Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Oyun 17-21 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.Bu nedenle oyunu almadan önce bu tarihler arasında oynayıp sisteminizdeki performansa göre almaya karar verebilirsiniz.
    Ön yükleme olmayacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt
    Ön yükleme şu an için yok çünkü önce ana oyuna 15 inde bir güncelleme gelecek ve ardından iki gün sonra ücretsiz sürümü oynanabilir olacak.Yeni güncelleme yayınlandıktan sonra ön yüklemeye açabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Ekim 2019; 21:41:12 >
  • 41 gb dı en son oyun yeniden indireceğiz iyi mi valla 5 gün full oynarım belkide satın alırım bu sefer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 14 Ekim 2019; 21:53:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun son patchi yayınlayınca başlarım ben öyle daha güzel oluyor :D


  • Öne çıkanlar

    İki yeni ana görev
    Yeni Uzmanlık Sınıfı
    İki yeni Classified Assignments(Year 1 Pass sahiplerine özel)
    Yeni bir PVP Haritası ve PVP Modu
    Egzotik dizlik Sawyer’s Kneepads
    Yeni bir High-End Silah: KSG Shotgun
    38 adet yeni Brand set gear parçası
    Crafting,Blueprint,Recalibration değişiklikleri
    Yeni Loot sistemi
    Arayüz iyileştirmeleri
    Stash kapasitesi(300)
    Silahlar,gearlar ve talentlerde yapılan denge düzenlemeleri
    Loadout kapasitesinin yükselmesi(12)
    Genel hata düzeltmeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Ekim 2019; 2:35:10 >




  • Öncelikle herkese merhaba. Ben ilk oyununu çok severek alıp oynamıştım. Büyük indirim zamanı Division 2 almayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum var.
    1- Standart sürüm yeterli olur mu ?
    2- Bugisoft bir düzen oturtabildi mi oyunda ?
    3- Stardart sürümünde DZ harici PVP için bir harita var mı ? Yoksa illa bir üst paketi mi almak gerekiyor ?
  • 1-Year 1 Pass gelecek olan içeriklere bir hafta erken erişim,classified assignments görevleri,yeni uzmanlık sınıflarını ilgili görevleri tamamlamaya gerek kalmadan doğrudan aktif edebilme gibi avantajlara sahiptir.Oyunun standart sürümünde Year 1 Pass yer almıyor fakat oyunun tüm yeni içerikleri ve uzmanlık sınıfları herkese ücretsiz olarak yayınlanıyor.Standart sürüm yeterli gelir sadece yeni içerikleri erkenden oynamak ve uzmanlık görevlerini yapmadan doğrudan açabilme gibi özelliklerden yararlanmak istiyorsanız Year 1 Pass içeren sürümlerini almanız gerekir.Örneğin bugün gelecek olan güncelleme ile oyuna eklenen içerikler bir hafta boyunca sadece Year 1 Pass sahiplerine erişime açık,bu süre sonunda ise tüm oyunculara açılacak.

    2-Oyunun geliştiricisi olan Massive Title Update 6 ile oyunu yeniden hazırlıyor.Oyun bugün gelecek olan güncelleme ile önemli ölçüde değişecek.Bu nedenle yeni güncelleme düzen konusunda belirleyici olacak.

    3-Oyunun PVP haritalarına ve tüm içeriklerine sürüm farkı olmadan tüm oyuncular erişebiliyor.Oyunun DZ harici PVP oynanan Conflict adı altında ayrı bir oyun modu bulunuyor.Bu modun haritaları ana oyuna göre farklı yerlerde bulunuyor.Oyun çıkmadan önce belirttikleri üzere gelecek olan içerikler güncellemelerle herkese ücretsiz olarak yayınlanıyor.Bu nedenle PVP ve diğer içerikler için herhangi bir ek paket almanıza gerek kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Ekim 2019; 4:51:7 >




  • 8.35 GB boyutunda Title Update 6 güncellemesi yayınlandı.

    17-21 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olacak oyunun ön yüklemeside başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    8.35 GB boyutunda Title Update 6 güncellemesi yayınlandı.

