Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    tamam sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division 2 için bu ay yayınlanacak olan Title Update 5 güncelleme tarihi belli oldu.Bugün yapılan canlı yayında güncellemenin tüm oyunculara 23 Temmuz tarihinde yayınlanacağı belirtildi.Raid için matchmaking sistemini ekleyen(sadece Story zorlukta ve bu zorlukta Eagle Bearer egzotik AR düşmeyecek,Normal zorlukta matchmaking sistemi bulunmuyor) ve skill bazlı buildlerinde kullanılabileceği yeni güncellemede Year 1 Pass sahiplerinin çeşitli avantajları olacak.23 Temmuz tarihinde gelecek olan güncellemede Year 1 Pass sahipleri 2 yeni Classified Assignments dışında aynı gün ilk Expedition(PTS te Expedition toplamda 3 bölgeden oluşuyordu) bölgesini ve yeni eklenen 2 yeni ana görevi oynayabilecekken Year 1 Pass sahini olmayanlar ise bu görevleri oynamak için 30 Temmuz tarihini beklemeleri gerekecek.30 Temmuz tarihinde ise 2.Expedition bölgesi tüm oyunculara açılmış olacak.

    Title Update 5 ile tüm skiller belirli bir oranda bufflanacak,az kullanılan skiller daha kullanışlı hale gelecekler.Böylece skill bazı buildlerinde kullanılabilirliği artmış olacak.Bu güncellemeyle sadece skill bazlı değişiklikler yer almayacak ve diğer değişikliklerde güncellemeye yakın bir tarihte açıklanmış olacak.Son olarak yeni güncellemeyle birlikte yeni bir Apparel Event etkinliğininde başlayacağını belirtmek isterim.




  • Ne ubisoft'un sitesinde login olabiliyorum, ne uplay'i açabiliyorum, sanki ubisoft Türkiye'den erişime kapatılmış gibi giriş hatası veriyor, şuan hiçbir servisini kullanamıyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
  • Elimde AMD Rewards etkinleştirmeli 2 tane kod geldi. 1 tanesini uygun fiyata bırakabilirim. Taliplileri ÖM'den iletişime geçebilir :)
  • Amlmad A kullanıcısına yanıt
    Mesaj gönderdim.
  • Ben de hediye kodlardan birini uzun süre satamadığım için etkinleştirip oynamaya karar verdim, iyi ki de satamamışım daha 10. seviyedeyim ve son derece tatmin etti beni oyun: vuruş hissiyatı, karakter özelleştirmesi, yerleşim yerlerindeki projeleri yapmaya yardım ederek mekanları geliştirmek, silah modlama, crafting, çeşitlilik olsun vs.. detaylı bir oyun. 6 saatlik oynama süremde tek bir şeye uyuz oldum o da yüksekten atlarken kütük gibi saçma sapan bir animasyonla düşmesi karakterin.

    Benim gibi yeni başlayıp görevleri yaparken arkadaş arayan varsa mesaj atabilir.
  • Konu yine oyun konusundan satılık key konusuna dönüşmüş.Forumda bununla ilgili bölümler yer alsada yinede oyun konusunda satış yapmaya çalışılmasını anlayamıyorum.Bu nedenle oyunun durumu ve güncellemeler hakkında yazmayı düşündüklerimide paylaşamıyorum çünkü arada kaybolup gidiyorlar.23 Temmuz tarihinde oyuna yeni ana hikaye görevlerinin geleceğini belirtsem sanırım yeterli olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Konu yine oyun konusundan satılık key konusuna dönüşmüş.Forumda bununla ilgili bölümler yer alsada yinede oyun konusunda satış yapmaya çalışılmasını anlayamıyorum.Bu nedenle oyunun durumu ve güncellemeler hakkında yazmayı düşündüklerimide paylaşamıyorum çünkü arada kaybolup gidiyorlar.23 Temmuz tarihinde oyuna yeni ana hikaye görevlerinin geleceğini belirtsem sanırım yeterli olacak.
    Hocam lütfen bizi bilgilendirmeye devam edin . Bahsettiğiniz konu bu bölümün modlarının ayıbıdır




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Üstad konuya senin için giriyorum, yeni bir şey yazmış mısın diye bakıyorum sürekli...

