Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.076
Cevap
48
Favori
135.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende standart oyun mevcut 1. Yıl paketi almak gerekiyor mu ?deger mi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    esasen baktığında değmiyor, 1-2 emoji, skin veriyor en büyük artısı specialization lara 1 hafta hiç bir görev yapmadan erken ulaşım sağlıyor. season pass olmayanlar ise normal çıkış zamanında belli görevler yaparak specializationlara sahip olacak.


    benim pek vaktim olmadığı için almayı düşünüyordum ama sadece season pass 210 lira. forumdan gold sürüm alsam en pahalısı 150 lira sıfırdan başlamak gerekiyor bu seferde. 3-4 günlük katlanılmaz bir cile ve boşa gidecek itemler ve setlerde cabası. artık yakın tarihte 100 lira altına inerse season pass alırım. yoksa almayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Haziran 2019; 19:57:28 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bende bekleyeyim hatta belki hiç almam sezon 2 Çıkınca belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Year 1 Pass eklentisinin bu ay yayınlanacak TU4 güncellemesine kadar bir katkısı henüz bulunmuyor.Yeni güncelleme beraberinde oyunun 4.specilization "Gunner" sınıfını ekleyeceğinden dolayı Year 1 Pass sayesinde bu sınıfı bir hafta önce herhangi bir görev yapmaya gerek kalmadan anında aktif edebiliyor olacaksınız.Bunun avantajı ise normal sürüm sahipleri ilgili güncelleme yayınlandığında Gold/Ultimate sürüm sahiplerine göre yeni gelecek specilizationlara bir hafta sonra erişebilecek ve aktif etmek için 5 aşamadan oluşan çeşitli görevler yapmak durumunda kalacaklar.Bu görevlerin içeriği ise PTS te belli olmuştu ve açıkcası tüm aşamalarıda oldukça zaman kaybına neden olacak türde uğraştıran görevlerden oluşuyor.Oyunun önsiparişe özel olarak özellikle Ultimate sürümü fiyat olarak diğer sürümlere göre daha tercih edilebilir olduğundan birçok oyuncuda önsiparişte Ultimate sürümünü tercih etmişti eğer normal sürüm üzerine Year 1 Pass alacaksanız her ne kadar avantajları olsada fiyat olarak pek uygun olmadığı için tercih etmenizi önermem.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ekle beni Uplayden beraber takılalım fırsat bulunca bilhassa PVP de. "Beni_Adem".
    Division 1 de baya kasmıştık ama 2 de bir sürü yenilikler var. Destek lazım:)
    exotic weaponları açmadan dark zone da hükmün yok...:)
  • E3 sunumunu tam izleyemedim. Netflix ile anlaşmalı film mi dizi mi yapacaklarmış New York filan gösterilmiş. Ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  • Oyun pc de kaç gb arkadaşlar? Ayın 13-16 arası ücretsiz olacak denemek istiyorum.
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Netflix filmi olarak gelecekmiş daha bir şey göstermediler. Netflix'e çıkıyorsa dandik olur büyük ihtimal zaten imdb 5.5 falan, izlemiş olmak için izleriz işte. O yüzden beklentiyi düşürün bence filmi bekleyen varsa.
  • Neflix,Ubisoft ile anlaşmış Division'ın film haklarını satın almış.Filmi,Deadpool 2 den tanıdığımız David Leitch abimiz çekecekmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster33

    Netflix filmi olarak gelecekmiş daha bir şey göstermediler. Netflix'e çıkıyorsa dandik olur büyük ihtimal zaten imdb 5.5 falan, izlemiş olmak için izleriz işte. O yüzden beklentiyi düşürün bence filmi bekleyen varsa.
    Aynen ben de pek umutlu değilim iyi olacağı kısmında. New York'a dönüş olacak gibi şeylerden bahsediyorlar 2020'de gelecek güncelleme ile. O konu açıklığa kavuştu mu? Komple haritayı koymazlar herhalde?
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Ben de tam dinlemedim oraları. Her oyunu oynamaya zamanım yok, division ilk aydan bayınca saldım onu o yüzden konferansa da yarım yamalak baktım denk geldi diye.
  • Ubisoft E3 etkinliğinde Division 2 için yeni gelecek olan içeriklerden bahsedildi.Bunlardan ilki oyun 13-16 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.24 Haziran tarihine kadarda mevcut indirimli fiyatında satılacak.Eğer deneme sürümünü oynayıp oyunu almak isterseniz deneme sürümündeki ilerlemenizden devam edebileceksiniz.Oyunun boyutunu merak edenler için 47 Gb olduğunu belirtmek isterim.

    Oyunun Year 1 yani ilk yıl içeriklerinin neler olduğu hakkında daha önceleri çeşitli bilgiler paylaşılsada ilerleyen dönemde oyuna gelecek olan yeni içerikler için daha detaylı bilgiler paylaşıldı.Mart 2020 tarihine kadar oyuna toplamda 3 büyük içerik güncellemesi gelecek ve ilki bu Temmuz ayında oyuna eklenecek.DC Outskirts: Expeditions adı altında eklenecek yeni görevlerde yeni hikaye görevleri,yeni mekanlar ve Expeditions sistemi oyunda yer alacak.Bir sonraki içerik ise sonbahar döneminde yayınlanacak olan Pentagon: The Last Castle olacak.Bu görevde Pentagon'u Black Tusk'a karşı savunacağız ve oyunun 2.Raid görevide bu güncellemeyle birlikte eklenecek.Year 1 kapsamında yayınlanacak olan son içerik ise 2020 başlarında
    Coney Island: Homecoming olacak ve bu içerikte New York şehrine geri döneceğiz.Bu içeriklerin tamamı Mart 2020 ye kadar yayınlanmış olacak.