    17-21 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olacak oyunun ön yüklemeside başladı.
    saolun hocam ön yükleyelim daha indirime girmemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 15 Ekim 2019; 20:30:46 >
  • ben full skill olarak oynuyorum; deneme için photomac event center'ı heroic oynadım; anladığım kadarıyla oyunu yine kolaylaştırmışlar. daha doğru düzgün set dizmedim, sandıktakilerle bi şeyler yapmaya çalıştım. damage'im her türlü arttı. sadece skill duration biraz azaldı, skill cooldown arttı.

    yarın öbür gün biraz biraz işe yarar parçalar da düşmeye başlayınca daha da kolaylaşacak.

    bu arada ilk günden exotic dizlik 500 olarak düştü, valla iyiymiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Ekim 2019; 0:7:48 >
  • Güncelleme sonrası oyuna girdiğimde hasar bazlı tüm talentlerin belirli oranda nerflendiğini gözlemledim.Oyunun bu sürümüne kadar tamamen silah hasarı üzerine buildler kullanıyordum.Bu nedenle Spotter,On The Ropes,Unstoppable Force,Berserk gibi hasar bazlı talentler artık eski gücünde değiller.Elbette bu durum kullanışsız oldukları anlamına gelmesede mevcut buildlerimin %50 ye yakın bir hasar kaybına uğradığını söyleyebilirim.

    Yeni güncellemeyle normal gear talentleri Unique talent olarak isimlendirilirken daha iyi özellikte olanları ise Perfectly Talent olarak düşüyor.Bu özelliğe sahip gearlar ise Named İtem olarak adlandırılıyor.Yeni güncelleme sonrası artık bu talentlere sahip eşyaları düşürmeye çalışmak gerekiyor çünkü normal talentlere göre çok daha güçlüler.Silahlarda yine bazı talentlerde dengelemeler yapıldığını söyleyebilirim.

    Bir diğer önemli yenilik ise targeting loot sistemi,bu sistem ile hangi Brand sete ait bir set parçası düşürmek istiyorsanız harita üzerinde belirtilen bölgedeki görevleri,aktiviteleri ve Bountly leri yaptığınızda o sete ait gearlar 500 skorlu olacak şekilde düşüyor.Bu sayede oluşturmak istediğiniz build için gerekli olan gear yada silahları daha hızlı bir şekilde elde ediyorsunuz.Harita üzerinde loot bölgeleri belirli sürelerde değişiyor.

    Year 1 Pass sahibi olduğu için yeni uzmanlık sınıfını herhangi bir görev yapmadan aktif ettim.Sınıf özelliklerine baktığımda tamamen skill tabanlı support bir sınıf olduğunu söyleyebilirim.Bu sınıfla daha çok skill ağırlıklı buildler kullanışlı olacaktır ve hasar üzerine kurulu buildler yerine daha çok takıma destek olacak şekilde uygun özelliklere yer verilmiş.Sınıfın signature silahı tek seferde 6 hedefe kilitlenebilen bir Launcher kullanıyor,sınıfa özel olarakta EMP grenade yer alıyor.

    Güncelleme sonrası dikkatimi çeken değişiklikler daha fazla olsada öne çıkanlar bunlar oldu.Güncelleme sonrası oyuna gelenler için mevcut setleri yeniden düzenlemek ve hazırda kaydedilen tüm loadoutları kaldırıp tekrardan oluşturmak gerektiğini belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Ekim 2019; 3:40:32 >




  • 400k armor, %75 headshot, %45 w dmg, %40lmg dmg + berserk ile elhamdülillah gene patates gibi düşüyoruz, beni vuranların neredeyse hepsinde eagle bearer + max %10 ar dmg, compensated talenti + 450k armor var.

    boşuna aman skill oynayacağım, support olacağım, aman vest e talent koyacağım, çantamda %12 w dmg olsun diye uğraşmayın.. alayına armor basın, 500k armorunuz olsun. taraya taraya gidersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 16 Ekim 2019; 7:29:4 >
  • division ile ilgili videolar koyan takip ettiğim yabancı bi youtuber vardı. division 1 den beri takip ederim.

    division 2'nin son güncellemesinden sonra oyunu bir daha oynamayacağını açıklayan bir video paylaşmış. çok sinir bozucu bug lar ile karşılaşmış. oynayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa güzel olur. item konusunda da ayrı bir şikayetçi.

    sanırım bu sefer de gol değil. benim de hevesimi kaçırdı bir sonraki güncellemeye kadar bekleyeceğim sanırım.
  • Dün akşam pre-load tamamladım. 51 gb indi. Hazır ve nazır bekliyoruz. Deneyimlerimi paylaşacağım. Bu arada store kısmında hala daha indirime girmemiş görünüyor.
  • Güncelleme oyuna yeni başlayacaklar için güzel olmuş. Unique talent olayı sayesinde kafa rahat oluyor: bir kere istediğin özelliklerle elit hasar düşürüp onu kullanıyorsun, önceden her parça için güzel attributelar ile düşürmeye çalışıyorduk. Yani sanki biraz daha kolay olmuş yeni set dizmek. Ama eskiler sövmüş olabilir biraz

    Arayüz güncellemesi hoş ve daha açıklayıcı/derli toplu olmuş.