    Yazdıklarının kaybolup gittiğini de düşünmüyorum, çünkü senden başka bir şeyler yazan yok zaten...
  • Şu raid işi bir an önce çözülse iyi olacak. Arkadaş raid yapan yok. Koskoca klanda 46 kişi var raid yapamıyoruz. Bence oyun içeriğindeki en büyük sıkıntılardan biri bu, oyuncuların bir araya gelmesi olayı. Discort filan demeyin, arkadaş, ben oyunu oynamak için başka programlara ihtiyaç duymamalıyım, oyun bu kadar içeriksiz olmamalı. DZ ve raid için doğru düzgün bir sistem getirilmeli. Oyun içinde diğer oyuncular ile birlikte hareket etmek ve bir araya gelmek daha kolaylaştırılmalı. Tamam raid'e macthmaking geliyor ama bu seferde exotic düşmeyecek, o zaman da kimse yine bu özelliği kullanmayacak. Ubisoft yine oyunda dengeyi tutturamıyor. Nedense bu adamların aklı oyun çıktıktan 2 sene sonra geliyor.
  • Güncelleme gelmiş, 8,43 GB boyutu var. Bu arada 22 level oldum çoğu şeyi öğrendim gibi ama zırh setlerini şimdilik pek düşünmüyorum hangisi yüksek armor veriyorsa onu takıyorum. Muhtemelen ona dikkat etmem lazım set tamamlayıp ekstra özelliklerden yararlanmak için... Tank olarak oynamak istiyorum sizce nasıl bir dizilim yapmalıyım? Şimdilik pompalı ve submachine ile takılıyorum ama pek tank olamadım seviyemle aynı olan yerlere girdiğimde 2 füzede 2 şarjorde ölüyorum gibi.
  • Raid kolay versiyonunu küçümseme derim exo silah atmasa bile en azından çoğu oyuncunun bir şekilde raid mekaniklerini kavramasını sağlayacaktır. Buda Raid normal versiyonunun tüm üyeleri ile yapılması için clanlara bir ön ayak olur.

    İlk oyun misal 1 yıl geçtikten sonra mekanikleri yerine oturup zevk vermeye başlamıştı, aynısı bu oyun içinde geçerli zaman içinde toparlayıp zevk veren bir oyun olacaktır.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Sadece yüksek rakamlı parçalarla işe yarar bir build toparlamak zor açıkçası. Tank build yapayım derken ateş gücü düşüyor ateş gücünü arttırmaya bakınca da Armour ve health zayıf kalıyor. Bir temel tarz belirleyerek onun üzerinden inşa etmeye bakın. Örneğin Bloodsucker, Unbreakable, Beserk vb. Bunları Murakami, Fenris ,Gila setlerinde bulabilirsiniz.
    Ağırlığınız Armour olmalı Health değil . Gear modlar ile de destekleyerek Armour yanında silah, health güçlendirmeleri sağlayabilirsiniz. Seçeceğiniz yada arayacağınız parçalarda 2-3 (offensive, Defensive, Utility) olması işinizi çok kolaylaştıracaktır. Armour ağırlıklı build oluştururken silah güçlendirmelerinizi de yapmış olursunuz. Gila 2 veya 3 parça 1 Fenris vb uygun nitelikli parçaları kombinlemek lazım.
    Zaten recalibre şansını da kullanabilrisiniz attributes lar aktarılabiliyor nasıl olsa.

    Biraz uğraşmak gerekiyor tabii.


