Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.303
Cevap
144
Favori
1.183.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gelecek exclusive oyunların hepsi ps4 için geliştiriliyor yeni gelicek konsola da gelir daha iyi grafik ve fps

    bir dedikodu daha çıkmıştı ps5, ps4 oyunlarını çalıştırıcak geriye uyumluluk yapacaklar diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    gelecek exclusive oyunların hepsi ps4 için geliştiriliyor yeni gelicek konsola da gelir daha iyi grafik ve fps

    bir dedikodu daha çıkmıştı ps5, ps4 oyunlarını çalıştırıcak geriye uyumluluk yapacaklar diye.
    Aynen bence bu ps4 e çıkacak olan oyunlar, ps5 de upscale yerine gerçek 4k ile çalışır, remastered de etmezler direk geri uyumluluk olur ve belki 4k için sadece yama indirir. Geri uyumluluk etmezlerse Remastered çıkarırlar, ilk seneler remasteredlar olur sonra esas exclusive ler ve devam oyunları gelmeye başlar tıpkı PS4 de olduğu gibi.
  • Ps4 icin tanitilip belki de milyonlarca ps4 satilmasina sebep olan oyunu sony tutup ps5'e cikarsa siz ps4 aldiniz ama bunu oynamak icin bir de ps5 alin dese yer yerinden oynar. Cikip oyunculara kufretseler ayni sey. Bir de boyle yuksek potansiyelli oyunlari hic bir firma 100 milyon satmis bir cihaz yerine yeni cikmis bir konsola cikarmaz. Adamlar asil parayi oyun satislarindan kiriyor. Ha sony ps5 icin farkli bir oyun yaptiriyordur maksat cihaz oyunsuz cikmasin o ayri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remastered olacağını sanmıyorum hocam ps5 de geriye uyumluluk olacağı söyleniyor bende sanmıyorum yapacaklarını biraz saçma ama daha mantıklısını söyleyeyim oyunu ps5 çıktığında çıkartıp hem ps5 hem ps4 e çıkartacaklar gibi ps5 de daha iyi grafik ile grafik hastalarına PS 5 aldırılabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    Remastered olacağını sanmıyorum hocam ps5 de geriye uyumluluk olacağı söyleniyor bende sanmıyorum yapacaklarını biraz saçma ama daha mantıklısını söyleyeyim oyunu ps5 çıktığında çıkartıp hem ps5 hem ps4 e çıkartacaklar gibi ps5 de daha iyi grafik ile grafik hastalarına PS 5 aldırılabilir
    Aynen bu şekilde olabilir yani artık konsolların mimarisi birbirine benzer olacağı için oyun hem ps4 hem ps5 uyumlu olabilir ama mutlaka ps4 e de çıkacaktır. Daha sonraki oyunlar ise full ps5 e özel olarak geliştirilip daha iyi artık cgi kalitesinde ve detayında oyunlar gelir.
  • 80 milyon küsürlük bir konsola bu exclerin gelmemesi demek kullanıcılara hakaret demek. Yeni konsol geldi diyelim onada çıkarıcaklardır. Fakat yeni oyun duyurusu olursa hani ps5'e özel yapıyoruz derlerse o zaman haklılar derim ama bu oyunların hepsi Shawn Layden tarafından PS4'e gelicek dendi.

    Reddit'de Ghost of Tsushima 2019 Early haberini duymuştum ne kadar doğru bilmem ama 2019'da Ghost of Tsushima ile Days Gone ile tamamlanır. 2020'de son demlerinde TLOU 2 gelir.

    Fakat şöyle söyleyebilirim kendi fikrim, Death Stranding oyunundan bende şüpheliyim misal. Kojima çok detaycı ve yavaş çalışan birisi. Adam akıllı trailer bile göremedik aslında genelde hep şüpheci trailer gizemli trailer çıktı.

    Üstte ki arkadaş da bahsetmiş PS5'e yeni özel oyunlar olucaktır Sony artık anladı özel oyunlar konsol sattırdığını bu exc olayını bırakmazlar.

    Benim PS5'den beklentim iki tane var;

    2 farklı tercih yapılsın oyunlarda;

    1. 1080p/60fps (1080P TV ve 1080P Monitörlerde)
    2. 4K/60fps (4K TV ve 4K Monitörlerde)

    İkinci isteğim ise; Soğutma sistemin geliştirilmesi, gerçekten iyi bir soğutucusu lazım maalesef ki hem Jet kasa kullanmış biri hem PRO kullanmış olarak konsolun ısınmasından çok dertliydim o kadar çok temiz kullansam da soğutucusu maalesef iyi değil. 2017 Aralık ayında PRO'ya transfer olmuştum Jet kasaya nazaran soğutucusu daha az çalışıyor ama yer yer ondan da soğutucu tavan olabiliyor.


