Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online: Morrowind (6.6.2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Morrowind. Belki de birçoğunun Elder Scrolls serisine olan hayranlığını başlatan efsane oyun. Benim gibi "Oblivioncu" tayfadan iseniz dahi her zaman bir teşekkürü borç bilirsiniz bu güzel oyuna.

    Ve Elder Scrolls Online sayesinde, oyunun yaşandığı çağdan uzun yıllar önce, yine Morrowind topraklarındayız. Hem de bu kez MMORPG telaşlarıyla beraber.

    Zenimax, geçen hafta erken erişim ile gururla sundu efendim :

    The Elder Scrolls Online: Morrowind (6.6.2017)


    Evet, VVardenfell'de heyecanla koşturuyoruz koşturmasında da, Elder Scrolls Online artık sadece Tamriel romantizminden ibaret değil malum. MMORPG 'nin acımasız ve sert dünyası da yanıbaşımızda.

    Yapımcılar, Morrowind ile ESO'ya dair birçok yenilik getirdiler. Bazı teknik hatalarda ve bir zamanlar bir Elder Scrolls efsanesi olan loading screen'lerde çok çok iyi gelişmeler var :) Güzel bir trial (Halls of Fabrication) ve gelişmiş bir başarım sistemi de oyuncuları bekliyor.

    Ve tabi yıllardır beklenen yeni class: Warden.
    Druid tadında, ice spells hakimiyeti de olan, oynaması keyifli, 3 role de uygun güzel bir noktada.


    Ya Battleground? Unutmadık tabii ki :) Sonunda, uçsuz bucaksız haritalarda koşturmaktan yorulduğumuzu fark edip, (uzun bir umut edişten sonra) Zenimax bizlere small instance bir pvp ortamı verdi. 4 'er kişilik takımlar ile 3 faction; Battlegorund arenalarında kıyasıya kapışıyor. Hem de Alan/Kaynak dominasyonu, bayrak yarışı ve tüm düşmanları yok etme modları ile. Cyrodiil de PvP trenleri yapmaya, Imperial City'de araya karışmaya da hiç benzemiyor haberiniz ola :)

    Level scaling ile tüm haritalarda ve zindanlarda end game tadı,
    Yenilenen ve efektif hale getirilen setler,
    Dengelenen ve hatta bazılarının kolunu bacağı kırma pahasına birbirine yaklaştırılan sınıflar,
    Zorlaştırılan kaynak kontrolü dolayısıyla düşen DPS'ler, healing ve tanklık ile old content'de bile sıkıntı sahibi yapan bir PvE,
    Yeni ve keyifli hikaye dizileri, bir güne sığmayacak hale gelen günlük görevler,
    Tam gaz giden housing,
    Ve daha nicesi...

    Tüm bunları konu başlığının ilk mesajına sıkıştırarak başınızdan aşağı kaynar paragraflar dökmeyeceğim kormayın :)

    Gelin buyrun, Elder Scrolls dünyasına bir şekilde girdiyseniz zaten şoförün yanı sizin, ilk kez adım atacaksanız da cam kenarı yer buluruz :)

    Keyifli oyunlar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 7 Haziran 2017; 12:18:4 >







  • Ve Morrowind günlerinde, paylaşmak isteyenler için yepyeni bir heyecanla, yaşlı tilkiden bir de kürkçü dükkanı hikayesi :)

    The Elder Scrolls Online: Morrowind (6.6.2017)


    ANKA, Elder Scrolls dünyasındaki yerini aldı.

    Eğlenceli bir sosyal ortamın, dayanışma içinde bir progress'in ve nihayetinde de güçlü bir end-game topluluğunun hayali ile yola çıktık.

    Beni, Elder Scrolls Online dünyasındaki çizgimi ve Türk oyuncuları bir çatı altında toplama ile ilgili verdiğim emeği oyunu uzun süredir oynayan birçok arkadaşımız zaten biliyor. Şimdi de ANKA ile, Katılıp paydaşı olmak isteyenlerin heyecanlarına MMO ve Elder Scrolls tecrübemizi katıp bir güzel guildi daha hep beraber inşa edeceğiz inşaAllah.


