Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
31
Favori
60.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aylik ucret odeme taraftari degilim,keske b2p olsaydi. b2p bi mmo lazim ps4 e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F2p olacağına aylık ücret alınsın daha iyi, en azından daha mantıklı..
  • f2p'ye dönen veya en başından b2p olarak çıkan mmorpg'lerin hali ortada. Oynayanlar bilir. Ben mmorpg'de aylık ücret olmadan bedava oynanmasına karşıyım. Bunu denicez tabi çıktığı gibi de birde Everquest next haberleri geliyor bu türün ilk babalarından. Next-gen konsolda zamanında World Of Warcraft gibi 5-6 yıl deli gibi oynayacağımız bir mmorpg şart.
  • evet FTP olmasi daha kotu oyun ici daha cok para aliyolar ama p2p e oynuyon ara veriyon tekrar girmek icin aylik ucret odemek mantikli degil belki ayda 1 veya 2 saat giriyon bunun icinde her ay ucret odemek hic mantik li degil arada girip karaktere
    bakmak icin 15dolar verilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanobot -- 4 Aralık 2013; 16:02:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Elder Scrolls Online'ın Çıkış Tarihi ve Video

    Nisan ayından önce beta testlerine katılma şansı bulacağız.

    MMO dünyasındaki bir sonraki dev isim olması beklenen The Elder Scrolls Online'ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun PC'lerde ve Mac'lerde 4 Nisan 2014 tarihinde start verecek.

    TES Online PC'lere çıkışından kısa bir süre sonra yani Haziran ayında diğer platformları olan PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkış yapacak.

    Bu bilgiler eşliğinde yüzlerce oyuncunun bir arada birbirlerine karşı verdiği savaşlara odaklanan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Cyrodiil'deki bu savaşı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

    KAYNAK:
    http://www.vg247.com/2013/12/11/the-elder-scrolls-online-launches-in-april-2014/

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_Onlinein_Cikis_Tarihi_ve_Video-46816.htm





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_




    Hey maşallah, şimdi biz bunu ps4'te mi oynayacağız..




  • EDİT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Aralık 2013; 20:30:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild hazırlıklarına başlamak lazım. O kadar açım ki mmorpg'ye. 2011'de 5 senelik wow serüvenimi noktalamıştım. Aslında ara vermiştim ama hesabım nasıl olduysa çalındı uzun bir süre daha oynamayacağım içinde uğraşmadım geri başlamakta gözümde büyüdü ve yeni bir oyun beklemeye karar vermiştim. Bakalım 2 sene aradan sonra Elder Scrolls online ile tekrar dönüş yapıcaz orta dünyaya.
  • The Elder Scrolls Online'ın PVP'si nasıl olacak?

    Yapımcılardan Brian Wheeler oyuncuların sorularını yanıtladı!



    14 Nisan tarihinde bizlerle buluşacak olan The Elder Scrolls Online ile ilgili tonla soru işareti kafamızda dolaşmaya devam ediyor. PVP sistemi nasıl işleyecek? Harita ne kadar büyüklükte? Farklı sunucular arasındaki etkileşim olacak mı? Guild'ler arası rekabet için neler planlanıyor? Neyse ki bizimle aynı sorulara sahip bazı oyuncular bu soruları Elitist Jerks forumlarında dile getirmişler de yapımcılardan Brian Wheeler'a da cevaplama fırsatı doğmuş.

    "Cyrodiil gerçekten de büyük! En kuzeyinden en güneyine yürümeye kalkarsanız 20-30 dakikayı gözden çıkartmanız lazım." diyerek ilk önce haritanın boyutuyla ilgili sorulara cevap veren Wheeler, kendi zaman dilimlerindeki Cyrodiil'in büyük ölçüde Oblivion'dakine benzeştiğini ve bu konudaki tarihsel sorularımızın cevabını oyun içerisinde karşımıza çıkacak kitaplardan bulabileceğimizi de ekliyor.

    Wheeles, beta boyunca 48 saatlik savaş senaryoları kullandıklarını, ancak oyunun asıl sürümünde 3 ay sürecek olan senaryolar kullanacaklarını açıklıyor konu PVP'ye geldiği zaman: "Bu sistemde büyük bir esneklik sahibiyiz ve gerektiğinde oyunculara seviye sınırı koyabilir, onların ihtiyaçlarını karşılayacak değişiklikler yapabilir ve hatta senaryonun kurallarını bile değiştirebiliriz. Oyuncuların yaptıklarını ve ihtiyaçlarını yakından takip edeceğiz."

