Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
110
Favori
274.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

    [size=3]ARROW Yaratıcılarından THE FLASH Dizisi Geliyor!
    Peki Filmi de Yapılacak Mı?

    Bu kesinlikle çizgi roman hayranlarının beklediği bir haber değil ama The Flash’in ilk canlı çekim aksiyon yapımı birçok kişinin düşündüğünden daha önce gerçekleştirilebilir. Comic-Con 2013’te Justice League’e dair duyuruların yetersizliğine rağmen, görünen o ki Warner Bros. Flash’in CW kanalı için TV dizisine uyarlanmasıyla yoluna devam ediyor.

    DC elemanlarından Geoff Johns’un yazacağı ve iki Arrow yaratıcısının -Andrew Kreisberg ve Greg Berlanti- da yer alacağı, Central City Flash’ine odaklanan projeye kanal tarafından hız verilmiş. Zaten Barry Allen ilk olarak Arrow’un 2. Sezonunda da görünecek. Peki tüm bunlar Flash filmi için ne anlama geliyor?

    Elbette Deadline’ın yayınladığı bu haber Berlanti ile Kreisberg’ün Green Arrow karakterini uyarlama başarısına dair ne düşündüğünüze göre değişir; bunu iyi bir haber olarak da görebilirsiniz, korkunç bir haber olarak da. Yine de, Barry Allen’ın Arrow’da yer alacağının doğrulanması ve ayrıca yaratıcı ekibin ona ait solo bir dizi de hazırlıyor olması gösteriyor ki; dizinin yaratıcıları DC evreninin en iyi ve en zeki karakterlerinden bazılarını saflarına çekmeye çalışıyorlar. CW başkanı Mark Pedowitz şu açıklamayı yaptı:

    [indent]“Bir köken hikayesi planlıyoruz ve bunun nasıl bir yönde ilerleyeceğini göreceğiz. DC Evreni ile genişlemek istiyoruz ve bunun oraya ulaşmak için oldukça doğal bir yol olduğunu düşündük… Belki ortaya süper güçleriyle çıkmayabilir.”[/indent]
    Dizinin uzun zamandır konuşulan Flash filmini nasıl etkileyeceğinden hiç bahsedilmiyor ama Hollywood Reporter’daki kaynaklar Marc Guggenheim’ın hala film üzerinde çalıştığını ve filmin 2016’da vizyona girmesinin planlandığını iddia ediyorlar. Yani hayranların panik yapmasına gerek yok.

    The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

    Dizi açısından bakarsak, The Flash haftalık formatta kullanılacak konuya ve kötü adamlara sahip. Hatta bazılarınız genel olarak çizgi romanların dizi formatına dönüştürülmesinin gişe filmi yapmaktan daha uygun olduğunu düşünüyorsunuzdur. Central City Polis Birimi’nin adli laboratuarının bir üyesi olan Barry Allen günlerini suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplamakla, daha teatral lezzeti olan kötü adamları ise süper hızını ve kırmızı tulumunu kullanarak yakalamakla geçiriyor.

    C.S.I. ve süper kahraman unsurlarının karışımı önerilen Flash filminin senaryosunun kalbinde bulunan tuhaf bir karışım. Yani bu konunun televizyonda nasıl olacağını görmek kolay olacak. Kötü adamlara gelince… Her Flash hayranı Arrow’un rakiplerini aptal bulan izleyicilerin henüz bir şey görmediklerini söyleyecektir.

    Ancak Barry Allen kötü adamlara rağmen izleyicilerin ilgisini yüksek tutacak güçte bir kahraman olduğunu kanıtlıyor. Allen’ın şimdilik canlı çekim Flash olacak olması bir sürpriz değil. Ama CW’nun hedef izleyici kitlesine ve üslubuna bakarsak, onu bir polis bilim adamı olarak tanıtmak endişe sebebi olabilir.

    Arrow’u birçok kişiye göre Batman taklitçisi olduğu için eleştirmeyeceğiz; Oliver Queen tıpkı çizgi romanlardaki gibi olması için yaratıldı. Ama aşk üçgenlerini, hem dost hem düşmanları ve melodramı gözden kaçırmak imkansız. CW bu şekilde hem genç kadın izleyicileri çekmeye hem de Smallville benzerleriyle kıyaslamaları güçlendirmeye çalıştı. Ama elbette Green Arrow film senaryosunda istenen Se7en ve Silence of the Lambs üslubu dizide tamamen terk edildi.

