Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
21
Favori
54.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 3.4 kere btirdim konuyu ezbere anlatirim o derece yanliz bisey sormak istiyorum.O kisimda konu ne tam anlamadim.

    Simdi Joel yaralaninca ellie kıs karlı bi mekanda 2 kisiyle karsilasiyor.Adami oku ile tehdit edip tufegini aliyor sonrada adamdan penisilin antibiyotik vs istiyor joel icin.Sonra adam yanindaki eleman a git getir ilaclari dyor.Bu adamla elie bi barinakta kalirken tikirdayan kosucu vs geliyor.Her neyse o bolumu gecince ellie yi hapis gbi byere atiyor.Orda tezgahda diger elemanin ceset parcaladigini goruyor kasap gbi byer.Sorum şu

    Ellie yi nicin kacirdi?
    Bu adamlar kimdi?
    İnsan eti ne ayak ?

    o kismi bi turku cozemedim oynadim ama cozemedim.Hani kitlik varda bunlar insan eti mi yiyorlar napiyorlar.Adam avci yani ellie zaten adam gelmeden 1 tane geyik avlamisdi.Bunlarda kabiliyetli adamlar Geyik filan yiyecekken insan dograma nedir.Kafam trimilyon bi burdaki olayi anlamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Onlar bir grup yamyam. Bildiğin insan eti yiyorlar fırsat olduğunda. Hayvan eti olsa da, yedek olarak tutuyorlar. Aklımda kalan bu arkadaşım.

  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Joel yaralı olduğu için Ellie ava çıkıyor. Başta bir tavşan avlıyor ama sonra bir geyik izi görüyor, takip ediyor ve yaralıyor. Geyiği bulduğunda David ve yanındaki adamla karşılaşıyor. Onlar da kamptaki insanlar için yiyecek aradıklarını söylüyor. Geyiği Ellie avladığı için takas öneriyorlar. Silah, cephane vs derken Ellie ilaç soruyor. Adam da olduğunu söylüyor arkadaşı getirmeye gidiyor.
    David ile yalnız kalınca hastalıklı saldırısına uğruyoruz ve beraber savaşıyoruz. Bu mücadele sırasında/sonrasında David'in sözlerinden daha önce karşılaştığımız gruba dahil olduğunu anlıyoruz. Burayı kaçırmışsın. Yani Joel yaralanana kadar karşılaştığımız düşmanlar David'in grubundan. Bu yüzden Ellie'i tutsak alıp Joel'in yerini öğrenmeye çalışıyor.
    İnsan etine gelince, adamlar hayatta kalmak için her yola başvurmuş. Bunlardan biri de yamyamlık. David Ellie'e tabakla yemek veriyor. Ellie insan eti olduğunu düşünüp almak istemiyor ve sessiz kalıyor. Bunun üzerine David merak etme geyik eti diyor.
    Oradan sonra gelişen olaylar kaçma kurtulma boss savaşı vs.


    Oyunu PS3 döneminde oynadım sadece, Remastered oynamadım. The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU  Bunca zaman sonra net hatırlıyorum suyunu çıkardığım için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 3 Ağustos 2022; 3:41:29 >




  • Teşekkürler arkadaşlar,simdi hatirladim david arkadaslarinin bi adam ve kizin bunca olayin icinde oldugundan bahsediyordu buda joel ve ellie hatta bi eve grince sniper ile bunlarin silahli yukardan ates eden bi araclari vardi molotof atarken vurup bunlari etkisi hale getiriyorduk.insan eti kafami karistirmisdi oda yamyam olduklari icin mis.Cok teşekkür ederim tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamyamlığın konu alınmadığı başka bir kıyamet senaryosu oyun, dizi, film vs yoktur heralde. Direkt olarak "Terminus" bölümleri aklıma gelmişti TWD'de ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of Us’ın PS3 sürümünü ilk çıktığında kutulu oynamıştım. Şimdi biraz önce dijital olarak PS3’e yeniden aldım. Çok ilginç değiştirmişler. 125 MB falan küçük bir dosya indiriyorsunuz. İlk başta yanlış ürün satın aldım sandım. Sonra o 125 MB’ın üzerine 223 MB’lık bir güncelleme indirdi. Sonra oyuna girdim, Türkçe’yi seçtim, oyunun içerisinden oyunu indiriyor. PS3’te ilk kez böyle bir şey görüyorum. Diğer oyunları normal mağazadan indiriyorduk. Last of Us’ın son halini değiştirmişler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 Gün Kaldı!!


    Games Tribune'den The Last of Us Bölüm 1 Dergi Kapağı


    İnanılmaz görünüyor..


    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU


    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 3 Ağustos 2022; 22:30:31 >




  • Şu fotoğraftaki JOEL'e bir bakın.


    Maşallah sakalları 1 deliğe 10 tane denk gelecek şekilde gözünün altından başlayarak çıkıyor mübarek.

    Bir de dizide oynattıkları Pedro Pascal'a bakın. Meksikalı karteller gibi sakalları çenesinde üçe üç maç yapıyor.

    Yani her aklıma geldiğinde bu sempatik delikanlıdan nasıl ağır abi JOEL olur ya demekten kendimi alamıyorum.



    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU



    Yaktın bizi HBO

    Koyacaklardı şu aktörle aktristi diziye. Dünyayı sallayacaklardı.



