Şimdi Ara

The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
8.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Evil Within 2 Çıkış Fragmanı
  • en çok beklediğim oyun sabırsızlanıyorum.
  • Yaş itibariyle artık oyunlar eskisi gibi sarmıyor. Bu sene beğenerek oynadığım Cuphead ve Hellblade vardı oynamayanlara tavsiye ederim ve The Evil Within'i bekliyorum.
  • Buralar canlanır yakında.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    aynen hocam reddite düşmüş zaten

    oyun pufladı bu arada...
  • Adamlar seri üretime geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda denuvo yoktu ondan hemen çıtlattılar..Diğerleri bir kaç gün sürüyor tabi
  • Piyasada kırılmadık oyun kalmadı nerdeyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet konsolda 200₺ bayılıyor PC de herkes beleşe akıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 13 Ekim 2017; 5:44:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milet öyle bir övüyorki canım çekti, lakin korku oyunlarından aşırı geriliyorum. En iyisi youtubedan takip etmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan iniyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı bunu alamayacağız , Outlast 2 yide yeni bitirdik , iyice tırstım korku oyunlarından bunu kaldırabilecekmiyiz bilemiyorum
  • Oyunu 2 saat kadar oynadım ve çok beğendim.Neredeyse her alanda oyun gelişme göstermiş özellikle grafikler,oynanış ve performans gözle görülebilir bir şekilde gelişmiş.İlk oyundaki hantallığın ve sıkıntılı kamera açısının bu oyunda olmaması çok iyi olmuş,FOV ayarının oyuncunun inisiyatifine bırakılması da güzel olmuş.Düşmanlar çok daha hızlı ve dayanaklı olmuş ki daha sadece sıradan düşmanları gördüm,ileride kim bilir nelerle karşılaşacağım.Oyunun açık dünyaya sahip olması da rahatsız etmedi hatta mantıklı geldi çünkü ilk oyunda STEM deneme aşamasında bir prototipken bu oyunda içine sıradan insanların bile girip deneyim ettiği bir araca dönüşmüş.Atmosfer yine ilk oyundaki gibi gayet tatmin edici,Union'un ortamı ve atmosferi gayet iyi olmuş.

    İlk oyunu severek ve keyifle oynamıştım,gayet akıcıydı.Her ne kadar 2.oyunu 2 saat gibi kısa bir süre oynamış olsam da bu oyunu daha çok beğeneceğimi hissediyorum ve umarım yanılmam.Almayı düşünen ve 1.oyunu seven arkadaşlara tavsiyem,HRK gibi oyunu uygun fiyata satan sitelere bakmaları ve oyunu almaları çünkü oyun verilen paranın hakkını veriyor.
  • Repack geldi 16 cigolayt yumulun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyunu oynamayanlar direk 2. oyundan başlasalar çok şey kaybederler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sp!deR

    1. oyunu oynamayanlar direk 2. oyundan başlasalar çok şey kaybederler mi?

    1'i oynamadan kesinlikle buna girişmeyin,hikaye konusunda sıkıntı yaşarsınız ayrıca sadece ana oyunu değil The Assignment ve The Consequence ek paketlerini de bitirmeniz lazım.
  • 1'i de severek oynamıştım ama bu onun baya üstüne koymuş her anlamda.. beklentimin de üstünde olmuş. Şu oyun geniş kitlelere hitap eden bi oyun olmuş olsaydı 2. Oyunu baya sükse yapmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Evil Within 2'yi dün akşam 3 saat civarı oynadım ve bu süre boyunca gözlediklerimi paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle açıkça belirtmem gerekirse uzun süredir yapmadığım bir şey yapıp Steam fiyatı nedeniyle malum sürümünü indirmek zorunda kaldım çünkü oyunu merak ediyor ve optimizasyon konusunda emin olamadığımdan dolayı bir şekilde denemem gerekiyordu.Oyuna giriş yaptıktan sonra 3 saat nasıl geçti anlamadım desem yeridir.Sunum,atmosfer,sesler ve grafikler bana göre bu tür bir oyun için gayet iyi seviyedeydi.İlk oyunu kısa süre oynamıştım belirli sorunları vardı fakat bu oyun çok fazla sorun barındırmayan yapıda ve gayet akıcıydı.Durum böyle olunca daha fazla devam etmeyip indirdiğim malum sürümü silerek oyunun Steam dışında satılan sitelerdeki fiyatlarına bakındım çünkü böyle bir yapımın kütüphanemde olmasını istedim ve bir sitede 130 TL olarak görünce hemen aldım.266 TL gibi bir satış fiyatı gerçekçi olursak ülkemiz şartları için oldukça fazla fakat 130 TL gibi bir rakamın bu oyun için uygun bir rakam olduğunu düşünüyorum.Belki daha uygun fiyatlı yerler vardır fakat bulabildiğim en düşük fiyat bu oldu ve stokta varken kaçırmak istemedim.Şu an orjınal sürümü tekrar indiriyorum ve sıfırdan başlayıp oynayacağım.