    The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

    Flash karakterinin genç versiyonu çizgi romanlarda daha başarılıyken, hayranların talep ettiği versiyon bu değil. Ayrıca Justice League evreninde işe yarayacağını düşündüğümüz versiyon da bu değil. Warner Bros., Johns, Berlanti ve Kreisberg’ün liderliği altında Barry’nin çift kimliğini işe yarar bir CW formülüne uyarlamayı başarırsa, bu filmlerdeki rolleri için ne anlama gelecek?

    Dizi ve film olarak aynı evreni paylaşmak imkansız değil –Marvel bile yapıyor bunu- ama TV hayranları Agents of S.H.I.E.L.D.’in Avengers evrenine nasıl uyum sağlayacağını görecekken, Arrow’u, Flash’ı ve Amazon’u seyredenler aynı şeyi yapamayacak.

    Kim bilir; Warner Bros.’un belki TV ve film evrenlerini bir araya getirme konusunda büyük bir planı vardır. Ama şu an için bu gelişme hayranlar tarafından sorgulanacaktır. Green Arrow bir film yapma riskine girmek için çok da uygun bir karakter değil belki ama The Flash kesinlikle solo bir filmi taşıyabilecek kadar güçlü ve popüler bir karakter.

    The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

    Flash dizisi yapmak başlangıçtan itibaren zorlu olacak ama hayal kırıklığına uğramış hayranları diziyi desteklemeye teşvik etmek ve bunu çok daha kısıtlı bir bütçeyle yapmak her proje için geçerli bir zorluktur. Umarız yanılırız. Ne de olsa, Wonder Woman hayranları Amazon köken hikayesi konusunda ateş püskürüyorlardı ama daha sonra bu tutum değişti.

    Peki değerli okuyucularımız siz ne düşünüyorsunuz? Flash dizisi yapmak bir hata mı yoksa olumlu bir gelişme mi?

    Yazar: Andrew Dyce
    Çeviri: Nisan Benzergil





    Dp'den SABRE Adlı Kullanıcının yazısıdır.Kendisine Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • olayın seninle alakası yok, hala anlamamissin. çünkü psikolojik sorunların var.

    flash gözüyle dünya böyle olur.
    bunu marvel gayet güzel yapıyor ama DC yapamayıp sıvıyorsa ben bunu eleştiririm.

    https://youtu.be/1NnyVc8r2SM

    ya da bu

    https://youtu.be/4LIcOFvWqjk

    quick silverdan bile daha hızlı hareket eden, hatta boyutlar arası zaman geçidi açacak kadar hızlı olan birinin yumruk yemesi sana göre normal.
    bu yüzden bu forumdaki herkes psikolojik sorunu olan kişiyi biliyor ve yazıyor.

    şimdi anladın mı güzel kardeşim.
    dc den para almış gibi her kötü bölümü savunmayı bırak artık.

    dizide güzel hatta efsane olacak bölümler oldu, alkışladık. yani güzeli anlayacak kadar aklımız var çok şükür.
    kötü bölümü de eleştirdik. kötüyü anlayacak kadar da aklımız var çok şükür.
    ama ne yazık ki aynı şeyleri senin için soyleyemiyoruz maalesef.
    Ulan kasıntı kadın 40 dk boyunca "beni babamın yanında öp aşkım, babamın yanında rahatça sevişebilmeliyiz." kafasında 40 dakika geçirdi ya lan. Bi de Joe içeriye ilk girdiğinde Barry mumları falan söndürünce "beni öpmek istemiyor musun :'(" tribine girdi. Allah seni bildiği gibi yapsın uyuz Iris.
  • Ben haberi ilk okuduğumda dizisini çekiyorlar diye, filmden vazgeçecekler veya filmle diziyi bağlayıp, saçma sapan bir şey yapacaklar diye çok korktum ama daha sonra aklıma Smallville-Superman Returns geldi. İnşallah öyle olur. Dizi ayrı, film ayrı olsun. Diziyi ne kadar iyi yaparsalar yapsınlar, filmlerin kalitesinde olacağını sanmıyorum. Eğer filmden vazgeçerlerse veya filmle diziyi birleştirirlerse güzelim Flash'a yazık ederler
  • En sevdiğim süper kahramandır. Umarım iyi yaparlar.
  • Umarım aksilik çıkar yapmazlar..Flash'ın dizisi mi olur hemde daha filmi yokken..
  • İlk defa burdan duyuyorum bu haberi umarım gerçektir.Karekter yapısı bakımıyla oldukça eğlenceli ve sempatik bi kahraman dolayısıylada dizi eğer çekilirse içinde bol miktardada komedi öğelerini barındıcağını umuyorum
  • Arrow sevilmesi aslında karanlık bir yapısı olması Dizide tabii. Flash ise biraz ukela vs kötü bir dizi olmayacaktır ben çekilmesini istiyorum umarım olurda izleriz.
  • Çizgi roman uyarlamalarını severek izlemişimdir, diziyi de denemekte fayda var.Umalım ki seyri güzel olsun.
  • Vay , güzel haber . Merak içinde bekleyelim bakalım
  • GLEE’nin Grant Gustin’i ARROW’da The Flash’i Canlandıracak