    Dahası da var: "PVP'de sıkça kazandığınız zaman bunun dünya üzerindeki etkilerini görmeye başlayacaksınız. Ancak oyun içinde aynı senaryoyu paylaştığınız başka bir oyuncuya veya guild'e savaş açmak mümkün değil. Yine de bunu oyun dışından ya da forumlar üzerinden yapabilirsiniz tabii."

    The Elder Scrolls'la ilgili buna benzer toplamda 24 soru cevaplayan Wheeles'in diğer cevapları için Elitist Jerks forumlarına göz atabilirsiniz. Peki ne dersiniz, Brian Wheeler'ın verdiği cevaplar sizi tatmin etti mi? Sizce The Elder Scrolls Online beklendiği kadar iyi bir oyun çıkar mı?


    http://www.merlininkazani.com/The_Elder_Scrolls_Onlinein_PVPsi_nasil_olacak-haber-69273p1.html

    KAYNAK:

    http://www.vg247.com/2013/12/23/the-elder-scrolls-onlines-pvp-developer-spills-many-details-on-maps-guilds-combat-more/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 23 Aralık 2013; 15:47:39 >




  • Heyecanla bekliyoruz.
  • The Elder Scolls Online'ın PvP Sistemi Açıklandı


    2014 Nisan ayında MMO severlerle buluşacak olan The Elder Scrolls Online için yeni detaylar oyunun PvP modunu tasarımlayan Brian Wheeler'dan geldi.

    PvP karşılaşmaların yaşanacağı Cyrodiil haritasının büyüklüğüne değinen yapımcılar, kuzeyden güneye seyahat etmenin yarım saatimizi alacağını açıkladılar. Oyundaki ittifaklardan birisi lider konumundaysa, gruptaki diğer oyuncular gerçekleştirdikleri görevlerden ekstra puan alacaklar, ittifakınızda seyahat halinde olan oyuncular da bonus içeriğe kavuşacaklar. Muhtemelen bu takımları kaybetmek için cesaret verecek; havlu atmak için değil.

    Yapılan diğer açıklamaya göre TESO'nun PvP sisteminde savaş yeteneklerinin çok önemli bir yeri olacak. Bunun en büyük sebebi oyunun aksiyon odaklı olması:

    "İnsanlar Ekder Scolls'ün içeriğinde yer alan okla kafadan vurma, güç ataklarını engelleme ve aynı anda savurma gibi yeteneklerden bahsediyorken, ne kadar yetenek olacağı konusunda bir ölçüm yapmak kafa karıştırıcı olabilir. Sayılanlar dışında Elder Scolls Online'da oyuncuların yeteneklerini gösterebilecekleri pek çok farklı imkan olacak. Güç ataklarını engelleyip, bunun karşısında düşmanı afallatarak kendi güç ataklarınızı gerçekleştirebileceksiniz mesela!"

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scolls_Onlinein_PvP_Sistemi_Aciklandi-47171.htm

     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Aralık 2013; 13:06:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2005 yılında WoW oynarken aldığım hazzı verirse süper olur.
  • ps4 mu yoksaklavye mouse kontrolu mu sizce bu oyunda dahakeyifli olur?
  • Elder Scrolls Online'ın Bütçesi 200 Milyon Dolar!

    ZeniMax Online Studios'un PC için geliştirmeye başladığı The Elder Scrolls Online'ın PS4 ve Xbox One için de çıkacağı açıklanmıştı. Oldukça riskli bir markete adımını atmaya hazırlanan Bethesda cephesi, ilk MMO'su için ne kadar bütçe ayırdı dersiniz?

    Daha önce birçok isabetli sızıntılarda ismini okuduğumuz Kotaku'nun 'Superannuation' nickli yazarı, Twitter üzerinden yeni bir sızıntıyı aktardı. Superannuation'un belirttiklerine göre The Elder Scrolls Online'ın bütçesi 200 milyon dolarmış.

