Oyunun kapsamına bakarak hangi ırkı seçersen seç zamanla herşey de level kasıyorsun. Yani neyi çok kullanırsan ondan Levelin ona göre gelişiyor. Sürekli bir şeyler zırhdır, kılıçtır, eşyadır oluşturur geliştirirsen demirciliğn gelişir vede genel Levelin gelişiyor onunla beraber. Sürekli ok yay, büyük kılıç, küçük kılıç, kalkan (blok) vesayre onların değerleri gelişiyor... hepside genel leveline işliyor. sürekli sandık açmaya çalışırsan anahtar kırılsa dahi level kasıyorsun. Sihir de de öyle... ne kadar çok kullanırsan o kadar gelişiyor. Hangi sihir ve büyüleri kullanırsan onların dalı gelişiyor... Sihirbazlar normalde başlangıçta çok zorlanıyor... ok yay veya tek kılıç birde zırh büyüleriyle ilerliyor. Diğerleri de zorlanıyor ama büyücü karakteri kadar değil. Onlarda başlangıçta vur kaç veya ok la uzaktan zayıflatıp ondan sonra yakın çarpışmaya ancak cesaret edebiliyor. Riverwood'dan başlayarak görevleri yaparsan yani orada verilen görevlerden ilerlersen... sonra Whiterun a geçersen vesayre levellerine biraz daha uygun olur daha kolay bşlangıcı hâledersin. Yoksa açık dünya heryere girersen aşırı zorlanırsın. Mesela başlangıçta Ejderha sonrası Riverwood a giderken yol üzeri bir madenmağrası var oraya dalarsın sonra riverwood da dükkanda birşey çalmışlar onun görevini yapar ves. sonra whiteruna ejderha için yardım istemeye geçer ve öyle öyle devam edersin. Birde başlangıçta DEVlerde uzak dur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okruTGamer -- 10 Ekim 2020; 5:8:51 > |
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Devler konusunda uyarı müthiş oldu. Bir kez denk geldim. Tek harekette duvara yapıştırdı beni. Tüm uyarılarınızı dikkate alıp devam edeceğim. Haritanın her yerine gidiyordum bende. Şimdi vazgeçtim ondan. Tekrar tekrar teşekkür ederim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Takipçi aldıktan sonra gir haritanın her yerine. Dawnguard DLCsi ile gelen takipçi ölümsüz onu kullanabilirsin. Şahsi fikrim oyundaki en iyi takipçidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 10 Ekim 2020; 22:38:8 > |
yalnız haritanın en kuzey batısında bulunan volkiharı keşfetme keşfedersen görev buglanıyor. muahfızlarda vampirlerin dolaştığını duyduğun an danwguard kalesinden bahsediyorlar önce orayı bulman lâzım. O da en güney doğularda ;) |
Ben ileri seviyede bile devlerin yanına gitmeye korkuyorum geçmişimde büyük yaralar açtı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayarda oynamanın değerini bilin o ses ne hacı öyle. |
2560 x 1875 Skyrim haritası Türkçe. Bilgisayarımın dip köşelerinde kalmış, konuya da atayım. Resim açılmazsa tıklayın. ![]() |
Uzun zaman sonra tekrar başladım. Saadia'yı ispiyonlayayım mı yoksa Kematuyu mu öldüreyim_? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar sonbahar indirimlerinde steamden special edition versiyonunu satın alarak tekrar başlamak istedim ama atolye kapanmış nasıl türkçe yapacağım hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? |
Atölyeden yapmayacaksın zaten oyun içinde mods kısmından yapacaksın. Bethesda.nete üye ol oyun içinden giriş yaparken klavyeyi ingilizce yap "@" işaretini shift+f2 ile yap alt+q ile değil. Sonra turkish diye arat. Ardından modu indir. Sonra oyundan çıkıp tekrar gir. Şahsi önerim modlamadan oynama. Zaten ikinciye, üçüncüye başlıyormuşsun. |
"Bijin AIO 2019" mod dosyasına sahip olan bir arkadaşımız var mı? Nexus da hidden olarak görünüyor. |
Bijin warmaidenın optional kısmında var. Aynı şekilde npc ve viwestede. Esas sahibi ben yükleyecem deyince patchi yapan da kaldırmış. |
Farklı farklı zaman dilimlerinde oldukça tutkuyla ve uzun süreli olarak oynama fırsatı bulduğum, kendi oyun kültürüm çerçevesinde şu ana kadar oynadığım en iyi oyun. |
O dosyalar bende var fakat ihtiyacım olan "Bijin AIO 2019" maalesef yok. Sizlerde varsa upload edermisiniz? |
Tamam işte o modların sayfasında var diyorum bijin aio. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 9 Aralık 2020; 0:12:40 > |
Fakat o dosya 2017 den beri güncellenmemiş. 201- ve 2020 versiyonlarıda vardı. |
2020 olduğunu bende biliyorum ama +18 bi forumda bulabildim sadece iki dosya var cbbe ve unp için unp için olanında esp yok optimized mesh diyor ki adamın istediği de buymuş. Nourthborne serisi var npcler için adam bölge bölge yapıyor. En son rifteni yapmıştı. İstersen o seriye bak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 9 Aralık 2020; 12:35:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |