Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.849
Cevap
31
Favori
60.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz de alalım yerimizi.
  • The Elder Scrolls Online'da Zindanlar Nasıl Olacak

    The Elder Scrolls Online yapımcısı Zenimax Online Studios, hayranların merakını giderecek bir soru - cevap bölümü yayınladı. Hayranların yöneltmiş olduğu sorular genel olarak MMO'da bulunacak zindanlarla ilgili.

    ESO'daki zindanlar genelde Party yani birden fazla oyuncunun birleştiği gruplara yönelik tasarlanmış. Bu nedenle önceki The Elder Scrolls oyunlarındaki gibi tek başınıza tecrübe edineceğiniz zindanları pek fazla bulamayacaksınız.

    Zindanlar genelde yine ana oyun serisinde olduğu gibi yüksek seviyeli olarak karşınıza çıkabilecek ve bu nedenle ancak oyundaki seviyenizi arttırdığınızda sizin için uygun hale gelecek. Yani seviyenizden çok daha yüksek düşmanlarla dolu bir mağara bulup da sonra gelmek için hafızanıza kazımak durumunda kalacaksınız. Eğer fark çok fazla değilse de, tüm zindanlar genele açık olduğu için başka oyuncularla grup oluşturarak girmeyi de deneyebilirsiniz (Asıl zevkli olanın bu olduğunu söylüyor yapımcı).

    Yani sonuç olarak önceki Elder Scrolls oyunlarındaki gibi solo ağırlıklı bir tecrübe yaşayacağınızı umuyorsanız ESO sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ayrıca Dungeon'larda sınırlama bulunmuyor, takımı toplayıp tekrar tekrar temizlemeye girebileceksiniz.

    Bu örümcekimsi bayanla tek başınıza karşılaşmak istemeyebilirsiniz.


     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_Onlineda_Zindanlar_Nasil_Olacak-39992.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Elder Scrolls Online - Gameplay Preview: Console Details and




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Temmuz 2013; 18:58:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elder Scrolls Online Grind Odaklı Olmayacak

    Fazlasıyla MMO-RPG oynayan oyunuclar 'grinding' terimine aşinadırlar. Saatlerce aynı şeyi tekrarlatan, her görevde 20-30 tane canavar öldürten oyunları MMO oyuncuları bu tarz olarak tanımlar. Elder Scrolls Online'ın yönetmeni Paul Sage, oyunda bu tip şeylerin olmayacağını belirtti.

    Sage'in açıklamalarına göre The Elder Scrolls Online, daha ilk seviyeden itibaren oyuncuları sıkmayacak bir yapıya sahip. Belirtilenlere göre Elder Scrolls Online'da oyun içi etkinlikler düşük seviyelerde başlıyor. Umarız oyunun içeriği söylenildiği gibi doyurucu olur..


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_Online_Grind_Odakli_Olmayacak-40152.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elder Scrolls Online'dan 10 Dakikalık Video Sızdı!

    Bildiğiniz üzere The Elder Scrolls Online'ın betası uzun süreden beri PC'lerde yapılıyor. Bu betadan görüntü veya video yayınlamak yasak olsa da, bazı sızıntılarla merağımızı giderebiliyoruz. Betaya seçilen bir oyuncu, The Elder Scrolls Online'dan 10 dakikalık oynanış videosu yayınladı.

    Videoya baktığımızda son çıkan MMO'lara oranla ekstra detayı bulunmayan bir karakter yaratma ekranıyla karşılaşıyoruz. Oyun içine girdiğimizde ise, daha önce sızan videoya nazaran bir gelişme hissetmek mümkün. Örneğin animasyon olarak beta sürecinde epey bir ilerleme kaydedilmiş. Ancak arayüz konusunda ise hala Skyrim'den neredeyse bire bir aktarım söz konusu. Tüm bunlarla birlikte işin içine 'yeni nesil beklentisi' de girince oyunun şimdilik halinin pek tatmin edici görünmediğini söylemek gerek.


