Şimdi Ara

The Good Guys 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.imdb.com/title/tt1567254/

Konu : 19 Mayıs 2010'da ilk bölümü yayınlanacak ve gerisi 7 Haziran'dan itibaren devam edecek.
    Bu komedi drama, yöntemleri ve başarısı 80lerde kalmış eski bir kodaman polis dedektifi ile modern, kurallara uyan, hırslı genç bir polis dedektifinin ortak olmalarından sonraki maceralarını ele alıyor.
    Başrollerinde Bradley Whitford ile Colin Hanks'i izleyebileceğimiz bu yeni dizinin tanıtım filmini şurada izleyebilirsiniz. Videodaki sloganın "Whitford - Hanks - Bıyık" olması da ayrı bir eğlence.

Arkadaşlar ilk bölümü çıktı. Gerçekten çok güzel tavsiye ederim

• İndiriyorum bakalım ilk bölümü izleyelim
  • 1.Bölümü izledim sanki bana tarantino havası var gibi geldi dizide ama beğendim takip edeceğim.Tek temennim altyazı çevirmeninin ya diziyi düzgün çevirmesi yada hiç çevirmemesi çünkü altyazı oldukca hızlı geçiyor bir çok cümle ingilizce ve kötü çevrilmiş bence.Umarım sağalıklı düzgün bir altyazı çıkarda 1 bölümü tekrardan izleyebiliriz.
  • Eğlence/komedi olarak Chuck gibi duruyor. Promoda son sahne iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

1.Bölümü izledim sanki bana tarantino havası var gibi geldi dizide ama beğendim takip edeceğim.Tek temennim altyazı çevirmeninin ya diziyi düzgün çevirmesi yada hiç çevirmemesi çünkü altyazı oldukca hızlı geçiyor bir çok cümle ingilizce ve kötü çevrilmiş bence.Umarım sağalıklı düzgün bir altyazı çıkarda 1 bölümü tekrardan izleyebiliriz.

Aynen dostum katılıyorum
  • 2.Bölüm çevirisinde çevirmen arkadaşa yardım etmeye çalıştım büyük ihtimal altyazıdaki çoğu hatayı giderecek sanırım ve güzel bir altyazı çıkıcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.