Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
44.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Evil Within'le bilinmezliğe doğru yola çıkıyoruz

    Psikolojik korku denildiğinde insanın aklına sınırlı sayıda oyun geliyor öyle dğil mi? Sadece rüyamızda görebileceğimiz ve hayal gücümüzün de ötesinde olan bazı yaratıklar The Evil Within'de bizlerle buluşursa, işin rengi değişecek, orası kesin. Ummaktan ötesine geçmek istiyoruz ve The Evil Within'in yeni fragmanını sizlerle paylaşıyoruz.

    Yeni videomuzda bilinmezliğe doğru yola çıkıyoruz ve birkaç karakter için de ipucu toplamış oluyoruz. İyi seyirler.




    The Evil Within 2014 yılında, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.




  • Video fena değilmiş bu tür oyunları severim inş başarılı bir yapım olurda keyifle oynarız :)
  • Atmosferi hoşuma gitti
  • The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]




  • Shinji Mikami: "Korkutmak Eskisinden Daha Zor"

    Şu sıralar Bethesda çatısı altında The Evil Within isimli korku oyununu geliştiren Shinji Mikami, oyuncuları korkutmanın eskisi kadar kolay olmadığını dile getirdi.

    EDGE'e konuşan Mikami, artık bayatlamış korku öğelerinin farkında olan oyuncuların kolay kolay korkmadıklarını açıklarken The Evil Within'de kullandığı formülü açıkladı:

    "Oyuncuların içindeki korkuyu telkin etmekte hiç bir şey değişmedi. Ancak bugüne değin kullanılan korku unsurlarına alışan insanlar sırada karşılarına ne çıkacağını bilir hale geldi. O yüzden artık oyuncuları korkutmak zor iş.

    The Evil Within'de korkutucu kısım karşılaştığınız düşmanların silahla öldürülemeyecek olmaları. Yani kaçmanız veya onları tuzağa düşürmeniz gerekecek. Bu hem eğlenceli hem de korkutucu bir unsur."

    Resident Evil'ın tarihini bilenler Shinji Mikami'nin benzer mantıkla Resident Evil serisine hayat verdiğini anımsayacaklardır.




  • The Evil Within'den 3 Yeni Görsel

    Tango Gameworks tarafından geliştirilen The Evil Within'e ait 3 yeni ekran görüntüsü ortaya çıktı. Bu görüntülerden iki tanesi sanatsal çalışma olarak karşımıza çıkıyor, diğerinde ise ana karakterimizi Boxman adlı yeni Nemesis'imizden kaçarken görüyoruz.

    2014 yılında piyasaya çıkacak olan The Evil Within'i Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin tasarlaması oyunu beklemek için önemli bir neden. Buna karşın oyunun biraz Resident Evil 4'ü hatırlatması bazı korku oyunu hayranlarında hayalkırıklığı yarattı. İşte yeni görseller.

    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Evil_Withinden_3_Yeni_Gorsel-47056.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 20 Aralık 2013; 17:56:11 >




  • The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]
    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]
    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]




  • Ben pek beğenmedim özellikle silah ile vuruş sahnelerini..

    Bence Dead Space gibi akıcı yapabilirlerdi
  • 26 Ağustos'da çıkıyor.Bakalım nasıl bir şey olacak. Yeni bir vine da gelmiş.

    https://vine.co/v/M7vm1pmHr9B
  • Kapak tasarımı

    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]
  • The Evil Within'in Yeni Videosunda Oyun İçi Sahneler Var

    Tango Gameworks tarafından, başında Resident Evil serisiyle tanıdığımız Shinji Mikami'nin bulunduğu bir ekip ile geliştirilen The Evil Within, korku türünde bu senenin en çok beklenen oyunlarından. Önümüzdeki dönemde PAX East etkinliğinde gösterilmeye hazırlanan oyun için Bethesda ve Tango Gameworks yeni bir video yayınladı.

    Yayınlanan videoda, oyun içi sahnelerin kullanıldığı belirtiliyor. Oyunun yeni videosunda ürkütücü sahneler bizleri bekliyor. Ağustos ayında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan The Evil Within'in yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Evil_Withinin_Yeni_Videosunda_Oyun_ici_Sahneler_Var-53984.htm




  • The Evil Within'in Dikenli Tel Kullanımına Tepki Yağdı(!)

    Bethesta ve "yalan haber sitesi" The Onion, çıkacak olan oyun The Evil Within'in dikenli tel kullanımını tiye alan bir haber yapmak için bir araya geldiler.

    Haberde, Dikenli Tel Lobisi'nin başkanı Annette Coleman şikayetlerini şu sözlerle dile getirdi:
    "Dikenli teller, iyilik için kullanılan bir güçtür. Hurdalığımızı "Scrap Metal" hırsızlarından, sığırlarımızı da güreşçilerden korur. Ama Bethasta çıkıp dikenli telin tüm bu iyi yanlarını görmeyip katillerin kullandığı bir aletmiş gibi göstermekten hiç çekinmiyor. Eğer Bethesta bu işi düzeltmek istiyorsa dikenli telin arkasına geçip canavarlardan korunabileceğimiz bir oyun yapmalı. İşte ben oyun diye buna derim!"

    26 Ağustosta Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC için çıkacak olan The Evil Within'i şikayet yağmuruna tutan oldukça komik bu haberi aşağıdan izleyebilirsiniz.



    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Evil_Withinin_Dikenli_Tel_Kullanimina_Tepki_Yagdi-54200.htm




  • Oyun fazla ilgi görmüyor sanırım.

    yazın çıkan her oyunu oynarım zaman bol oluyor. takipteyim
  • The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]




  • The Evil Within'in Hikayesinin Öncesini Konu Alacak Çizgi Roman Serisi Geliyor

    Korkunun babası Shinji Mikami tarafından geliştirilen oyun The Evil Within için 4 sayılık bir çizgi roman serisi geliyor.

    Kaybolan arkadaşını arayan Dana adında genç bir çocuğun hikayesini anlatacak bu çizgi roman, oyunun geçtiği zaman diliminin öncesini konu alıyor. Çizgi roman serisinin ilk sayısı oyunun çıkış tarihinde yani 27 Ağustos'ta raflarda yerini alacak ve 4 dolara satılacak. Aşağıdan, çizgi romanın yayınlanan kapak görselini görebilirsiniz.

    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Evil_Withinin_Hikayesinin_Oncesini_Konu_Alacak_Cizgi_Roman_Serisi_Geliyor-59518.htm




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.