    Oynanış konusuna geldiğimizde ise dövüş sisteminde biraz hızlanma görüyoruz. Kasıntı dövüş sisteminden sıyrıldığını belli eden The Elder Scrolls Online'ın yetenek sistemine bu videoda değinilmemiş. Hatırlayacağınız üzere bir önceki sızan videoda Sorcerer gibi yetenek üstüne kurulu sınıfta bile 1. seviyeden 50. seviyeye kadar sadece 15 adet aktif yetenek bulunuyordu. Umarız çıkış tarihine kadar ekleme yapılır.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_Onlinedan_10_Dakikalik_Video_Sizdi-40161.htm

    VİDEO:

    http://www.ign.com/videos/2012/11/08/the-elder-scrolls-online-gameplay-video

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elder Scrolls Online'dan Yeni Oynanış Videosu

    Zenimax Online Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls Online, markanın adını da arkasına alarak büyük bir beklentiyi yakalamış durumda. Şimdiye kadar sızan beta videolarıyla beklentileri pek de karşılayamamış gözüken oyundan, resmi bir video yayınlandı. QuakeCon 2013'te Elder Scrolls Online tanıtıldı.

    Oyunun tanıtım videosuna baktığımızda ilk başta klasik açılış olarak karakter oluşturma ekranı görünüyor. Ardından ise oyuna geçiyoruz. Elder Scrolls Online'ın bu videosunda, oyunu TPS olarak değil de FPS olarak oynuyoruz. Bildiğiniz üzere Zenimax, oyun içerisinde her iki türden oynanışa da izin veriyor.

    Bu bölümlerden sonra oyun içerisinden bilgilerin verildiği bölüme geçiyoruz. Sunumda öncelikle skill ekranı gösteriliyor. Oyunda sınıfımızın yetenekleri, silahımızın yetenekleri, ırkımızın yetenekleri ve guildimizin yetenekleri ayrı ayrı bölümlere sahip. The Elder Scrolls Online, oldukça kısıtlı yetenek kullanımına imkan veren bir skill bar ile karşımıza çıkıyor. Ancak Guild Wars 2 misali, farklı silahlar için farklı skill düzeni hazırlayabiliyoruz. Ayrıca her sınıf, her silahı da kuşanabilme yeteneğine sahip.

    Bu bölümden sonra aksiyon kısmına geçiş yapılıyor. Dövüş mekaniklerini gördüğümüz bu bölümde animasyonlar biraz sırıtıyor. Bundan sonra ise grup ve LFG sistemleri tanıtılıyor. Son kısımda da uzunca bir zindan sahnesiyle kapanış yapılıyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_Onlinedan_Yeni_Oynanis_Videosu-40502.htm



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ps3'ü unuttular panpa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC3 -- 4 Ağustos 2013; 3:09:23 >
  • Elder Scrolls Candır Kandır, PS ye gelmesidaha kral oldu, PC de oynamayı sevmiyorum ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 4 Ağustos 2013; 10:26:52 >
  • Ps4 ü hemen almayı planlamıyordum ama bugun ESO nun ps4 e cıkıcagını ogrenınce butun planlar degıstı Şimdiden ps4 de beraber sureklı oynıcak takım olusturmak lazım
  • 15 dolar aylık ödeme olacakmış, oyunu almamak için yeterli bir sebep.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr altyazı olcakmı
  • Oyun F2P değilmiş. Aylık veya yıllık subscription almak durumundasınız. Aylık 15 dolar. Açıkçası buna pek şaşırmadım bekliyordum MMORPG'lerde kaliteyi korumak ve sağlıklı altyapı hizmeti almak için bunun olması gerekiyor. Benim gibi uzun yıllar World Of Warcraft oynamış olanlar aylık ücret uygulamasını normal karşılayacaktır ama sadece konsol oyuncularında bir negatiflik oluşmuş durumda neogaf'tan takipediyorum. Bir kaç ay deneme yapılır zaten belli bir level'a kadar bedava oyun hakkı verirler.
  •  THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]


     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]


     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]


     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]


     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ps4 te oynarken pc deki gıbı her ay ücret odenerek mı oynancak yoksa plus uyesı olmak yeterlımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nanobot

    oyunu ps4 te oynarken pc deki gıbı her ay ücret odenerek mı oynancak yoksa plus uyesı olmak yeterlımı.

    aylık ücret var
  • Sahsi dusuncem ; bir efsanenin daha cokusune tanik olacagiz.

    Tipki final fantasy, dragon quest ve warcraft gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.