Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
110
Favori
274.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onları yapan kişileri ben de sevmiyorum hocam fakat onlar bizi ilgilendirmez. Kendi zevkinize bakın. Nefretten besleniyorsunuz gibi gözüktü

    @bekoc
    hocam bir de şunu hayal edin; ben Bunları düşünürken bir anda iris arkadan silahla [S İ L A H L A] savitarı vurduğunu görünce yıkılışımı hayal edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

    Onları yapan kişileri ben de sevmiyorum hocam fakat onlar bizi ilgilendirmez. Kendi zevkinize bakın. Nefretten besleniyorsunuz gibi gözüktü

    @bekoc
    hocam bir de şunu hayal edin; ben Bunları düşünürken bir anda iris arkadan silahla [S İ L A H L A] savitarı vurduğunu görünce yıkılışımı hayal edin.


    Flash'ın black canary'den kaçmak için arabaya bindiğini gördü bu gözler silahla vurulması pek de zorlamıyor




  • Gençler bu bu diziyi takip ediyorum fakat anlamadığım nokta speed force 'da zaten kurban vardı , ille muhabbet çıksın diye mi o yaşlı morugu oradan çıkardılar ? Sanırım senaryoyu içerde dizisinin senaristleri yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen


    Yapacağınız sezon finaline de diziye de ... Yahu zaten herkes söyledi HR iris'in yerine geçecek diye. her şeyi bile bile izledik la! her şeyi neden gözümüze sokuyorsunuz bu kadar? senaristler belki şaşırtır salaklık yapmazlar hr'i öldürmezler dedik öldürdüler.Çok saçma,basit bir olayla açıkladılar HR'in irisle yer değiştirmesini.

    Sezon boyunca Savitarın değil hızına şimşeğine bile yetişemeyen barry ne olduysa sezon finalinde zırhına kadar girdi? lan bu nedir? Madem o kadar kolaydı önceden niye yapamıyordun?

    En komik sahnelerden biri ise irisin Savitarı tabancayla vurması Savitar şuana kadarki en iyi villain olabilirdi. Maskeyi çıkardıktan sonra pısırık,korkak,ne yaptığını bilmeyen,planı olmayan salak biri oldu bu Savitar. Ne de olsa barrynin zaman kalıntısı ne bekliyoruz ki?



    E hep öyle değil mi s2 de zoomda başta op gösterdiler en sonunda dayak manyağı ile dövdü
    S1 de reverse flash ne kadar iyidi gerçi sondada dayak yiyerek eddie sağolsun gönderdi
    Irisde speed forceden güç alıyor sanırım onu öyle görebilip silahla vuruyorsa oho :D





  • Wally'yle falan gitmez bu iş.Mantıklı bir açıklama yapıp Barry'yi getirmeleri lazım.Kid Flash falan izlemem ben
  • Dizinin en saçma bölümüydü. Uzun uzun yazmaya gerek yok.
  • Büyük umut ile başlayip büyük çöküş ile devam eden bir dizinin 3. Sezonunu bitirdik.


    Allah aşkına o ne biçim iş düz silah ile Flash vuruyorlar. Sen neymiş sin be iris. İnsan lazer silahı falan kullanır ne bileyim buz atan birşey kullanır. Dizi iyice lunapark ta çocuk eğlendirme moduna girdi.
    Üzülerek söylüyorum ki B.A geri gelecek. Gazete tekrar değişmedi ise iris ile evlenmesi ve 2024 te kaybolması gerek.
    Şu dizide bir kez daha gördük ki paralel evren olsun zamanda yolculuk olsun daha insanlarin çözemediği saçma sapan şeylerin olmasını başka saçma sapan şeyler ile dizilerde örtüldüğü bir teori. Bunun bir örneği de 12 maymun dizisi. Kopya B.A zamandan silindi ise H.R kimin tarafından öldürüldü.? Zamanda yok olmuş olmemesi gerekfFlash point zamanı değiştiriyor zamandan silinen birinin yaptıkları değişmiyor. Çok enteresan garip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 24 Mayıs 2017; 15:48:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • tüm sahne boyunca bunu düşündüm. bir de adam smokin giydi resmen yav
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Teori

    4.sezonda ben cezamı çektim deyip geri gelebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayasun A kullanıcısına yanıt
    Speedforca girerken ya da çıkarken kostümündeki sağ camı açık unuttu heralde hız yanığı oluştu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 4.sezon teorisi de benden...