    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]




  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Evet, mantıklı değil pek hangisi yüksek armor veriyorsa onu almak çünkü dediğiniz gibi kaç çeşit özellik var setlerde. Recalibre olayı yeni açıldı bende sanırım, oradan dediğiniz eklemeleri yapabilirim. Tek sorun olarak gördüğüm kısım şu: her göreve girdiğimde veya kontrol noktası vs ele geçirdiğimde hep daha yüksek statlı eşyalar düşüyor e haliyle sürekli recalibre, gear mod eklemek falan gerekiyor sanırım.. bu da biraz yorucu gözüktü gözüme. Ya da ben henüz bir şeyleri bilmiyorum.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Bence şu anki bakış açınızdan kaynaklanıyor. Temel bir yapı belirlediğinizde karşılaştığınız parça ne olursa olsun işinize yarayacak olana bakar hale gelirsiniz. Armour seviyesini korur ve/veya artıracakken ek özellik sağlayabilene odaklanacaksınız doğal olarak. Sadece recalibrede işinize yarayabilecek özellikleri barındıranlar haricini dikkate almayacaksınız nasıl olsa.
    Hiçbirinin tek başına sadece yüksek armour vermesi yeterli faydayı sağlamıyor çünkü. Yüksek de olsa armour desteklenmeli. Armour on Kill, Patience, Hardened vb özellikler mevcut armour seviyenizin muhafazasını sağlar.
    Hiçbir Armour seviyesi yoğun ateş altında uzun süre dayanmaz. Darbe almaya devam ederken onarmanıza yarayacak ek özellikler gerekiyor ki kit kullanmaya veya healing drone chem launcher vb kullanmaya zaman ayırarak hareketinizi kısıtlanmasın. Kaçmaya siper almaya pozisyon değiştirmeye silahı doldurmaya fırsat bulun. Vuruş gücünüz yükseldikçe hedef olma riskiniz azalır. O nedenle mümkün olduğunca armour yanında ateşgüccünü de destekleyecek parçalar kombinasyonlar şart.




  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Şimdilik armor on kill, lmg damage, weapon damage gibi özelliklere sahip en yüksek armoru veren setleri kullanmaya başladım. Recalibreyi denedim kullanımı basitmiş. Recalibre kısmında sadece 'attribute'ları eşyalar arasında değiştirebiliyoruz değil mi? 3 set yaptığımızda gelen özellikleri geçiremiyoruz galiba. Şimdi anladığım kadarıyla mümkün olan en yüksek armoru regeneration ve weapon damage gibi özelliklerle kullanmak mantıklı..
    Teşekkürler!
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Evet set özellikleri geçirilemiyor. Tek bir şeyin transferine izin veriyor. Ancak doğru parçalarda epey iş görüyor. Armour ağırlıklı bir yelekte mevcut olabilecek ufak yüzdeli weapon damage yüksek yüzdeliyle değiştirilip 1 veya 2 offensive mod + defensive veya utility mod ile desteklendiğinde gayet güzel bir parça oluşturulabiliyor.
    Örneğin şuan Clan Vendor da %14 Weapon Damage li bir yelek var. Başka doğru düzgün işe yarar özelliği yok. Mevcut armour yüksek yeleğe recalibre ile aktarıldığında iki kanadın üstdüzey özellikleri birleştirilmiş oluyor.
  • Division 2 için Title Update 5/Episode 1 güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı.Güncellemeyi daha önce PTS üzerinde denemiş ve içeriklerinden bahsetmiştim fakat ana oyuna geldikten sonra önemli noktalar hakkında bahsetmek istiyorum.

    Episode 1 güncellemesi özetle iki adet yeni hikaye görevi,iki adet yeni Classified Assignments ve Expeditions görevlerini içeriyor.Bunların dışında ise Story zorluk seviyesinde Raid seçeneği Matchmake sistemi ile birlikte geliyor.Camp White Oak ve Manning National Zoo isimli görevlerde sırasıyla Black Tusk ve Outcast ile mücadele ediyoruz.Görevler diğer görevlerde olduğu gibi önce Story zorluk seviyesinde oynanıyor ve ardından diğer zorluk seviyeleri aktif oluyor.Bu görevlerden bir adet yeni LMG ve bir adet yeni Assault Rifle silahları elde ediliyor fakat bu silahlar aynı zamanda oyundaki tüm akvitelerden düşebiliyor.Carbine 7 AR ve Stoner LAMG ise LMG sınfındalar.Her ikisininde varsayılan olarak bir talenti aynı geliyor diğer talentler ise rastgele olarak düşüyor.Elbette high-end sınıfta olduklarından bir talentini değiştirebiliyorsunuz.