    Bu yaz başında, CW kanalı Arrow dizisine hem Barry Allen/The Flash karakterini getireceğini hem de yeni bir spinoff diziye başlayacağını açıkladı. Yapılan açıklamalara göre, öyle görünüyor ki kanal kahramanı kimin canlandıracağını buldu: Grant Gustin (Glee). Gustin Arrow’un ikinci sezonunun sekizinci bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak. Dokuzuncu bölümde de yer alacak olan karakter 20. Bölümde de yer alacak ve potansiyel spinoff dizisi The Flash’in ilk bölümünün kapısını açacak.

    Arrow yardımcı yaratıcıları Greg Berlanti ve Andrew Kreisberg Arrow yönetmeni David Nutter ile birlikte Flash’i geliştiren isimler arasında yer alıyor. Berlanti, Kreisberg ve DC’den Geoff Johns’u pilot bölümünün senaryosunu yazıyorlar. Berlanti ve Kreisberg eğer CW pilot bölümünü devam ettirmeye karar verirse, diziyi devam ettirecek. Arrow pilot bölümünü yöneten Nutter ilk bölümü yönetecek. Kreisberg ve Johns verdikleri bir röportajda proje hakkında açıklamalar yaptılar. Açıklamalarında karakterin köken hikayesinden ve DC’nin TV evrenindeki diğer karakterleri nasıl etkileyeceğinden bahsettiler.

    Gustin’in Arrow’a katılmasıyla ilgili açıklama şöyle:

    BARRY ALLEN geçmişte yaşadığı bir trajediyle bağlantısı olabilecek bir dizi açıklanamayan soygunları araştırmak için Starling’e gelen adli araştırmacı asistanı olan bir polistir. Çizgi roman hayranı olan Barry Arrow’u saplantı haline getirmiştir ve Arrow’un Oliver ve Felicity ile suçu çözmeye çalıştığından habersiz olması onu halk kahramanının tehlikeli dünyasına sürükler. ARROW ikinci sezonuyla 9 Ekim’de CW kanalına geri dönüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • güzel,gelsin
  • Flash tutmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC'nin en büyük kahramanlarından olan FLASH, Arrow dizisine konuk oluyor.Glee oyuncusu @grantgust canlandıracak

    #CineT@G


    The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti
  • Cw'de olacaksa güzel olur. Kanalına göre seçerim.
  • Arrow güzel bir dizi.Bence Flash'ın dizisi de başarılı olabilir.
  • Fena değilde, Flash'ı oynayacak adama bağlı birazda.Onun dışında daha filmi bile yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am the Danger

    Sheldon Cooper duymasın

    onunla ne alaka. şimdi spoiler vereceksen pmden yazarsan sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am the Danger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ronon Dex

    quote:

    Orijinalden alıntı: I am the Danger

    Sheldon Cooper duymasın

    onunla ne alaka. şimdi spoiler vereceksen pmden yazarsan sevinirim

    Çok sever ya ondan demiştim

    he tm izlemedim fazla o yüzden




  • Batman'i de isterük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listeye ekleyelim sheldon aşkına
  • Flaşh kelimesini nerde görsem aklıma halay geliyo vallahi bi kötü oldum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.