    Grafik olarak büyük beklentim yok bu nesilin grafikleri bana yetiyor artıyor aslında. Ben genelde pürüzsüz oyun deneyimi, iyi bir hikaye ve tabi ki detaylı ve atmosferi iyi olan oyunları daha çok seviyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 18 Kasım 2018; 14:9:17 >




  • Oyunun PS4 için geliştirilip PS4 e çıkacağı zaten kesin. Yeni nesilde geriye uyumluluk olacaksa PS5 için grafik patchi yayınlarlar belki, veya geriye uyumluluk olmazsa tekrar remasteredini görürüz.
  • Tga ne zaman beyler 6 Aralık 04.30 mu 7 aralık 04.30 mu





    Tga ;



    (The game awards )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thanossss kullanıcısına yanıt
    6 Aralık 4.30

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oldu bu izlemek isyordum ama iş/okulu olanlar izleyemez maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thanossss kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sanirim Perşembe Gecesi yani Cumaya bağlayan güne geliyor. Hafta sonuna gelseydi sabahlardim da simdi zor maalesef



    Gelmiş geçmiş en iyi TGA olacakmış bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım öyle olur genelde sönük geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost of thusima death stranding ve dreams un çıkış tarihi söylentisi var o doğru ise çok büyük ve iyi geçecek tga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Ghost of Tsushima ile Death Stranding çıkış tarihi gelirse zaten benim icin büyük olur.



    Onun dışında belki TLOU 2 den bir seyler gelir ama zor görünüyor hala cok sessizler.



    Fakat Shawn Layden 2019'da oyunlarimiz hakkinda gelişen bilgileri vericez demisti.



    Days Gone disinda 2019'da hangi exc oyunu cikaracaklar merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Bugün oyunu 2. defa bitirdim.Hayatımda sadece 2 oyunu 1 den fazla bitirmiş oldum böylelikle.Birincisi gta san andreas ikincisi bu oyun.Öncelikle söyleyeyim last of us fanboyuyum çünkü ben hayatımda böyle bir oyun görmedim.Yahu 2013 yılında yani 7 senelik konsola öyle bir oyun nasıl çıktı hala anlayamıyorum.Ben ps3 ü daha geçen 2014 senesinin mart ayında almıştım.Beyond two souls ve last of us adında iki oyun verdiler.Ben sırf gta 5 için almıştım ama bu oyunları oynadıktan sonra gta 5 bile hiç kaldı benim için.Last of us'ı bitirdikten sonra 2 gün boyunca karın ağrısı çektim yahu.Ya insan oyun boyunca hiç mi sıkılmaz hiç mi başından kalkmak istemez?Seneye pc toplamayı düşünüyordum ama last of us 2 çıkarsa vazgeçer ps4 alırım.
    Eğer Last of Us 2 çıkarsa ana karakterin Ellie olacağını düşünüyorum.Ayrıca eğlencesine ortaya bir senaryo tahmini atmak istiyorum:Joel yaşlanır Tommy'nin mekan saldırıya uğrar Joel'i öldürürler Ellie'de intikam peşinde koşar.Veya Ellie yolda veya Tommy'nin mekanda bir erkeğe veya kıza aşık olur,aşık olduğu kişi öldürülür intikam alır,başka bir senaryo ise yine bu sefer Ellie'nin sevgilisi kaçırılır ve kurtarmaya çalışırız.

    Neyse ben Naughty Dog'a güveniyorum yaptıkları her oyun şaheser fakat ilk oyunun üstüne nasıl çıkacaklar bilmiyorum.Adamlar var oldukları zamanın dinamik ve grafik olarak üstüne çıktılar ve hikayeyi de harika yaptılar.Last of Us 2'yi başarılı bir şekilde yaparlarsa tüm dünyada olay olur diye düşünüyorum.Konunun takipçisi olacağım.
    Oha la fragman falan görmeden yaptığım tahmin tutuyor galiba yıllar öncesinden spoiler verdiğim için özür dilerim arkadaşlar

    Şaka maka Tlou 2 için çektik bakalım Ps4'ü.Yine bir neslin sonuna geldik galiba Sony son satışlarını efsane oyunlarla yapıp yeni nesile geçecek.




  • Red dead redemption kalite seviyesini çok yükseltti. bakalım bunlar ne yapacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    Red dead redemption kalite seviyesini çok yükseltti. bakalım bunlar ne yapacak?
    Piyasada bilinen tüm oyunlar The Last of Us çıkana kadar en iyisidir. O çıktan sonra, hepsi 2.3.4 ne ise orada ki yerini alır....
  • aynen
    ama rdr 2 nin hakkını yemeyelim.şu an en iyisi.last of us çıkıncada ikinci sırayı kaptırmaz uzun süre
    keşke diğer firmalarda bu ayarda oyun çıkarsa.
    adamlar çöp oyunlarınada aynı parayı istiyor
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç sorma. Rdr2yi bitirdim. Şimdi ac odyssey oynuyorum. Bu kadar mı fark olur? Oynuyorum ama aklım rdr2de. Beyin hep kiyasliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Rockstar open-world bir oyunu mükemmel detaylarla süsleyip aynı zamanda inanılmaz bir deneyim sunduysa Naughty Dog un open world olmayan bir oyunda bunun bir tık üstüne çıkmasını bekliyorum her anlamda.
    Ki Naughty Dog yapar, çıkardığı her oyunla çıtayı yükseltmiştir kendileri.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.