    Division 2 çıkışı üzerinden yaklaşık 3 aylık bir süreyi geride bıraktı.Bu sürede çok sayıda güncelleme alırken içerik olarakta bir adet stronghold ve 8 kişi ile oynanabilen Raid görevi eklendi.Bunların dışında ise end game içerikleri çıkışı itibariyle aynı ve haftalık olarak İnvasion görevler belirli bir rotasyonda değişerek ilerliyor.Deneme sürümü boyunca eğer karakteri 30.seviyeye ulaştırırsanız end game içeriklerinede göz atma fırsatınız olur.Bu sayedede oyun hakkında özellikle end game içerikleri için daha iyi fikir sahibi olursunuz.Oyun gerek içerik gereksede oyuncu sayısı bakımından gayet dolu ve uzun bir süre boyunca oynanabilir içeriğe sahip,hem PvE hemde PvP barındırıyor olsada PvE içerikleri daha fazla olduğunu söyleyebilirim.Fiyat olarakta önemli bir indirim aldığı için deneme sürümü oyunun mevcut durumu hakkında gözlemleme yapmak adına en iyi fırsat olduğunu düşünüyorum.




  • DH nin clanı varmı oyunda ? Varsa katılabilirmiyim , elimde Standart edition var 100 tlye bırakacağım direkt kodu vereceğim ryzen rewards değil
  • Oyun kaç gb oyunu oynayan var mı burada acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 46.9 GB görünüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunyukuk

    46.9 GB görünüyor
    Peki teşekkür ederim.
  • Şöyle try hard oynayan bi türk klanı varsa oyunda geri dönücem çıktığında 1 ay aralıksız oynadım tek sıktı biyerden sonra
  • Konuda yazdıklarım görünmüyor sanırım çünkü oyunun boyutunu yazıyorum yinede ne kadar yer kapladığını soranlar oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Konuda yazdıklarım görünmüyor sanırım çünkü oyunun boyutunu yazıyorum yinede ne kadar yer kapladığını soranlar oluyor
    npc hocam onlar
  • Division 2 için bir sonraki büyük güncelleme Title Update 4 önümüzdeki hafta yayınlanacak.Bugün yapılan State Of The Game canlı yayınında belirtildi ve güncelleme detaylarıda paylaşıldı.

    Specilization Signature silahlarına hasar dengelemesi yapılacak.Özellikle son güncelleme sonrası Signature silahların daha az hasar sağlaması nedeniyle yeni güncellemede hasarları yeniden düzenlenecek.

    High-end eşyalarda generic modlar kullanılamayacak.Generic modlar özellikle silah hasarı bakımından mevcut modlara göre daha iyi özellikte olduğundan dolayı tercih ediliyordu fakat artık high-end eşyalarda sadece high-end modlar kullanılacak.

    Oyunda toplamda 6 farklı gear modu yer alıyordu yeni güncellemeyle mod türü 3 e düşürülüyor.Defensive,Utility ve Damage olmak üzere 3 farklı gear mod bulunacak.

    Title Update 4 ile oyunun ilk egzotik gearı olan Dodge City Gunslinger's Exotic Holster eklenecek.Holsterı elde etmek için blueprinti vendorden alınacak ve gerekli materyaller sağlandıktan sonra craft edilerek kullanılacak.Holster için gerekli materyalleri elde etmek için ilgili görevleri yapmak gerekecek.

    Haftalık Invasıon görevlerden elde edilen eşyalarda düzenlemeye gidiliyor.Gear Score 500 seviyesinde bu görevler tamamlandığında garanti olarak 500 gear score eşya düşecek.Aynı durum Hard ve Challenge zorluktaki isimli bosslardada olacak.

    Güncellemenin en önemli detayı ise yeni Specialization "Gunner" sınıfı ekleniyor.PTS serverlarında oynama fırsatı bulmuştum ve aynı şekilde ana oyuna ekleniyorsa diğer sınıflardan çok daha güçlü olduğunu söyleyebilirim.

    Title Update 4 ile signature ammo drop sistemide değişecek.Mevcut sistemde ammo drop rastgele oluyordu ve bazen hiç düşmüyor bazende normal seviyede düşüyordu.Yeni sistemde ise artık her 20 kill sonunda garanti olarak ilgili signature silaha göre drop düşüyor olacak.Bunu gözlemlemek içinde huda bir bar ekleniyor ve bu bar üzerinden ne kadar kill kaldığını görebiliyorsunuz.

    Güncelleme notları bu şekilde ve özellikle yeni sınıf öne çıksada önemli düzeltmelerde içeriyor.Son olarak belirtmem gerekirse Year 1 Pass sahibi iseniz yeni sınıfı herhangi bir görev yapmadan doğrudan aktif edebilecek(specilization puanları kapalı olacak ve sınıfla oynanarak toplanabilecek)değilseniz toplamda 5 aşamadan oluşan çeşitli görevleri tamamladığınızda yeni sınıfı aktif edebileceğinizi belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Haziran 2019; 22:34:5 >




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.