    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 4 Ağustos 2022; 0:51:43 >




  • ASKERTUNGA kullanıcısına yanıt

    Film yapımcıları maalesef bu konuda çok farklı yapıdalar. Anlaşmalar veya kafalarında ki o görsel boyut nasılsa artık birşeyler tam olurken oyunculuk seçimleri bir o kadar da hüsran olabiliyor.

    Tomb Raider / Uncharted vb. Oyunların filmlerine bakılacak olursa karakterler hep farklı biraz üzerine durulsa çok daha iyi olabilir.


    The Last of Us dizisinde ise Pedro Pascal rolün üstesinden kalkabilir yıllarını vermiş ve bir çok Filmlerde yer almış birisi. Ancak Bella Ramsey için ne diyeceğimi bilemiyorum. :))


    Umarım HBO'nun sihirli parmakları vardır bu konuda ne diyelim.

  • PEDRO + BELLA ve benim keşke Joel olsa dediğim NIKOLAJ (Kral Katili) falan hepsi HBO'nun oyuncularıdır.

    Game Of Thrones'da birlikte oynadılar zaten topluca.

    Ama adam gibi adam NIKOLAJ dururken çılgın yumurta PEDRO'nun Joel olması biraz garip geldi.

    Hadi Joel yaptınız bari sakal falan yapsaydınız, taksaydınız.


    Ama dediklerine katılıyorum.

    Tomb Raider, Uncharted gibi filmlerde de böyle oldu.


    Neyse izleyip göreceğiz.

    Her ne kadar tepkili olsam da bence güzel bir dizi olacak.

    Hem HBO da olması, hem Çernobil dizinin ekibiyle çekiliyor olması hem de Neil başta olmak üzere Naughty Dog ekibinin ve tüm oyun seslendiricilerinin, figüranlarının da dizide yer alıyor olması bence güzel olay.

    Hayırlısı bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 4 Ağustos 2022; 16:24:43 >
  • The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUNaughty Dogtwitter
    “Get ready to hit the dusty trail for a beautiful -- and dangerous -- journey across America in The Last of Us Part I! Read more: https://t.co/kbnwKv1n5m”
    https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1555212056600530944
  • 27 Gün Kaldı!!



    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONULife28SKyoutube
    Warning - heavy spoilers! If you did not play TLOU 1 do not watch the video. New low-res leaked cutscene from The Last of Us Part I remake on PS5 #lastofus #thelastofus #thelastofuspart1 #remake #ps5
    https://www.youtube.com/watch?v=wbQc-gS9_js&ab_channel=Life28SK


    Yüz animasyonları çok iyi. Hatta gördüğümün en iyisi.

  • 25 Gün'den az bir süre kaldı!!


    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUNaughty Dogtwitter
    “You better work(bench)! In The Last of Us Part I, you never know what's around the corner -- be sure to upgrade your weapons along the way. https://t.co/pzKDNKQs5F”
    https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1557094464031711237
  • The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • The Last of Us: Part I vs. Remaster | The Burning Barn Comparison



    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUNaughty Dogyoutube
    Experience the classic story, rebuilt with modernized gameplay and visuals. The Last of Us Part I is coming to PlayStation 5 September 2, 2022. In development for PC. Read more about The Last of Us Part I here: https://www.playstation.com/en-us/games/the-last-of-us-part-i
    https://www.youtube.com/watch?v=u3Dah9Xx7OU&list=PLVTWPp76nRPwhfAMH6qzvTXylsI27khK9
  • ASKERTUNGA kullanıcısına yanıt

    ''riMAke boYLe oLMAS bEN OYnAMaycAmMmM'' The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU 


    Modeller, mimikler, isiklandirma akiyor son video ben bittim ... Ciksada detaylara bogulsak artik

  • The Last of Us Theme on Guitar


    The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONUNiall Stensonyoutube
    MP3s and TABS available through my Patreon! https://www.patreon.com/nstens1117 Get this song on iTunes, Spotify and YouTube Music! iTunes: https://apple.co/2SzoZwi Spotify: https://spoti.fi/2WAGkGv YouTube Music: http://bit.ly/3nVOGom If you want to get your songs on to iTunes/Spotify/Google Play then head over to Distrokid using the link below for 7% off your first year's membership! http://distrokid.com/vip/niall Follow me on Twitter or Instagram https://twitter.com/nstens1117 https://www.instagram.com/nstens1117/ The last of my quarantine songs is here! This was my first time ever recording with my Spanish guitar and I think it turned out pretty nice. Seeing as the strings have never been changed on it and I've had it for about 10 years, I think it sounds pretty good. This was a bit more work than my normal videos just because it was mostly acoustic. I'm more comfortable with heavier music, so recording acoustic and making it sound nice is still a bit difficult, but I'm improving every time I do an acoustic song. If you enjoyed please consider leaving a like, favourite, comment or subscribe! Thanks for watching! :) Guitars: - PRS SE Custom 24 TS (Leads) - Ibanez RG421 MOL (Rhythm) - Baby Taylor (3/4 Steel) - Yamaha Pacifica PAC112J (Red) - Acoustic Solutions (Black) - Tanglewood TW55 (Steel) - Valencia CG150k (Nylon) Recording Interface: Line 6 Pod UX1 Recording Software: Mixcraft 8 Pro Studio Editing Software: Adobe Premiere Pro Camera: Fujifilm X-A2 No copyright infringement intended.
    https://www.youtube.com/watch?v=kLOHYW9VsyQ
  • Daha göstermedikleri can alıcı yerlerde olacağını düşünüyorum hocam onuda sona saklayacaklar galiba. :)

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.