    İlk oyunu fazla oynamadığım için bu oyun üzerinden oynanış hakkında bahsedecek olursam dolaylı açık dünya iyi düşünülmüş bu sayedede etrafı keşfederek toplanabilir ögelerle craft ve mevcut silahlarını upgrade edebiliyorsunuz.Öldürdüğünüz düşmanlardan elde ettiğiniz bir sıvı yardımıyla çeşitli yetenekleri açabiliyorsunuz.Craft sistemi ve yetenekler oyun tarzınıza göre size bırakılmış isterseniz melee attack özelliğini güçlendirerek sessizce ilerleyebiliyor istersenizde ateş gücünüzü artırarak ve sağlık seviyenizi yükselterek birbirinden farklı düşmanlarınızın karşısına çıkabiliyorsunuz.Optimizasyon ise ilk oyuna göre başarılı herhangi bir stutter yada frame drop gözlemlemedim sadece ekran kartı kullanımı çözünürlükten bağımsız olarak %80 civarında geziniyor ve tam kullanıma ulaşmıyor.Bu nedenle bir kayıp söz konusu fakat güncellemeyle düzeltilebilir görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Ekim 2017; 14:54:30 >
  • Sabah 10 dan beri oynuyorum başından kalkamadım gerçekten tango games yine güzel iş çıkarmış. ilk oyunda zaten çok iyiydi 2. oyunda ise ilk oyunda iyi yaptıkları herşeyin üzerine koymuşlar. Mikami usta açık dünya gerilim-macera oyunu nasıl yapılır adeta ders vermiş..

    + Herşeyden önce klasik evil within dünyasını last of us ve silent hill sosuyla başarıyla harmanlamışlar.
    + Hikaye benzer yönde devam ediyor, atmosfer yine muhteşem ama bu sefer yarı açık dünya olmuş.
    + Çeşitli yan görevler ve artık bir telsizimiz var.
    + Yine yeni bir özellik olarak oyun içinde bazı konuşabildiğimiz npc ler mevcut.
    + Crafting mekanikleri iyice gelişmiş, silahlar ve vuruş hissiyatı yine başarılı.
    + Düşman tasarımları yine başarılı ve bu sefer ilk oyundan daha tehlikeliler.
    + Last of us oynayanlar takırdayanların geri döndüğünü düşünecekler :)
    + Oyun içinde diğer bethesda oyunlarına göndermeler var

    - Grafikler önceki oyundan 1-2 tık iyi ama hala daha güncel oyunların oldukça gerisinde. tabi ilk oyun optimizasyon özürlüsüydü 2. oyun için ise ancak eh işte diyebilirim. sahip olduğu grafiklere ve kaplamalara göre istediği sistem yüksek. kısacası tango games bizi uğraştırmayın optimizasyon ile falan demiş

    Mikami usta yine en iyi bildiği işi yapmış türü seven herkesin muhakkak oynaması gerekli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 14 Ekim 2017; 16:10:32 >


  • Bu karga çok değerli bir varlık,2.Güvenli Ev'in arkasında 3 tane debelenen arkadaşı öldürdükten sonra gezinirken karşılaştım kendisiyle ve bana çok yardımı oldu.Bir selam verin kendisine ve 20.000 beyin sıvısını atın cebe.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.