Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.303
Cevap
144
Favori
1.183.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Elinize sağlık. Böyle uzun yazılan yazıları bayılırım okuması güzel oluyor :)

    Kesinlikle her oyunun eksikleri vardır illa hiç bir oyun dört dörtlük değildir, kimine göre iyi, kimine göre kötüdür, kimene göre ortalama bir oyundur. Benim arkadaşa hala TLOU beğendiremedim ben zombilerden oynayamıyorum diyordu oynadı mı en son bilmiyorum hiç hikayesini çok sevdi şu zombiler çok olunca oyuna adapte olamıyorum demişti:) Tabi TLOU sonuçta bu kötü bir oyun olamaz göre bu neslin en sağlam oyunudur her ne kadar PS3 için çıkmış olsa da PS4'e remastered gelince bu neslinde bir üyesi oldu :) Naughty Dog'dan kötü oyun çıkmaz her türlü ilk oyundan daha iyi bir oyun yapacaklardır Uncharted 4'de devrim yaptığını gördük ilk üç oyuna göre bundada devrim olucaktır :) oyunun teması intikam değil, nefret hocam. Kime neye göre nefret, kime nefret ben hala onu çözemedim Joel'e mi nefret? hayata mı nefret? yoksa Ellie'ye kötü bir iş mi geldi onlara mı nefret? tabiki arada intikam'da var oyun bu sefer sağlam vahşet, kan olucak en son ki trailer'dan anladığımız bu resmen hazır olun diyor :) ilk oyun bile çok iyiydi bu ondan daha çok vahşet-kan olucakmış. Banada Ellie ile Joel ayrılıcak Ellie farklı mekanda, Joel farklı mekanda olucak gibi hissediyorum ayrılıcaklar gibi çimde bir his var. Joel'un başına bir iş gelicek Ellie'de intikam mı alıcak? bu arada Ellie arkadaşlar yapmış olabilir farklı bir mekanda takılıyor olabilir. Oyunun atmosferi sürekli değişicek gibi.

    Sony oyunlarında 1080p de iyi olucaktır hocam kötü olmaz tabiki Pro 4K'da çok iyi grafik sunucaktır ondan kaçarı yok :) ama üvey evlat müamelesi görmez normal ps4 gördük nasıl olsa Uncharted 4, Horizon, The Order 1886 grafikleri nasıldı :) TLOU 2 grafikleride normal ps4'de efsane olucaktır.


    3 yıllık gelişme süreci için TLOU bence çok güzeldi. TLOU 2 2014'de başlanmış normalde ama yarıda bırakılmış araya Uncharted 4 girdiği için Uncharted 4'e yüklenmişler sonra Lost Legacy çıktı onuda aradan çıkarıp şuan tek odaklandıkları oyun TLOU 2 stüdyo sadece bu oyunla uğraşıyordur :) bu yüzden ben 2019 sonlarına doğru geleceğini düşünüyorum %99.

    Lost Legacy oynamadıysanız oynayın hocam ben ilk çıktığında kutulu alıp arşivledim tüm seriyi :) Bir Uncharted 4 gibi beklemeyin tabi ama o iki karakteri seviyorsanız pişman olmazsınız. Ayrıca oyun 10-12 saat felan sürdü bende saat başı 10 liraya geliyor oyun yani hesaplarsak :)

    UC4 de ne devrimi görmüşüz? 2’nin çok gerisinde sıkıcı bir oyundu. 3 oyundur kamyondan kamyona atlıyoruz, kıçımızın üstünde kayıp durmak mı devrim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafik olarak devrim oldu, animasyonlar daha çok gelişti, oynanış bariz fark daha iyi oldu. Oyunu bu kadar gömmeye gerek yok gayet iyi oyundu. Her serisi güzeldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Grafik olarak devrim oldu, animasyonlar daha çok gelişti, oynanış bariz fark daha iyi oldu. Oyunu bu kadar gömmeye gerek yok gayet iyi oyundu. Her serisi güzeldi

    Müsadenle grafik olarak devrim olsun artık, PS3 oyunu değil ki bu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca meta puanı 93 olan bir oyunu gömmeye gerek yok, gömeceksiniz hiç konuşmayalım :) Naughty Dog oyunlarına laf söyletmem baştan söyleyim. Diğer firmaların oyunlarıyla oturup konuşuruz :)
  • Önceki oyunlar kadar zevk almadığım için her türlü gömerim UC4’ü ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psx de az da olsa bi gameplay görürüz inşallah 4 dakika olsada yeter ama görelim yani
  • her ay bir seri cikarsalar cok guzel olur :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay çok değil mi? 1 haftada bir gelsin bölüm bölüm hatta netflix ile anlaşsın naughty dog tüm sezon yayınlansın
  • aynen




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bir dakika full gameplaydan oluşan görüntüleri bile yayınlasalar yeter be hocam. Konuyla pek alakası yok ama oyunun sonunu umarım güzel tasarlarlar. İlk oyunda 'aaa oyun mu bitta lan şimdi?' diye kaldım. Sanki herhangi bir chapterin sonu gibiydi. Güvenimiz tam bu oyuna hadi hayırlısı :)
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    ben ekrana baka kalmıştım hocam bittigine inanamamıştım chapter sonu gibi bitmişti gerçekten ben şimdi ne yapıcagız aceba derken oyunun jeneriği akmaya başlamıştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 18 Kasım 2017; 20:7:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Save The Day

    efsane





    hocam şu combat sistemini yapsınlar 2. oyunda yeter e3 te gösterilen demoyla oyun arasında cok fark var e3 te npcler bariz akıllı hareketler yapıyordu ( oyundada diğer oyunlara göre çok iyi hakkını yemeyelim ) dolapları karıştırıyorlar bizden kaçıyorlar saklanıyorlar joel silahların içinden tek tek mermi alıyor falan e3 teki gameplay çok iyiydi ama oyun öyle çıkmamasına rağmen efsane oldu neil bey ps3 ün ram’inden dolayı bazı şeyleri yapamadık demişti umarım ps4 te bi efsane daha yaparlar

