Şimdi Ara

The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece eleştirmenlerin verdiği ödüllerde değil oyuncuların oyladığı ödüllerde de şimdiye kadarki en çok ödülü almış. :)

    https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1354219536162181120?s=19
  • İnsanların anlamadığı şey şu:Bir oyunun hikayesi kötü diye ki bence göreceli çünkü işlenişi muazzam, diğer her özelliği de kötü olmaz. Oyun her açıdan olağanüstü bir kalite barındırıyor. Bırakın sürekli kapalı gözler ile oyunu gömmeyi ve azıcık olsun anlamaya çalışın. Fan olmak ta hater olmakta tamamen ap*allıktır.

  • LAST OF US ilk seriyi büyük hayranlıkla oynamıştım. Devamını oynamak için sabırsızlanıyorum. Bence hak ediyor ödülleri oyun.

  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun bana göre. Aldığı ödülleri sonuna kadar hak ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLOU2 Witcher 3'ten daha iyi oyun diyen arkadaşa ağzımla güldüm. Bir de beni bloklamış. Biri şu arkadaşa oyunların apayrı türlerde olduğunu ayrıca Witcher 3'ün 5 sene daha eski bir oyun olduğunu anlatsın. Şahsî görüşüm içinde bulunulan yıl faktörünü bile umursamasak Witcher 3 gerek senaryo, gerek atmosfer, gerek oynanış zevki bakımından TLOU2'nin içinden geçer. TLOU2 anca teknik yönlerden, grafiklerden farkını koyabilir. Zaten grafik olayının hem türlerin farklı olmasından hem yapım yılından hem de platforuma özel oluşundan dolayı bu kadar fark doğurması normaldir. CDPR Cyberpunk 2077 ile vakit ve imaj kaybedeceğine Witcher 4 için kolları sıvasaydı şu an bambaşka seviyeye getireceklerdi bu oyunu. Neyse o arkadaşı da ben de bloklayayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödüllerin kaliteye değil ideolojilere göre verildiği. Bütün bu araçların insanları yeniden programlamak için kullanıldığı karanlık bir döneme giriyoruz.


    Artık oyun sektörü de oscarlar gibi tamamen ideolojik ödül dağıtan yerlere dönüşmüş. İnsanların ne düşünmesi gerektiği her türlü medya aracılığı ile adeta beynimizi çiviyle çakılıyor. Tam bir karanlık döneme sürükleniyoruz arkadaşlar.


    Sjw'nin yarattığı ideolojik dayatmaya karşı ne kadar durabileceksiniz bilmiyorum fakat emperyalist bir beyin yıkama altındayız artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 27 Ocak 2021; 17:23:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

    Ödüllerin kaliteye değil ideolojilere göre verildiği. Bütün bu araçların insanları yeniden programlamak için kullanıldığı karanlık bir döneme giriyoruz.


    Artık oyun sektörü de oscarlar gibi tamamen ideolojik ödül dağıtan yerlere dönüşmüş. İnsanların ne düşünmesi gerektiği her türlü medya aracılığı ile adeta beynimizi çiviyle çakılıyor. Tam bir karanlık döneme sürükleniyoruz arkadaşlar.


    Sjw'nin yarattığı ideolojik dayatmaya karşı ne kadar durabileceksiniz bilmiyorum fakat emperyalist bir beyin yıkama altındayız artık.

    Kim sallar SJW zırvalıklarını? Bir grup çirkin mahluk toplanmış aforizma kasıyor birileri de bunların sırtlarını sıvazlayıp pış pışlıyorlar. Bir canlı çirkinse, cüzzamlıysa kimse ona o mutlu olacak diye yalan söylemek zorunda değil. Kimse yalandan mutlu olmaz. Bu insanlara iyilik yaptıklarını sanıyorlar amma velakin en çok bu SJW savunucusu tipler bu insanlara zarar veriyorlar farkında değiller. Bu insanlar özel muamele istemiyorlar sadece saygı istiyorlar. Bu insanları gözümüzün içine soka soka benim gibi bu tarz insanlara saygılı insanları bile mide bulanma noktasına getirdi bu duyarcılar. Yazık. Kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız gerçekten iyi bir insan olmalısınız. Duyarcı mahluklar iyi veya anlayışlı insanlar değiller. Kendilerini böyle hissetmek istiyorlar sadece ve benim midemi bulandırıyorlar. Kimsenin azınlık olan insanlara bir şey dediği yok. İnsanların sabırlarını sınıyorlar. The Last Part 2'de yaşanan olaylarda bu sabrın sınandığı bir başka vaka oldu. Olmaya da devam ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 27 Ocak 2021; 17:43:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu forumdaki en büyük amacım. Herşeyi konuşulur hale getirmek. Eşcinselliğin bir tabu haline getirildiği ve eleştirenlerin linç edildiği bu hastalıklı zihniyeti ortadan kaldıracağım.