    200 milyon dolar... Yani Electronic Arts'ın senelerce büyük umutlarla hazırlandığı Star Wars: The Old Republic'in bütçesiyle aynı. İki oyunun benzer tek noktası bu değil. Hem SWTOR, hem de TESO, Hero Engine'in gelişmiş haliyle, yani aynı temel üzerinde geliştirildi.

    Star Wars: The Old Republic tarafına baktığımızda, MMO tarihinin en çabuk düşüşlerinden birini yaşayan oyunu görüyoruz. Elder Scrolls Online tarafındaysa, beta döneminden gelen kötü yorumları... Bakalım bütçesi ve oyun motoru aynı olan oyunların kaderi de aynı mı olacak?

    Şöyle ufak bir hatırlatma yaparsak, şimdiye kadar bir oyuna ayrılmış en büyük bütçe olan 265 milyon dolarla GTA V karşımıza çıkıyor. İkinci sırada, Elder Scrolls Online'la aynı bütçeye sahip Star Wars: The Old Republic bulunuyor. The Elder Scrolls V: Skyrim'in pazarlama ve gelişim bütçesi ise toplamda 95 milyon dolardı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_Onlinein_Butcesi_200M_Dolar-47287.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Ocak 2014; 8:12:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Elder Scrolls Online'da Nasıl İmparator Olunur


     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]



    Zenimax Online Stuidos ile yapılan bir röportaj sırasında yapımcılar Cyrodiil İmparatoru ünvanının nasıl elde edilebileceğini açıkladılar

    Öncelikle bu ünvana sahip olabilmek için Alliance Points denen puanları toplamak gerekiyor.Bu puanları PvP dövüşlerini kazanmak, savaş sırasında müttefiklerinizi iyileştirmek ve tecrübe puanları kazanmak gibi çeşitli yollar olacak.

    Bu puanları ayrıca Cyrodiil haritası üzerinde bulunan kaleleri ele geçirerek de kazanabileceksiniz. Ele geçirdiğiniz kaleler grubunuzun bütün üyelerine ayrıca ek özellikler verecek. Eğer bir ittifak Imperial City çevresindeki bütün kaleler üzerinde kontrolü sağlayabilirse, ittifak içinde en yüksek Alliance Points sahibi olan kişi İmparator olarak taç giyecek. Bu ünvana sahip olan oyuncu ve bütün takipçileri oyunun geri kalanında özelliklerine eklenecek bonusların keyfini çıkartabilecek. Eğer imparatorluk ünvanı kaybedilirse, bu bonusların seviyesi düşürülecek, fakat farklı şekillerde hala sahip olabileceksiniz.

    Oyun yönetmeni Paul Sage "İmparator olan oyuncular The Elder Scrolls Online hayatlarının geri kalanı boyunca kullanabilecekleri bir yetenek grubuna sahip olabilecekler. İmparator olmak kolay olmayacak, ama biz insanların bu çabalarının karşılığından memnun olacaklarına inanıyoruz." diyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_Onlineda_Nasil_imparator_Olunur-47383.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Ocak 2014; 18:39:42 >
  • Birseyi merak ediyorum. Ps4 den giren biriyle pc den giren biri ayni server uzerinden oynayabilecek mi ? Yoksa farkli mi.olucak oynadiklari server ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipahi calisiyor bu aralar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elder Scrolls Online, PS Plus Üyeliği İstemiyor

    Nisan ayında PC'ye çıkacak olan The Elder Scrolls Online, yaz döneminde yeni nesil konsollara da gelecek. PS4 ve Xbox One için geliştirilen Elder Scrolls Online'ı bekleyen oyuncuların kafasını karıştıran bir soru, bugün evaplandı.

    PlayStation Blog'da yazılan bir yazıda Elder Scrolls Online'ın yönetmeni Matt Firor, üyelik ödemesi konusunu aydınlattı. Firor'un açıklamalarına göre The Elder Scrolls Online'ı oynamak için PlayStation Plus üyeliği gerekmeyecek. Ancak yine de oyunu oynamak için gereken oyun üyeliğine her ay 14.99 dolar ödemek zorunda kalacaksınız.

    Aslında değişen bir şey yok desek yeridir. Yani sonuçta PS4 oyuncuları hem diğer oyunların multiplayerını oynamak için PS Plus'a, hem de Elder Scrolls Online'ı oynamak için Bethesda'ya para ödemek durumundalar.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_Online_PS_Plus_Uyeligi_istemiyor-49071.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.