    ANKA'da, oyuncu gelişimlerine ve end-game 'e yönelik çalışmalarımız omurgamızı oluşturacak arkadaşlar. Bunun yanında sosyal yönümüz, etkinliklerimiz de eş zamanlı olarak devam edecek.

    Kısaca kurallarımızdan bahsedelim;

    - İnsanlara ve tüm değerlere saygı kesin şartımızdır.

    - Siyaset ve fanatizm istemiyoruz. Tek koşulumuz bu güzel vatana, insanlarına, ay-yıldızlı bayrağına ve değerlerine sadakat. Bunun haricinde hangi fikirden olduğunuz, hangi takımı tuttuğunuz bizi ilgilendirmiyor. Burası, insanların sanal ortamda biraz eğlenip rahatlamak için katıldıkları, "oyun dünyasında" birşeyler başarmanın keyfini yaşamak üzere bir araya geldikleri bir oyun ve oyun topluluğu, fazlası değil. Bu yüzden ideolojik tartışmaları geride bırakamayacaksanız lütfen gelmeyin.

    - Galiz küfür ve dedikodu yasaktır. ANKA ve oyuncularını ilgilendirmediği sürece genel sohbetlerde başka oyuncuların ve guildlerin arkasından söz söylenmesini istemiyoruz. Mümkün olduğu kadar oyunseveri dost olarak biriktirmek hedefimiz. Kısır çekişmelerle, sahte tavırlarla, gereksiz rekabetlerle ilgilenmiyoruz. Progress'imizde ve end-game yolculuğumuzda hangi noktada olursak olalım, yalnızca kendimizle yarışacağız.

    - Oyunda ne yapmak istediğiniz ve ne kadar zaman ayıracağınız konusunda bir ön şartımız yok. Sosyal bir progress guildiyiz. Ancak raid ve guild event'larına iştirak edildiğinde; kurallara ve guild sistemine kesin uyum ve sadakat talep ediyor olacağımızın, bu aşamada işlerin daha düzenli ve kurallı yürüyeceğinin bilinmesini isteriz.


    - Guildimizin, içerisinde eğlence, sohbet, oyuna dair mekanikler ve fikir alışverişlerini de bulabileceğiniz kendine ait bir discord sunucusu bulunmaktadır. Oyuncularımızın Discord sunucumuza kayıt olması gerekmektedir. Sunucumuzdaki yazılı ve (özellikle) sesli chat, temel iletişim kanallarımızdır. Raid ve event'larda sesli iletişim zorunludur. Katılımınızın ardından oyun içerisindeki guild info ekranında discord adresimizi bulabilirsiniz.

    Guilde katılım başvurusu için, buradan yazmanız veya @Totomushen 'e oyun içinden ileti göndermeniz yeterli olacaktır.

    Sözü uzatmadan,
    ANKA, kanatlarını bu kez Tamriel semalarına doğru açıyor!
    Herkese keyifli oyunlar olsun.




  • Az kaldı... 6.6.2017

  • Oyunu geçen sene almıştım.Neredeyse hiç oynama fırsatı bulamamıştım ama bu sefer gerçekten hem her şeyi ayrıntılı anlatabilen ve davetkar bir guildin içerisinde bu oyunu oynamak çok keyifli olacaktır.Bu yüzden Anka'nın bünyesinde bu oyunu keyif alarak oynamak çok isterim ve standart MMO oyunlarından farklı bir deneyim yaşamak isteyen arkadaşlarında mutlaka bir denemesini tavsiye ediyorum :)
  • Oyunu yaklaşık iki yıl önce Steam üzerinden merak içerisinde almıştım fakat o zamanlar oyuna tam ısınamayarak bırakmıştım. Geçtiğimiz iki hafta içerisinde acaba Elder Scrolls Online nasıl oldu diye merakla girip kelebek peşinde koşarken genel sohbet ekranında ANKA Guildinin tanıtım mesajını gördüm. "Kibar yazılmış, belki de eğlenceli ve nezih insanlardır." diye düşünerek gruba katılma isteğimi belirttikten sonra Anka beni de ailenin bir üyesi olarak kabul etti. Öğretilen en önemli unsur eğer hırsızlık yapmıyor isem kamera açısını üçüncü kişi gözünden görebileceğim şekilde ayarlamak oldu ve o bilgiden sonra oyun benim için daha da renklendi. Skyrim alışkanlığını burada sürdürmeye çalışmaktı belki de ilk seferde bırakmamın nedenlerinden biriydi.

