Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ravenholm
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    bence 4k 120hz tek moitör çok daha iyi olur

    Alıntıları Göster
    4k 120 hz 65 inc 165 cm felan benim bu monitorlerin herbiri 34 inc 3 birden 250 cm oda yaklaşık 100 inc daha önceki monitorum 32 incti 16:9 formatında yükseklik fazla olduğu için düşmanları iyi göremiyordum. Sonra 34 inc 21:9 aldım. yüksekliği 29 inc monitor boyutunda farkettim ki bu yükseklik olarak ideal sonra yanlara iki tane daha ekledim. Benim en sevdiğim oyun battlefield orda yandaki monitorler sayesinde cok ekmek yiyorum. O yüzden bana göre gerekli. Resmen hilecilerle rekabet edebiliyorsun. Araba yarışında ilkez aynaların önemi ortaya cıktı. 5760x1080 65 inc 7680*1440 65 inc bu çözünülüklerde tek monitör olabilir ama daha azına yokum.




  • Title Update 4 güncellemesi bugün yayınlanıyor.3 saat sürecek server bakımı sonrasında oyunun yeni güncellemesi indirilebilir olacak.Title Update 4 ile ilgili bilgileri daha önceki mesajlarımda paylaşmış olsamda yama notlarının güncelleme sonrası yayınlanacağını belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Haziran 2019; 4:2:34 >
  • The division 2 Gold Edition keyimi satıyorum ilgilenen olursa 200 Tl. Gold Edition olduğu için 200 Tl ye satıyorum normalde fiyatı 470 TL dir. İlgilenen varsa özel mesajla bana ulaşabilir.
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Oyun içinden müracaat etmiştim ama ses seda çıkmadı
  • 5.94 gb boyutunda Title Update 4 güncellemesi yayınlandı.

    Güncelleme Notları


    https://forums.ubi.com/showthread.php/2076733-Patch-Notes-Gunner-June-18th-2019



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Haziran 2019; 13:43:54 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    çok iyi oldu. artık rifle ar, marksman ar pvp buildlerin zamanı gelmişti
  • DX12 fix hala yok...
  • Ne yazık ki ubisoft oyunlarında ki büyük sorunlara çare bulamayan bir firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle aynı sayfada 2 defa paylaşmak yetmez günde 15 defa aynı sayfaya paylaşın belki satılır ilanın.

    hem ayrıca forumda 140 liraya wwz + div2 gold satılıyor. ne diye fahiş fiyattan senden alsınlar ?
  • Year 1 Pass sonunda bir işe yaradı ve yeni Gunner uzmanlığını herhangi bir görev yapmaya gerek kalmadan doğrudan aktif etmemi sağladı.Standart sürümde bu sınıfı açmak için birbirinden farklı ve zaman kaybına neden olacak 5 aşamadan oluşan görevleri tamamlamak gerekiyor.Bunun dışında ise tüm sürümlerde uzmanlığı geliştirmek için gerekli puanları toplamak gerektiğini sürüm farkının bunda bir avantaj sağlamadığını belirtmek isterim.




    Güncelleme sonrası oyunda önemli değişiklikler yapılmış.Bunların ilki artık her sınıfta ortak kullanılabilen özellikler yer alıyor.Örneğin bir sınıfa özel ek silah hasar bonusunu diğer sınıftada aktif edebiliyorsunuz bu sayede tek bir uzmanlık sınıfına bağlı kalmadan oynadığınız silah türüne göre daha fazla özelleştirme yapabiliyorsunuz.Bunun dışında ise projelerde önemli bir değişiklik var oda haftalık projelerde genelde fazla düşmeyen bir talente özel silah/gear bağışı isteniyordu güncellemeyle projeler için talentli gear/silah bağışını kaldırdılar bunun yanısırada replica gear/silah bağışınında artık projelerde yer almayacağını belirtmek isterim.Bu sayede projeler daha hızlı tamamlanırken blueprintleride daha kolay elde edebiliyoruz.Güncellemeyle 4 adet yeni bir adette egzotik holster blueprinti eklendi.PTS serverlarında bağlantı kalitemizi görebiliyorduk fakat güncellemede bu özelliği henüz eklememişler.

    Gunner sınıfına gelirsem oldukça güçlü olmuş.Tüm sınıfların önemli ortak özellikleri yanısıra sınıfa özel ek özelliklerle birlikte en çok tercih edilecek sınıf olacağını düşünüyorum.Signature silah olarak minigun kullanıyor ve toplamda 150 mermi kapasitesi bulunuyor.Minigun kullanırken cover alınamıyor.Her 20 killde 75 adet minigun mermisi düşüyor.Sınıfı anında açtığım için sınıf puanlarını toplamaya başladım.

    Güncelleme sonrası oyunda göze çarpan teknik bir hata yada performans sorunu oluşmadı.Güncelleme öncesi değerler aynen korunuyor.Oyunun başından beri Dx12 ile oynuyorum ve yeni güncelleme sonrası akıcılık olarak en iyi halinde olduğunu söyleyebilirim.Herhangi bir çökme yada benzeri bir sorun gözlemlemedim.




