Şimdi Ara

The Last Guardian Performans Konusunda Biraz Sıkıntılı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheStarBox

    Bu grafiklerle bu fps = dunyanin en beceriksiz sony fanlari tarafindan hype lanmis gelistiricisi. Bu oyunu ilk gordugumde demistim bu cop de ne diye.copun krali cikti.


    sen git cod, nfs falan oyna, bu tür oyunlar seni aşar.
  • Aga onu bunu bilmem ps4 pro sahibiyim ama ne xbox one s nede ps4 pro eski konsollarin ozelligini tasimiyo eskiden ne guzeldi firmalar oyununu cikarmadan once ne kadar ozenirlerdi cunku bilirlerdiki geriye donusu yoktu simdi noldu konsollara internet geldi diye ebesini bellediler guncelleme ile nasıl ise duzeltiriz rahatligi var firmalarda ama bu nası bi rahatliksa cozemedim her çıkan oyunda ilginc problemler meydana cikmaya basladi bide teknoloji gelisti guya internet ile güncelleme özelliği oyunlarin cikis kalitesini baltaladi bence
  • OYUN YILLARDIR GELİŞTİRİLMİYOR ŞUNU BİR ANLAYAMADINIZ GENÇLER, YILLARCA ASKI DA KALMIŞ HATTA İPTAL EDİLMİŞ DİYEBİLECEĞİMİZ BİR PROJE. 60FPS OYNATAMAZSINIZ BU OYUNU PS4 ÜZERİNDE OYNAYIP GÖRMENİZ LAZIM. AKLINCA DALGA GEÇMEYE ÇALIŞIP CAHİL CAHİL YORUMLAR YAPMAYIN, REZİL OLUYORSUNUZ.
  • The Last of Us 2 nin acısını böyle mi çıkarmaya çalışıyorsunuz komik :)
  • Meta'sı 83 ve oyun patlamış...

    Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum, IGN gibi kendi sitesinin bile 85 ve 89 verdiği bir oyuna verdikleri 70 puana mı takılıyorsunuz. Oyunu bekleyenler zaten alacak...
  • Oyunun grafiklerini inceliyorum sistemi kasmasi için birşey göremiyorum, bu oyun 1080p/60 fps calismasi gerekiyor bana göre ama 30 fps'de bile çalışmakta zorlanıyor, hiçmi test yapmiyorsunuz

    Sony'nin Fumito Ueda ile yaptığı son oyun olur bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metası 86 olan Gears 4'e patladı diyen adam şimdi 83'lük oyunun patlamadığını savunuyor. Bunlar hep IQ meselesi haha. Hipokrasinin böylesi anca Sony fanları arasında görülür.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Yalancı misafir, nerede yazmışım GeoW4 patladı diye, söylenmeyen lafların üzerinden neyin algısını oluşturmaya çalışıyorsun? Ben oyunun single kısmının başarısız olduğunu söyledim tüm eleştirilerimde ki, o dönem yapılan incelemelerde de bu konu çok konuşuldu. Tabii senin IQ60 civarı olunca anlama seviyen bu noktada kalıyor.

    Lan cezayı yiyip oturuyor, sonra yüzsüzce misafir kisvesi altında saçmalamaya devam ediyorsunuz. Biraz kişilik sahibi olun, biraz kendinize saygı duyun...
    https://forum.donanimhaber.com/m_120905310/tm.htm

    Bu bağlantıyı da koyalım buraya, bu karaktersiz yalancı çingenenin nasıl salladığını kendiniz görün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 6 Aralık 2016; 10:40:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamerasi

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/V_GLmE7ZBPE" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    Ulen ne olacak bu yeni yetme oyuncuların hali. Bakın dikkatlice inceleyin paylaşacağım linki bu oyunun ortalaması 90 ve Fps 13-15-20'lerde geziyor. Bu fps sorunu, klasik olarak anılmasını engelliyor mu ?
    Hayır.


    Savunduğun şeye bakarmısın sırf sonyi öveceğim diye adama bak sırf çalışmayan oyunu övüyor bravo o zaman biz tutmayalım size 20 fps de fazla arkadaşın dediği gibi sony bulmuş yolunacak kazları yolacak tabi helal olsun sonye böyle bir kitle oluşturmayı başarmış
  • 1200 liralık konsoldan nasıl bir performans bekliyorsunuz anlamadım. Orta bir pc sistemi kurmak için artık 4 bin liralar harcamak gerekirken ve bu oyunlarıda oynayamayacakken eleştirmeye hakkınız yok. Zaten oyun yeni çıktı fps sorunlarını çözerler.

