|
-
Expedition çoğu yönden ortalama ama kcd bildiğin zor bir oyun dostum, bazılarında o kadar sabır/vakit/kafa yorma isteği olmuyor. Ben çoğunluğun 33 beğenmesini anlıyorum, bildiğin easy to play grind, leveline göre bölge dal( ac serisinin sevilen yönü), kolay parry herkes becerdi oyunu yani, kcd öyle mi, 5 kişilik kampa dalarken 5 dk plan yapmak zorundasın. Çoğu insan ilk bölgede pes etmiştir. Ondan popüler de olamadı malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Trolleri beslemeyin, forumumuz temiz kalsın <3 -
Hakeden kazanmış ama yapımcının yerinde olsam bu çöp ödülü almama gerek yok diyerek reddederdim. Malum artık kalitesi ve kitlesi baya düşük ve Exp 33 rakiplerinin kalite olarak baya üzerinde.
En azından bilinirlikleri artar ve oyunları daha çok satar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Xbox Live : EkinTR
Steam : Outlaw-E
-
Birileri yine kurtuluş Osman teşkilat falan izleyip gaza gelmiş. Goty ödülünü reddedecekmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 13 Aralık 2025; 13:39:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende diyorum bunlar bu 3. parti multiplatform oyunu sanki ex miş gibi neden bu kadar sahiplendiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN=dante-kadir -
baktılar yakında da olmayacak, töreni komple reddetmeye başlamışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Trolleri beslemeyin, forumumuz temiz kalsın <3 -
Zamanında Baldur's Gate 3 ödülleri götürürken yapımcısı abonelik servislerine gömüp oyunu oraya layık görmedi, tabii aynı cevherler o zaman oyuna ''zar oyunu, tavla oyunu yiaaa'' diye sallamaya başladı işlerine gelmeyince. Şimdi hem Nintendo, hem diğer tarafta durumlar kötü olunca ibre tersine döndü; eline versen QTE'leri yapacağı şüpheli üçüncü parti kendi halinde bir AA oyuna exclusive gibi sahip çıkmaya başladılar... Best Art ve RPG hariç hepsini hak etti bu arada.
_____________________________ -
İzlenme oranları yıllık bazda %11 arttı
Gösterinin tamamının dünya çapında 171 milyondan fazla canlı yayını
X hakkındaki konuşmalar yıllık bazda %12 arttı
Twitch ve YouTube'da 23.000 ortak yayın (+%50 Yıllık artış)

x (formerly twitter)
Geoff Keighley (@geoffkeighley) on Xhttps://x.com/geoffkeighley/status/2001381987278581942_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt