tarafın konu geçtiği bir bölüm çekilir.


    Keşke şu introyu değiştirselermiş, bazı şarkılarla gerçekten uyuşmuyor çünkü.




  • lakers45 kullanıcısına yanıt

    zaten patti'den sonra bitmeliydi bence onların dizideki rolleri.
    yalnız bir şeyi karıştırmışsın sen, 14 Ekim'deki kayboluşların makineyle bir alakası yok. makine ayrılanların konumlarında yapılan testler sonucu icat ediliyor.
    kevin konusunda katılıyorum sana. şu an kevin'e dizide verilen gizem komple ayrılış hikayesinden daha ilgi çekici geliyor bana kevin ve babasının sözde kıyameti engellemeye çalışmalarını da izleyeceğiz galiba bakalım
    haftaya matt'e odaklı bir yolculuk var belli ki. matt çok sevdiğim bir karakter zaten doctor who'da modern serinin de ilk doktor'u olması ayrı bir şey benim için
    bu arada dizi benim için çok ayrı bir boyutta kitabını aldım okudum daha sonra diziden zevk alamam diye bıraktım. dizi bitince devam edeceğim tekrar farklarına bakacağım




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.