    Sadece ekran kartı(gtx 1060 ile ps4 aynı fiyat) fiyatına konsol alıyorsun daha da şu konsolu ezmeyi bırakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Aralık 2016; 11:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların şu grafik konusun da pek kafası basmıyor ps4 üzerinde böyle 60 fps bir oyun gösterin bana içinde bu ayar da bir hayvan modelinin olduğu açık alanda ki kocaman geometrisi olan objelerin yer aldığı, ortamda ki çoğu objenin hareketli olduğu, beyler bayanlar oyun oynayarak grafikler hakkında asıp kesemezsiniz böyle olmaz, evet bazı konular da oyun eski görünüyor eski bir proje ama öyle ergen gibi yha 60fps niye değil derseniz afedersiniz gülerler size. Evet bende mutsuzum normal ps4 üzerinde 30 fps'yi pek görememesini bazı şeylerden feragat ederek becerebilirlerdi en azından 900p yapsaydınz oyunu fps oyunu birşey de değil ki kimse rahatsız olmazdı. Ben oynamaycağım şu an için ama umarım bir şekilde patch vs düzeltilerler performansı en azından biraz daha üstlere çekerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 6 Aralık 2016; 13:31:28 >
  • 25, 30 arası sabit mi sayılıyor.

    Oyunda performans sorunları olduğu aşikar 4K oynarken de sabit 30 olması lazım o yüzden bir update ile düzelebilir fakat normal PS4 versiyonu düzelmezse zamanında Pro çıkmadan yazdıklarımın hepsi yavaş yavaş gerçek olacak. Her firma en son çıkardığı ürünün satmasını daha çok ister ilk onu düşünür ki bu bir ex. oyun. Genelde Sony'in ex. oyunları çok sorunsuz olur fakat demek ki normal PS4'ü koyuverin gitsin demişler.

    Tabi ki bir updete ile düzelebilir bu sorunlar ama düzelmezse 4K TV'si olmayan be 1080p oynarken Super Sampling ayarlarına önem göstermeyenler bile almak zorunda olacak ve bu durum böyle devam edecek anlaşılan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    Bu grafiklerle bu fps = dunyanin en beceriksiz sony fanlari tarafindan hype lanmis gelistiricisi. Bu oyunu ilk gordugumde demistim bu cop de ne diye.copun krali cikti.

    Tam bloklanacak insan tipi. ÇÖP mü dedin sen az önce...! Listeye bir Troll daha eklendi.

    evet çöp dedim.istersen sabaha kadar blokla.çöpe çöp demeyecekmiyiz?hem grafikler 2005 ten kalma hemde optimizasyon sorunlu bir yapım.bu yapılan bir yazılım falan değil.bildiğin amelelik eseri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 6 Aralık 2016; 18:5:34 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheStarBox

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: venomstr

    <b><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=122344425&url=#" onclick="return toggle('d122342840d')" data-href="#" onclick="return toggle('d122342840d')"><br><img src="https://icon.donanimhaber.com/quote-goster.png" border="0"><br></a></b><div id="d122342840d" style="display:none;"><blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TheStarBox

    Bu grafiklerle bu fps = dunyanin en beceriksiz sony fanlari tarafindan hype lanmis gelistiricisi. Bu oyunu ilk gordugumde demistim bu cop de ne diye.copun krali cikti.
    </blockquote></div>
    Tam bloklanacak insan tipi. ÇÖP mü dedin sen az önce...! Listeye bir Troll daha eklendi.
    </blockquote>
    evet çöp dedim.istersen sabaha kadar blokla.çöpe çöp demeyecekmiyiz?hem grafikler 2005 ten kalma hemde optimizasyon sorunlu bir yapım.bu yapılan bir yazılım falan değil.bildiğin amelelik eseri.


    Ağla xboy ağla, bunlar hep the last of us 2 sonrası yan etkiler, geçer merak etme.




  • Neyse ki konsol oyuncularının gözleri zaten 15 Fps üstünü algılayamıyor. Uzun senelerdir 10-20 Fps arasında oyun oynamış konsol oyuncu kitlesi zaten bu değerlere alışık ve bunu normalleştirmiş durumda. Bu sebeple Çakma 4K çözünürlüğü gerçek 4k, 15-20 fps değerlerinide normalmiş gibi satar bu tayfaya sıkıntı olmaz. Devam...
  • Böyle çok beklenen bir oyunda bu yaz sorunlar olması üzücü..
    Güncellemeler ile sorunlar umarım en kısa zamanda düzeltilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 dan kalma grafiklerle nasil sorunl7 calisir anlamis degilim...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan hani normal PS4 ile Pro arasında böyle farklar olmayacaktı 30 FPS sabit verememek nedir şaka mısınız siz.Pro da sabit 30 FPS ver Standrt PS4'de düşsün ayıptır ya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu 9 yil bekledim,ps4 alma sebeplerimden birisi,dun aldim kamera acilari cok kotu sag analog benim istedigimden 3 saniye sonra tepki veriyor sacma sapan kamera acilari yuzunden basit bir kolonun uzerinden karsidan karsiya gecerken 3 kere dustum,boyle kamera olmaz olsun the last of us remastered dan sonra hic iyi gelmedi,oyunun atmosferi guZel ama shadow of the colossus beni daha cok etkilemisti,belkide yas gecti ondandir :)11 sene oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.