    Sandık kapasitesinin artmasını hep isterdim arttı ama bu sefer de kapasitesi çok diye bir sürü loot saklamaya başladım, temizliği zor olacak :d

    Gelen 2 görev fena değil keyifliydi ama raid'in 2020'nin belirsiz bir zamanında çıkacak olması üzdü.

    Belirli bölgeden 'targeted loot' muhabbetiyle istenilen marka eşyanın düşmesi ve bu yerlerin her gün değişmesi güzel olmuş.

    Önceden kırmızı attribute ile başka kırmızı attribute'yi değiştirebiliyorduk ama artık skill power attribute'sine gidip weapon dmg veya health veren attribute'ye skill haste koyabiliyoruz. En beğendiğim özellik bu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 16 Ekim 2019; 11:9:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncelleme sonrası unique talentler gearlarda birden fazla olacak şekilde kullanılamıyorlar.Örneğin backpack ve body armorda aynı talent yer aldığında bu talentlerden bir tanesi deaktif oluyor ve özelliği sete yansımıyor.Aynı şekilde tüm Unique talentler en fazla bir tane olacak şekilde kullanılıyor.Bu değişiklik buildlerin tekrardan düzenlenmesine neden olacaktır çünkü stacklenmediklerinden dolayı tüm seti benzer talentlerle yada birden fazla aynı talentli gearlarla kullanmak artık mümkün olmuyor.

    Bir önemli değişiklik ise PvP de yapılmış.Oyuncular hipfire ile ateş ettiklerinde artık daha yavaş hareket ediyorlar.Bu değişiklik PvP de oldukça önemli ve yerinde bir güncelleme çünkü hipfire ilk oyunun PvP side dahil olmak üzere sıklıkla başvurulan hatta bir ara meta olan bir durumdu ve PvP yi olumsuz etkileyen en önemli sorunlardan birisiydi.Yeni güncellemeyle artık hipfire kullanıldığında oyuncu yürüyecek şekilde hareket edebildiği için kullanımı oldukça düşecektir.

    Bir diğer değişiklik ise DZ vendorlerinde yapılmış.Oyunun ilk gününden beri DZ ler genelde boş oluyor ve oyun DZ de oynamaya yönlendirmiyordu.Yeni güncellemeyle DZ vendorlerindeki gear yada silahları alabilmek için DZ kaynakları elde etmek gerekiyor.Önceden oyun içi krediyle buralardan satın alabiliyorduk fakat sadece DZ içinden elde edebileceğiniz kaynakla bu vendorlerden gear yada silah alabileceğiz.DZ vendorlerinin gear kaliteside artmış bu değişiklik DZ de oynamaya daha fazla yönlendirecektir.

    Güncelleme oyunu baştan aşağı değiştirdi ve bu yenilikleri açıkcası oldukça olumlu buldum.Oyunun tam anlamıyla oynanacak düzeye geldiğini söyleyebilirim.Güncelleme sonrası oynadığım sürede herhangi bir oyun içi hataya rastlamadım.Bu nedenle oyuna ara verdiyseniz güncelleme sonrası denemenizi öneririm çünkü oyuna girdiğinizde bu farklılıkları mutlaka gözlemleyeceksiniz.




  • Arkadaşlar 5 günlük deneme vermiş galiba
    5 gün full abansam oyun bitermi
    5 gün de 6 saat aralıklarla oynasam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • gece gece ne güldüm ya 10uncu dk lar efsane

    madrid, barcelona, valencia, al pacino noob



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 17 Ekim 2019; 4:28:42 >




  • Free oyun açldı mı acaba? Ben hala giriş yapamıyorum oyuna. Saat hakkında bilgisi olan var mı?
  • Free açıldı.

    Bu arada Gold almayı düşünüyorum. Ultimate almaya değecek bir şey var mı? Sanırım sadece kıyafet ve silah renk paketleri var + olarak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 17 Ekim 2019; 15:41:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.