    Henüz yeni yeni champion point toplamaya başlamış biri olarak henüz raidler nasıldır bir bilgim yok fakat dungeonlarda boss öncesinde sabır ve metanet ile mekanik anlatılması, kalp kırmış olmak için bağırıp çağırmanın bulunmaması ve en önemli olarak şelale gibi bir küfür akışının olmaması sebebiyle bu ailenin içerisinde mutlu bir şekilde bulunmayı şans olarak görüyorum.

    Ayrıca Skyshard ve Lorebook toplayayım, sürekli grind peşinde gezmeyeyim diyor iseniz genellikle o iki toplama için de "Ben de katılabilirim aslında, Discord'dan muhabbet ede ede toplarız" diyecek kişiler bulunuyor ve bu da hem skill point ve Mage's Guild barı açısından, hem de toplama işlerini tekdüzelikten arındırmak açısından güzel bir nokta.

    Oyuna yeni başladıysanız, daha önceden deneyip bıraktıktan sonra geri döndüyseniz, beş guild hakkınızdan bir tanesi ile ANKA'yı denemenizi tavsiye ederim.

    Saygılarımla.




  • Bir guild düşünün, bir taşa beraber çıkabilince zafer çığlıkları atsın,
    Bir guild düşünün oyunu alt+tab ile alta atıp sayı oyunları ile gülsün-eğlensin,
    Bir guild düşünün "duello'da beni nasıl yerden kazıdınız" diye arkadaşlarıyla eğlenen oyuncularla dolup taşsın,
    Bir guild düşünün "yahu şunu nerden bulurum" sorusunun cevabı %80 "dur bende var o" olsun,
    Bir guild düşünün oyuncular bildiklerini arkadaşlarına tek tek, üşenmeden anlatsın, defalarca ve defalarca...

    Bütün bunları düşünüyorsanız, zihninizde bir ANKA var demektir.

    Büyüyor, kocaman bir oyun ailesi, kocaman bir Elder Scrolls ailesi oluyoruz. Gerçek hayatta birbirlerinin soyadlarını dahi bilmeyen, yolda görseler birbilerinin yüzünü dahi tanıyamayacak insanlar kaliteli pür neşe bir zincirin halkası olup "oyun topluluğu" ruhunu yüceltiyorlar..

    Kim derse ki "ilkeleriniz bize uyar, biz de ilkelerinize"; kapımız açıktır o kişilere. Aynı isimle oyundayız, bize buradan veya oyun içinden ulaşmak çokça da kolay.

    Keyifli oyunlar Elder Scrolls sevenler...




  • Steam Yaz İndirimlerinden oyunumuz da nasibini aldı!
    http://store.steampowered.com/app/582880/The_Elder_Scrolls_Online__Morrowind/

    Bekleriz ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 23 Haziran 2017; 11:44:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Bir guild düşünün, bir taşa beraber çıkabilince zafer çığlıkları atsın,
    Bir guild düşünün oyunu alt+tab ile alta atıp sayı oyunları ile gülsün-eğlensin,
    Bir guild düşünün "duello'da beni nasıl yerden kazıdınız" diye arkadaşlarıyla eğlenen oyuncularla dolup taşsın,
    Bir guild düşünün "yahu şunu nerden bulurum" sorusunun cevabı %80 "dur bende var o" olsun,
    Bir guild düşünün oyuncular bildiklerini arkadaşlarına tek tek, üşenmeden anlatsın, defalarca ve defalarca...

    Bütün bunları düşünüyorsanız, zihninizde bir ANKA var demektir.

    Büyüyor, kocaman bir oyun ailesi, kocaman bir Elder Scrolls ailesi oluyoruz. Gerçek hayatta birbirlerinin soyadlarını dahi bilmeyen, yolda görseler birbilerinin yüzünü dahi tanıyamayacak insanlar kaliteli pür neşe bir zincirin halkası olup "oyun topluluğu" ruhunu yüceltiyorlar..