    Yeni güncellemeyle oyuna bir adet Diamondback Exotic Rifle ve BTSU Exotic eldiven eklendi.Egzotik eldiven tamamıyle skill bazı buildlere göre tasarlanmış.Eldiveni Camp White Oak görevini herhangi bir zorluk seviyesinde son bosstan düşürebiliyorsunuz.Egzotik Rifle ise tüm Expeditions görevlerini tamamlayınca elde edeceksiniz.Bu görevler toplamda 3 aşamadan oluşuyor.İlk aşaması aktif oldu,diğerleri sırasıyla 30 Temmuz ve 6 Ağustos tarihinde açılacaklar.Expeditions görevlerinde gizli loot odaları yer alıyor ve buradaki lootlar her gün yenileniyorlar.

    Bunların dışında oyuna yeni bir rank sistemi eklendi.Shepherd Reward System ile oyunda yardım çağrısı yapan oyunculara katılırsanız Shephard seviyenizi yükseltiyorsunuz.

    Güncellemenin eklediği bir başka yenilik ise tüm tabancalarda kullanabileceğiniz flashlight eklentisi oldu.Elde etmek için undergroundlarda bulunan chainsaw bossu kesmeniz gerekiyor.Tamamen rastgele spawn oluyorlar ve garanti olarak bosstan blueprinti düşüyor.Bir diğer yol ise yeni eklenen Classified görevlerden NSA Site B13 içerisinde yer alan gizli odadan elde ediliyor.


    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

    Yeni görev ve içerikler dışında güncellemenin en önemli katkısı skilllerin tamamen değişmesi oldu.Tüm skiller yeniden düzenlendi ve bu sayede skill bazlı buildlerin kullanılabilmesi sağlandı.Cooldown Reduction özelliği skill haste olarak değişti ve benzer özellikteki tüm modlar skill haste olarak değiştirildi.Bu sayede skill bekleme süreleri oldukça düştü örneğin yeterli skill gücü ile 10 sn de bir pulse atabilir hale gelebiliyorsunuz.Buda spotter talenti ile birlikte kullanılırsa 10 sn de bir ek silah hasarı kazanımı sağlıyor.Benzer şekilde diğer skillerde epey kullanışlı hale getirildiler.

    Güncellemenin oluşturduğu sorunlarda var.Oyunun yükleme süresi bir ara var olduğu gibi yine yükseldi ve aciliyetle üzerinde çalışıyorlar.PTS sürümünde bu sorun vardı ve 15 gün boyunca test edilmesine rağmen düzeltilmeden eklemişler.Ayrıca Defender Drone hatalı çalışıyor ve olması gereken değerden daha fazla koruma sağlıyor haliylede özellikle PvP de büyük soruna neden oluyor.Bu sorunların farkındalar ve kısa süre içinde düzeltilecek.

    Güncelleme epey detaylı bu nedenle tüm değişikleri yazmak yerine içlerinde öne çıkanları paylaştım.Tüm yama notlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    https://forums.ubisoft.com/showthread.php/2090270-Patch-Notes-Episode-1-July-23rd-2019

    Not:Güncellemeyle gelen yeni görevleri(Expeditions görevide dahil)güncellemenin yayınlandığı günden itibaren sadece Year 1 Pass sahipleri oynayabilecekler.Year 1 Pass sahibi olmayan oyuncular ise bu içeriklere bir hafta sonra yani 30 Temmuz'dan itibaren ulaşabilecekler.Güncelleme ile birlikte Heat Wave isimli bir ay sürecek yeni bir Appreal Event'in başladığını belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Temmuz 2019; 2:59:51 >




  • Bir ekleme de ben yapayım; craft edilen malzemeler kalibre edilemiyordu. Artık buna imkan verilmiş.
  • Arkadaşlar bu raid moda girmek için şartlar ne ben 30 lwl şuan
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.