Şimdi Ara

The Division Pc Oyun Çekilişi/ FacT Division TÜRKİYE Takımımıza Bekleriz :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.thedivision.gen.tr/forum/

    Tom Clancy’s The DivisionUbisoft’un 2013 yılından beri yapımını sürdürdüğü ve 8 Mart 2016’da piyasaya süreceği yeni oyunu Tom Clancy’s The Division’dan bahsedeceğiz size…

    Konumuza başlamadan önce Player vs. Player yani PvP seven oyuncuların çok hoşuna gidecek, hikâyesi, grafikleri ve oyun motoruyla adından sıkça ve uzun süre bahsettirecek bir oyun Tom Clancy’s The Division…

    Oyun yakın gelecekte Amerika Birleşik Devletlerinin mega şehri New York’ta geçiyor. Para üzerinden bulaşan bir virüs New York’u mahvetmiştir. Yaşam felç olmuş ve tüm kaynaklarla birlikte elektrik, su, kanalizasyon, iletişim kanalları çalışmaz hale gelmiştir. İnsanlık bir kaosun içinde sürüklenip gitmektedir, derken kahramanımızla bu bozuk düzeni sağlamak için sahaya iniyoruz. Amerikan hükümetinin ve gizli servislerinin, The Division adlı operasyonlarında yer alacak kahramanımızla bir yandan virüsle savaşacak, bir yandan New York’u ele geçiren çetelerle boğuşacak bir yandan da New York’un yaralarını sarmaya çalışacağız. Evet! Kahramanımız bu ağır yükün altından tamamen sizin yaptıklarınızla ve yapmayacaklarınızla oyunumuzu şekillendirecek! Oyunun hikâyesiyle alakalı daha detaylı bilgi ve çözümlere zaten Tom Clancy's The Division Türkiye Destek Sayfamız üzerinden erişebileceksiniz!

    Giriş cümlemizde de bahsettiğimiz gibi oyunun PvP yapısı çok çok ön plana çıkmaktadır. Arkadaşlarınızla birlikte ilerleyebilecek çetelere karşı ve virüslere karşı birlikte hikâyeyi canlandırabileceğiniz gibi yine karşınızdaki oyuncu gruplarıyla da çatışmalar yaşayabileceksiniz. Tom Clancy's The Division Türkiye Destek Sayfası olarak PvP oyun platformunu canlandırmanıza ve oyunda sağlam bir duruş sergilemenize yardımcı olacağız.
    Ubisoft, Tom Clancy's The Division oyununun, 8 Mart 2016 tarihinde PC, Ps4 ve Xbox One konsolları için çıkacağını duyurdu.
    Oyun hakkında detayları ve daha fazlasını bulmak için forumumuza katılabilir ve blog haberlerimizi takip edebilirsiniz.
    Ayrıyeten de site açılışımıza özel beta key çekilişi yapacağız hepinizi bekleriz (Çekiliş ayrıntıları sitemizde yayınlanacaktır.Çekiliş sonucunda kazanırsanız kazandığınız keyi PC/X0/PS4 platformlarının herhangi birinde kullanılabileceksiniz .) Sizlerin desteği ile hep birlikte büyüyeceğiz ve Ubisoftun dikkatini çekip oyunu Türkiyedeki oyuncuların azda olsa uyguna almasını sağlamak zor ama imkansız değil.

    Tom Clancy's The Division Türkiye Destek Sayfamız:http://www.thedivision.gen.tr/forum/

    https://www.facebook.com/TRDivisionTR/
    http://steamcommunity.com/groups/TheDivisionTR
    https://www.facebook.com/groups/772048066260621/

     The Division Pc Oyun Çekilişi/ FacT Division TÜRKİYE Takımımıza Bekleriz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLkinSAin -- 13 Şubat 2016; 10:48:12 >







  • The Division Türkiye Ekibi olarak , The Division Oyununu Hediye ediyoruz. Bu çekilişi kaçırmayın Arkadaşlar . Çekiliş koşullarını öğrenmek ve çekilişe katılmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayıp öğrenebilirsiniz. Bol Şans!

    http://goo.gl/NFB3tr vewww.thedivision.gen.tr
  • www.thedivision.gen.tr FacT Division TÜRKİYE/Başvurular Açık... konusu üzerinden Takım için başvurularınızı yapabilirsiniz :)

     The Division Pc Oyun Çekilişi/ FacT Division TÜRKİYE Takımımıza Bekleriz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.