    Cisco speedforce'a kapı açar Iris ordan speedforce'a girer kocişkosunu alıp çıkar. Bu dizi ile ilgili teori üretirken kasmayın kendinizi sizin burada teori üretirken yaptığınız beyin fırtınalarını senaristler diziyi yazarken yapmıyor.

  • uyduruktan finalle bitirdiler sezonu

    H.R. yüzüne aleti tutuyor suratı değişiyor, kezbanın da suratı da otomatikman değişiyor. savatar ışık hızıyla kacarken ağaçları kesiyor, ağaçlar ışık hızıyla yere düşüyor, savatar ışık hızıyla son hamlesini yapacağı sırada, kezbanın ateşlediği mermi daha hızlı, savatara saplanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savitarın yüzündeki yara savitarla savaşırken oldu.
  • 3. sezonda çok saçma mantık hataları vardı ama hiç değilse iyi bitirdiler.

    4. sezon acaba nasıl başlayacak? 1-2 yıl atlayarak başlarlar belki.



  • 3 sezon içindeki finale doğru olan son 3-4 bölümleri ele alırsak içlerindeki en kötü ve mantıksız bölümdü . Koskoca savitarli bir sezondan kayıp olarak k**ı kırık hr öldü sadece. Su speedforceda ceza çekme muhabbeti de ayrı bir saçmalık zaten. Gelecek yıl iris speedforce a da gaz verir ya da trip atar barryi geri alır artık .

    Hele black flash zaten dizide şamar oğlanına döndü bi rf tokatlıyor bi savitar tokatlıyor bi barry tokatlıyor mantiga bak karaktere hakaret bu resmen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayasun A kullanıcısına yanıt

    Çizgi roman göre yüzünde iyileşmesini engelleyen bir bomba patlıyor. Ama dizide B.A için kendini feda ederken ilk o taraftan parçalanıyor. Her halde speedforce da atomları birleşirken orası bozunumda kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

    Forumun yarısı savitarın ortaya cıkmasını yanlış anlamış.

    2. sezon sonundaki kalıntı sadece bir örnekti. Asıl savitar yarıtılışı daha karmaşık. Flash iris öldükten sonra sinirlenir ve savitar ile savaşmaya başlar. savitarla savaşırken bir sürü kalıntı oluşturuyor. Bunların hepsi ölüyor fakat 1 tanesi hariç. Bu kalıntıyı savitar bilerek öldürmüyor ama süründürüyor. En sonunda flash savitarı bu doktorun buldugu yöntemle yenince ise bu savitarin öldürmediği kalıntıyı ne yapcaklarını bilmiyor. Bu kalıntıyı dışlıyorlar. Sonra bu kalıntı yalnız kalınca deliriyor ve zamanda geriye gidip ilk speedster masalını falan oluşturuyor ve ayriyetten irisi öldürüp kendinin oluşma yolunu acıyor.
    Kafanız karışabilir hatta nasıl başlıyor bu loop diyebilirsiniz. Aynı soruyu dizide joe soruyor. Cisco başı sonu olmayan bir loop diye acıklıyor. Kimin ilk oldugu belli degil.
    Bekledigimden iyi bir loop cıktı. Sezon sonu black flashta gözükürse Ayriyetten [jl flashpoint spoiler]:
    bir de zamanda geriye gidip kendini durdurma sahnesi olursa tam süper son yaparlar.

    Gelecek sezonu biriktirerek yorumlara göre izlerim. 13-15 bölüme falan indirgense harika dizi olabilirdi. fakat 23 olunca acayıp boş atıyorlar. Sırf flash a olan hayranlıgım yüzünden izliyorum.

    Savitarın nasıl oluştuğunu yanlış anlamışsınız galiba.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Bi 4.sezon teorisi de benden...


    Cisco speedforce'a kapı açar Iris ordan speedforce'a girer kocişkosunu alıp çıkar. Bu dizi ile ilgili teori üretirken kasmayın kendinizi sizin burada teori üretirken yaptığınız beyin fırtınalarını senaristler diziyi yazarken yapmıyor.


    Ben şimdiden rezimi alıyım harbiden böyle olucak Adamlar her türlü olumsuzluğa karşı bir plan yapabiliyorlar abi. Ya herşeye mi çözüm bulunur bir şeyi de halledemeyin.




  • Baran Köse bölümde olcak her şeyi bilmiş ya

  • 4.sezon açılış

    my name is wally west and I'm the fastest man alive
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.