    Oyunu daha geçenlerde bitirdim. Neredeyse sahne sahne aklimda aynı bölüm. Asıl oyunun bu videodan çok da farkı yok. Sonuçta o şov amaçlı konulmuş bir teaser ve bazı daha yumuşak animasyon geçişleri ve sinematik öğeler mevcut. 3 dakikalık bir videoyu tüm oyuna oranla kıyaslarsak bu kadar sinematik bir deneyimi oyunun tamamına uygulamak bir hayli zor olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim Uncharted serisinin hastasıyım ama dördüncü oyun serininin en kötü oyunuydu. Keyifle oynadım ve müthiş bir oyun ama seri içerisindeki en zayıf halka kesinlikle dördüncü oyun.



    İlk üç oyunu toplasan dördüncü oyundaki kadar atlama zıplama yoktur. Eskiden Pitfall diye bir oyun vardı bir ara onu oynuyorum sanmıştım. İkinci oyundan sonra o tadı yakalayamadılar. Olurda başka bir karakter ile seriye devam ederlerse ciddi toparlamaları gerekiyor.



    TLoU 2’dede yine zirve yapacaklardır şüphem yok ve sabırsızlıkla bekliyorum;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yaptıkları oyunlarla çıtayı o kadar yükseğe çıkardılar ki Uncharted 4 ü beğendiremiyoruz
    Uncharted 4 hikayeyi noktalama amaçlı yapıldığı için aksiyonu daha azdı
    Bir tane kötü lafı bile haketmiyor bu firma.Keşke her firma Uncharted 4 grafiğinde ve kalitesinde üstelik Türkçe oyun çıkarsa..
    Serinin en kötü oyunu sözü bile yakışmıyor.Bu oyun Kötü kelimesini içeren bir cümlede yer alıyorsa
    Ubisoft,EA gibi firmaların yangından mal kaçırır gibi yaptığı oyunlara da kötü denilmesi garip

    ND ve Rockstar ın yaptıklarını tüm firmalar yapsa çöp oyun kalmaz piyasada
  • uncharted 4 ün duragın geçmesi bence çok daha iyiydi serinin en kötü oyunu demek hoş olmaz zevk meselesi tabi çogu kişinin çok iyi dedigi 2.yi çok sevmiyorum bende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 19 Kasım 2017; 11:46:17 >
  • EA bitti gözümde isterse kralını yapsın, isterse en sağlam oyun yapsın fark eden bir şey yok kıl kaptım artık bir kere. Ubisoft bile EA'dan daha iyi çıktı adamlar AC Origins ile çok güzel yorumlar aldı, hala almaya devam ediyor oyunun diğer oyunlara göre satışlarıda artmış. Ubisoft'un tek kötü yanı açık dünya yapayım derken içi boş yapıyor oynarken yapay zekası çok tırt birde o multi odaklı oyunlarını çıkarmasaydı iyi olacaktı (For honor, Wildlands, The Division) şu üç oyunu boşuna çıkardılar firmanın adını lekeleyen oyunlar.

    Naughty Dog ise direk gözüm kapalı pre-order'ı vereceğim firmalardan biri şüphesiz. Her oyunu birbirinden kaliteli ben her serisini zevkle oynadım kötü gördüğüm oyunu yok. O Jak serisi vardı ne güzel oyundu :) keşke gelse dediğim oyunlardan biri.

    Sony Exclusive - CD Projekt - Rockstar - Bethesda en iyiler bunlar.

    Rockstar hikayeye önem vermeyip multiye abanırsa hikaye zayıf kalırsa oda gözümde biter kaç yıldır 1 oyunu yapamadılar zaten. RDR 2 için konuşuyorum ilk oyuna göre zayıf kalacağını düşünmekteyim umarım yanılırım. Grafikler, Atmosfer, Dünyası çok güzel olucaktır ondan şüphem yok ama hikaye kısmında birazcık tedirginlik var.


    Ben Ubisoft'u eskiden çok severdim hatta firmanın fanı diyebilirdim ama son zamanlarda oda çökmeye başladı ta ki AC Origins çıkana kadar. Adam akıllı hikayeye önem veren içi boş olmayan dünyası oyun yapınca işte her şey daha güzel oluyor. Umarım bundan sonra iyi oyunlar çıkarır diyorum EA nın izinden gitmez..

    Ubisoft'un en sevdiğim oyunları Splinter Cell, Prince of Persia, AC serisi, Farcry 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 19 Kasım 2017; 11:55:32 >




  • Unch4'u begenmemek nasil bi lux emsalleri cok daha iyi de biz mi bilmiyoruz

    saka bi yana unch4'un suanda 13.u bolumundeyim serinin diger oyunlarini da bitirdim sinematikler,animasyonlar,cevre grafikleri bir yana oyunun mukemmele yakin da bir fizik motoru var hani dumduz yurusen bile muthis keyif veriyo,hisettiriyo

    kotu demeyin su oyuna ayiptir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan yapımı muhteşem olmuş Steelbook sürüm :)

    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • GÜZEL BİR FAN ÇALIŞMASI



    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baytar.

    Çoğu oyunun ertelendiğini düşünürsek 2016 tarihi çok korkutucu.Keşke biraz daha acele etseler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Kasım 2017; 16:29:24 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.