    İlk olarak iki insan isterse her haltı yapar bakış açısı çok yanlıştır. Ensest ilişkilerde olaya bu şekilde mi bakacaksınız ? Çocuk istismarı olduğunda mesela bir lise hocası ile lise öğrencisi arasındaki ilişkiye bu zihniyetle mi bakacaksınız ?


    İkinci olarak bilimsel açıdan bir erkeğin başka bir erkekden etkilenmesi mümkün değil. Tam tersine cinsel açıdan doğamız gereği hemcinsler asla birbirine çekici gelmez. Bu çekiciliğin kaynağı o nedenle bizim doğamız olamaz yani olay psikolojikttir. Bu yalnızlığın, kendini değersiz hissetmenin veya modern yaşamla mücadele edemeyip kaçısın bir işaretidir. İkinci olarak ben istediğim şey yaparım bana hiç kimse karışamaz anlayışı inanılmaz derecede yanlış. Çünkü bugün biz orman kanunları ile yaşamıyoruz tersine sosyal devletlerde birbirimize destek vererek yaşamımızı sürdürüyoruz. Eşcinsel olan bireylerin soyunun kuruması topluma zarar veriyor. Nüfus artış hızının düşmesinin toplumlara verdiği zartar inanılmaz düzeyde. Niçin bunları konuşmuyoruz ? Neden bunlar tabu mu ? Sosyal güvenlik sistemlerinin çökmesi, vergilerin yükselmesi bizim yaşam standardımızı düşürüyorsa, insanlar aile kurmayıp yalnızlığa sürükleniyorsa neden sırtımızı dönmek zorundayız ?


    İkinci olarak Japonya'ya geleneksel bir toplum demişsiniz fakat ben buna katılmıyorum. Japonya her ne kadar kendine has özelliklerini koruyor olsa da 2. dünya savaşının ardından Amerika etkisiyle modern topluma kapısını sonuna kadar açmış bir ülke ve size bir önceki mesajımda attığım modern toplumun olumsuz etkileriyle en ağır biçimde boğuşan ülkedir. NEET kültürünü biraz olsun araştırın. Orada yalnızlığın gelmiş olduğu durumu araştırın. Çok değil 50 yıl içinde nufusun yüzde 50 oranında düşeceğini ve artık yaşlılara bakacak bir nufus kalmadığı için nasıl bir kriz yaşandığına biraz olsun bakın. Ekonomide Japanification olarak geçen ve bir ekonominin başına gelebilecek en büyük felaketin adının bu ülkeden geldiğini biraz olsun okuyun. Japanification demek bir ekonominin donması, ölmesi anlamına gelir. Japanification sürecine girmiş bir ülke deflasyon tuzağına düşer ve bir daha ne enflasyon nede büyüme üretmezx. Japonya 30 yıldır büyüyemiyor. Kamu bütçesi bu 30 yıl içerisinde inanılmaz derecede mahvolmuş durumda. Ekonomi para basarak döndürülüyor ve bir çıkış yolu yok sadece günü kurtarmaya çalışıyorlar. Bugün ekonomistleri biraz olsun dinlersenizx Avrupa'nında japanification sürecinin kıyısında olduğunu anlarsınız.


    Last of Us 2'yi ise tüm dünyada esen sjw rüzgarından etkilenmiş ve başımıza gelen felaketi hızlandıran eserlerden biri olarak görüyorum. Ne ödül alıyorlarsa alsınlar fakat oyunculardan yönelik bir karşılık olmadığını bu foruma bakarak bile anlayabileceğinizi düşünüyorum. İyi günler.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.