  • yeni signature silahını daha berbat yapamazlardı herhalde? adamın dibine kadar girmediğiniz sürece doğru düzgün hasar veremiyorsunuz. 5 etaptan oluşan görevler koymuşlar her birinin içerisinde yanlış hatırlamıyorsam 4er tane görev var.Bunları yaparsanız ekstra silah skin ve kostüm veriyor ama uğraşılacak gibi değil. yine bir sonraki güncellemeye kadar yapacak bir şey yok benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 18 Haziran 2019; 22:3:36 >
  • Yani bir patch ile oyunun içine ancak bu kadar edilir. 5 metre öteden balyoz saldıran adamla ölmemi dersin, sniper mermilerinin 1 sn gecikmeyle gitmesi mi dersin, dark zone da rogueların görünmemesi mi dersin. Yahu bu ne saçmalıktır. Oyunda bu sabaha kadar hiçbir sorun yaşamazken patchden sonra berbat oldu. Yani ubisoft yaptığın işin içine senin.
  • oyunu xbox one platformunda yeni edindim...ilk oyunu severek uzun süre oynamıştım..ama aradan epey süre geçti..divison 2 de bazı noktalarda takıldım..maddeler halinde bir kaç soru saorcağım..cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

    1-level 10 seviyedeyim henüz..haritada neleri yapmamı önerirsiniz..ana görev yan görev kontrol noktaları falan...önem sırasına göre ilerleme taktiği alabilir miyim sizlerden

    2- silah modlarını hiç anlamadım..önceden düşmanlardan düşüyordu silahımıza uygunsa takıyorduk..ya da craftlıyorduk güzel bişey çıkana kadar...şimdi sanırım tek tip özelliklerde craft oluyor..ayrıca silah modlarında 1 kere craftladığım bir dürbünü mesela üç dört silahıma birden takıyorum..e o zaman 1 kere craftlasam yeter..sürekli craft yapmanın anlamı ne olacak

    3-perk menüsündede silah modlarına ait perkler var..muzzle grip falan..bunlar neden perk olarak koyulmuş ve bir kaç levelide var..kısaca bu perki açıklayabilir misiniz?

    4-oyunda armor u nasıl tamir edeceğimizi anlamadım..tamir için bir skill e sahip değilim..ama iki üç düşman vuruyorum bölgeyi temizleyince birden armorum fulleniyor gibi gördüm..yanılıyor olabilirim..armoru armor kit kullanmadan nasıl fulleyebiliyoruz?




  • enesemre kullanıcısına yanıt
    wt5 e kadar hiç bir kontrol noktasını yapma. kontrol pointlerde verilen blueprintler sınırlı. wt5 den sonra 4. levele getirerek yaparsın. Haritada ana ve yan görevler dışında birşey yapma. en çabuk şekilde 30. level ondan sonra wt5 olmaya bak.

    aynen ilk oyunda her silaha ayrı ayrı yapıyorduk bunda değiştirmişler 1 kere yetiyor.

    30. levele kadar shd cache leri toplayıp zaten bütün perkleri açarsın. muzzle gripe e felan takılma. sana silahlarında kullan diye muzzle brake veriyor.

    armoru reinforcer chem launcher, restorer hive veya armor kit ile tamir edersin. eğer combat da değilsen armor kendi kendine yenilenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Haziran 2019; 0:6:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    wt5 e kadar hiç bir kontrol noktasını yapma. kontrol pointlerde verilen blueprintler sınırlı. wt5 den sonra 4. levele getirerek yaparsın. Haritada ana ve yan görevler dışında birşey yapma. en çabuk şekilde 30. level ondan sonra wt5 olmaya bak.

    aynen ilk oyunda her silaha ayrı ayrı yapıyorduk bunda değiştirmişler 1 kere yetiyor.

    30. levele kadar shd cache leri toplayıp zaten bütün perkleri açarsın. muzzle gripe e felan takılma. sana silahlarında kullan diye muzzle brake veriyor.

    armoru reinforcer chem launcher, restorer hive veya armor kit ile tamir edersin. eğer combat da değilsen armor kendi kendine yenilenir.
    eline sağlık ..cevap için teşekkür ederim..peki modları silaha yerleştiriyorum...silahı satarken ya da kırarken o modları çıkarmama gerek var mı?




  • enesemre kullanıcısına yanıt
    silahlarda çıkarmana gerek yok.

    fakat gearlarda çıkarman gerekiyor.
  • Şimdide sürekli kopma, rogueların sadece zırhını vurabilme ama canını azaltamama ve attığım mermilerin yok olma sorunları baş gösterdi. Bir gece önce sorunsuz oynadığım oyunda bir patch ile bu kadar sorun çıkamaz bu nedir yahu. Başka sorun yaşayan var mı?
  • sağda solda son güncelleme ile çok bug olduğu söyleniyor. ubi geri geri gidiyor. en kısa zamanda toparlansa bari... hiç(!) oldu oyun
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Kopma sorunu başladı evet
  • Şimdide sharpshooter mermilerini yerden alamıyorum. Allah akıl fikir versin, 2019 yılında böyle bir patch çıkarmak ancak ubisofta yakışırdı zaten. Resmen şuan oyundan soğudum ve oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.