Şimdi Ara

The Haunting of Hill House (2018) | Netflix (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sezonun tek güzel yanı çocukların oyunculuğu. ilk sezonun çok çok gerisinde olmuş. zaman kaybı diyesim var ama ilk sezonun hatrına sıkıla sıkıla katlanılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bölüm hakikaten iyiydi. diğer bölümler sanki gereksiz uzatılmış gibiydi bölümler daha az olabilirmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Oha 2. sezon Yürek Burgusu'ndan uyarlama mı? Daha bugün bitirdim kitabı. Kısa gibi gözükse de oldukça ağır, psikanaliz dolu bir hayalet öyküsü. Bakalım nasıl yapacaklar.

    Söyledik oldukça ağır öykü diye. Bir de gereksiz uzatmışlar sanırım. Yine de çok korku beklemiyorum, daha ziyade dram ağırlıklı olur diyordum. Yanılmadık gibi...

  • aslında şöyle bir şey var, eğer kendinizi hayalet görücem, korkucam diye şartlandırmazsanız keyif alırsınız. ilk sezon çok çok korkutmasa da yine de baya germiş, zaman zaman da korkutmuştu. fakat bu sezonda ne gerildim ne de korktum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şu göldeki kadının hikayesinin anlatıldığı bölüm hariç genel olarak pek beğenmedim bu sezonu. Başroldeki kız bence olmamış dokunsan her an ağlayacak bir tipi vardı. Çocuklar gene götürmüş diziyi o kadar. Her an bir şey olacakmış hissiyatı verip hiçbir şey olmuyor. Özetle böyle geçti dizi. Bir de sonu biraz "yapay" kalmış diyebilirim ne ara böyle sonsuz aşkla doldu bizim bahçıvanla mürebbiye? En azından o duygu yoğunluğunu bize biraz hissettirmeliydi. Zaten dizi gereğinden fazla uzatılmıştı.
  • İlk sezon 8.5 bandında çok kaliteli bir işken bu dizi ancak 6.5-7 dolaylarına konumlanabilir. Binge watch yaparım derken 5 günde ancak izleyebildim. Dizinin drama yoğunluğuna kimsenin bir şey dediği yok. İlk sezon da mükemmel bir aile dramasıydı her şeyden önce. Ancak bu sezon yer yer üçüncü sınıf görünüyor. Oyunculuklar kötü. Çekimler ucuz hissettiriyor, ilk bölüm dışında Flanagan'ın yönettiği bölüm yok, öylesine önemsememiş bu sezonu. Lüzumsuzun lüzumsuzu sjw duyarı pompalanmış ki Henry James mezarında ters dönüyordur. İlk sezonun bir bölümü bile bu sezonun toplamından iyidir. Yine de haklarını verelim kurgu güzel ve dar bir hikayeyi güzel açmışlar. Normalde Yürek Burgusunda 9 bölümlük konu yok. Nice beklentim vardı yazık oldu.

  • Hill House'dan sonra beklenti artırmamak mümkün değildi, fakat net şekilde beklentilerimin altında ezilmiş bir sezon oldu. Kötü değil, ilk sezona göre de daha farklı bir sezon ama bir olmamışlık hakim.

    Hill House: 9/10.
    Bly Manor: 7/10.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 15 Ekim 2020; 11:2:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezon her şeyi dramı gerilimi kurgusu ve işlenişi oyunculukları çok dengeli ve yerindeydi o yüzden o kadar sevildi sevdik ancak bu sezon romantizmin ve dramın dozu çok kaçmış gerilim çok azdı konu daha iyi işlenebilirdi zayıf kalmış çocukların dışındaki oyunculuklar da çok düz kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıcı, uzun ve bol bol SJW. Söylenecek söz yok. Netflix yapımlarını neden izlemeyi bıraktığımı hatırlattı.

    4/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabında da bu tarz eşcinsel olaylar var mı yoksa netflixe özel değiştirilmiş mi?


    Sahnelerden rahatsız olmadım ben diğer arkadaşlar gibi ama kitabında olmayan kemikleşmiş şeyleri değiştirmişlerse orada dur derim işte  


    Bunun dışında 6 bölüm izledim, günde 1 bölüm izliyorum. Bölümleri peş peşe izlemeyince gayet akıcı oluyor bölümler. Korku öğesi yok denecek kadar az ama merak unsuru iyi.


    İlk sezonun gerisinde, ilk sezon 8 buçuk puan alırken bu sezon şimdilik ilk 6 bölüme göre 6 buçuk puan alır benden.

  • İlk sezondan sonra bu sefer herkes korku- gerilim tavan yapacak derken bu alanda geriye gitmişler. Dram ve aşk üzerine kurulu yumuşak bir hayalet hikayesi olmuş Bly Manor. Başarısız değil hatta keyifle izledim özellikle merak duygusunu uyandırmayı çok iyi basarmislarda diyebilirim ama dediğim gibi asil beklentimin uzağındaydi.

    İkinci sezon korku-gerilimi düşürdünüz ama artık üçüncü sezonda korkuya abanin hatta olsa soyle gemide gecen sağlam bir senaryo muazzam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon fiyasko. Bahçıvan hanımefendi hatrına izledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bu konudan devam ediliyor, dizinin adı ve oyuncular birçoğu farklı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2. sezonu da beğendim.
    korku severler izlemesin çünkü korku araya serpiştirilmiş dram dizisi bu, ilk sezonda biraz daha fazla vardı korku, bu sefer azalmış ama özellikle viola > dani > hannah 'in hikayeleri üzdü

    lezbiyen hayalet de izlettin ya netflix

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerre korku yok bol soslu dram

    ama fena değildi 7/10

  • Son 2 bölüm iyiydi. Bendende bir 7 puan alır bu sezon.

  • Diziye yeni başladım ve şuan 7. bölümdeyim gayet iyi gidiyor merak uyandırıcı bir hikayesi var.İzlemek isteyenlere tavsiy ederim, benim hoşuma gitti.

  • İlki kadar etkileyici değildi ama bu türde başka bir yapım olmadığından izleniyor. Fena değildi.

  • ilk diziyi ne kadar sevdiysem bu bu leş diziden o kadar nefret ettim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sıradan insan

    İlk sezon her şeyi dramı gerilimi kurgusu ve işlenişi oyunculukları çok dengeli ve yerindeydi o yüzden o kadar sevildi sevdik ancak bu sezon romantizmin ve dramın dozu çok kaçmış gerilim çok azdı konu daha iyi işlenebilirdi zayıf kalmış çocukların dışındaki oyunculuklar da çok düz kalmış

    Arkadaşımın tespitleri o kadar yerinde ve doğru ki. İlk sezonu izleyin 2. sezon tam bir vakit kaybı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.