    Kim derse ki "ilkeleriniz bize uyar, biz de ilkelerinize"; kapımız açıktır o kişilere. Aynı isimle oyundayız, bize buradan veya oyun içinden ulaşmak çokça da kolay.

    Keyifli oyunlar Elder Scrolls sevenler...

    Dostum hangi tarafsınız ? Ben katılmak isterim fakat PACT'te oynuyorum.




  • Guild olarak herhangibir Alliance tercihimiz yok. Oyun, guild oluştururken size bir tanesini seçme mecburiyeti koştuğundan ötürü Daggerfall olarak gözüküyoruz ancak dediğim gibi, her factiondan oyuncumuz var.

    Guilde katılmak isteyen oyunseverler, bize ID 'nizi iletin lütfen.
  • Su ping olayına niye hala bi çözüm bulamiolar ya cok guzel oyun ama ping sorunu var :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun websitesine giremiyorum. Hesap açacağım sürekli error 500.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrowind sonrası Trader kiralama işi çok zorlaştı. Astronomik fiyatlara mal oluyor. Birde nasıl oluyorsa verdiğin teklifi sanki öğreniyorlarmış gibi arka arkaya Trader kaybediyoruz. Anlamadım bu işi. Bu oyununu en kötü tarafı.
  • Bu serinin daha önce hiç bir oyununu oynamadım. single player oyunlardan pek haz almam online versiyonunu denemek istiyorum ama steamde bir kaç tane satın alınabilir şey var hangilerini almam lazım nasıl yol izlemeliyim bilgi verebilcek var mı acaba
  • Tekrardan selamlar, sevgiler herkese..

    Yönetici ekibimizin okul, çalışma hayatı gibi sebeplerinden ötürü meydana gelen aksamalar, benim kendi iş hayatımdaki yoğunluklarla birleşince bir süre hareketsizlik meydana geldi. Bu sürecin sonunda da, birkaç farklı ve kaliteli oyunda oyuncuları bir araya getirmeye çalıştık; lakin artık direksiyonu ele alma zamanı: Yeniden Elder Scrolls Online dünyasına kesin dönüş ile odaklanma kararı aldık. (Zaman zaman merak edenler olmuş, ufak bir NOT: ANKA'nın ESO topluluğu hiçbir zaman kapanmadı, ANKA'nın hiçbir zaman Elder Scrolls Online oyununda faaliyetlerini durdurduğuna dair bir açıklama yapmadı.)

    Elder Scrolls Online dünyasının en tecrübeli ve aktif oyuncularından biri olarak; şu ana kadar kurduğum guildlere ve ANKA 'ya emek vermiş tüm oyunculara gönülden teşekkür ediyorum. Bununla birlikte şunu da duyuralım:

    Her zaman söylediğim husus, bizim rank sistemimizde iki çeşit rütbemiz var; biri "dem", diğeri kıdem rütbeleri. Bu formatlama sürecinde tüm kıdem rütbeleri sıfırlanacak, bizimle uzun zamandır vakit geçiren, guilde emek verenlerin sahip olduğu "dem" rütbeleri de sabit kalacaktır. Daha kısa bir ifade ile, bu formatlama esnasında yönetim kademesi yeniden oluşturulacaktır.

    Bir başka husus, Forumdan ve PM yoluyla geçmişte gelen tüm guilde katılım başvurularına da, çok kısa süre içerisinde cevap verilecektir, Lütfen oyunun içindeki mail kutunuzu ve oyunda sizlere gelen guild davetlerinizi kontrol edin. (Katılımda Oyun ID 'nizi belirtmek için PM atabilirsiniz, onun haricinde Donanımhaber üzerinden PM'lere cevap yazmıyoruz.)

    Her zaman seviyemizi ve kalitemizi koruduk, şimdi eskisi gibi ve daha eğlenceli çizgimize de çabucak ulaşmayı istiyoruz, oyun içi başarım hedeflerimiz de yine masada olacak. Sözün özü, ANKA yeniden Elder Scrolls dünyasında kanatlarını açtı, yükselmeye başladı, aktifiz, daha da aktif olacağız inşaAllah.

    (Yukarıda da belirtildiği üzere, katılım için buradan veya PM yoluyla ID 'nizi gönderebilirsiniz.)

    Herkese keyifli oyunlar.




  • Trade guildiniz yoksa çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.