Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kriger



    Şunun sebebi nedir ?
    Easy Anti Cheat yüklemeniz gerekiyor sanırım. Bu bazı Ubisoft oyunlarında alınan hatalardan. Aynı program Fortnite ve Rust'ta da kullanılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soğutma Şeysi

    Easy Anti Cheat yüklemeniz gerekiyor sanırım. Bu bazı Ubisoft oyunlarında alınan hatalardan. Aynı program Fortnite ve Rust'ta da kullanılıyor.

    Alıntıları Göster
    bunun illa yüklü mü olmaıs lazım sımdı, ne uygulması kı bu
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Oyunun içinde dahili geliyor, sizin bir şey yüklemenize gerek yok.
    Division 1'de hileciler çok olduğu için division 2'de hileye karşı program var.
    Sizin arka planda çalışan programlardan birisini hile programı sanıp hata veriyor yanlış anlamadıysam.
  • Yaş 26 uplay'den eklerseniz oynarız

    gopgop7 nick yeni başladım oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kriger

    bunun illa yüklü mü olmaıs lazım sımdı, ne uygulması kı bu

    Alıntıları Göster
    Bilgisayarınız da Program Files(x86) klasörünün altında bulunuyor zaten. Yine de sorun yaşıyor iseniz şu linkten bakabilirsiniz çözümü için.


    https://www.easy.ac/en-us/support/rust/guides/installer/

    Bakmayın linkte RUST yazdığına. Program Wildlands, FarCry 5, Rust, Fortnite, Watch Dogs 2 gibi tonla oyunda kullanılıyor.

    Biz arkadaşım ile şu sıralar Wildlands'i bitirme aşamasındayız fakat hayatımda bu kadar dangalak bir uygulama görmedim. Rastgele çökmelere de neden oluyor, makineyi kilitlediği oluyor, nasıl bir iş ben anlamadım. Ne akla hizmet çıkarıyorlar o da meçhul. Misal 3-4 saat sorun çıkarmadığı oluyor, ertesi günü giriyorsun oyuna 40 dakika sonra arka da " Game Security Violation Detected " diyor. Tam kafa kırmalık.

    Bir arkadaş bahsetmiş zaten. MSI Afterburner gibi Overlay özelliği olan programlar kullanıyorsanız kapatın. Kafasına göre çöküyor sonra Easy Anti Cheat, ya masa üstüne dönüyor ya oyun donuyor. Sen de diyorsun ki " noldu şimdi durup dururken..." Hata kodu da yok böyle bir manyaklık söz konusu. Crash report göndertiyor bazen ama gel gör ki bir halt olmuyor sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğutma Şeysi -- 19 Mart 2019; 3:12:57 >




  • Oyun baya iyi olmuş, ben çok beğendim, henüz yalnız oynuyorum, ana görevlerde takım bulup beraber oynuyoruz çok eğlenceli çok keyifli oluyor.

    Yalnız olarak girdiğim kimi yan görevler baya zorluyor, baya ölüyorum, taktik, yol, yöntem, silah değişerek geçiyorum bir şekilde, 10 level’ a kadar güzel silaha denk gelmedim, şuan güzel silahlarım var, daha iyi oldu çatışmalar.

    Ana görev bazlı ilerlemiyorum, yolumun üstünde ne varsa yan görev, propaganda, vs oradan devam ediyorum, grafikler ve şehir çok güzel.

    Düşen droplar çok zevkli oluyor, maks 2 sini açıyorum, sürekli yeni ve daha güçlü düşmanlar geliyor.
    Yapay zeka iyi değil, bazı yerlerde normal davranırken, bazı yerlerde aptal gibi davranıyor.

    Şehir baya büyük, loot çok fazla, çanta, valiz, kutu herşeye bakıyorum.

    Anthem rezaletinden sonra ilaç gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar oyunun multiplayeri nasıl
  • Arkadaşlar merhaba,

    reddit'deki açıklamaya göre 18 martta bütün the division 2 keyler dağıtılmış. Eline ulaşmayan varsa amdsupport'a ticket atsın diyorlar. Bana da hala ulaşmadı oyun ticket da attım. Ayrıca bugün reddit'deki amd yetkilisine de mesaj attım bekliyorum. Bakalım neler olacak, hala gelmeyen varsa boş yere beklemesin. Hala gönderemediklerine göre ya bir sorun var yada kıvırmaya başladılar çünkü ellerinde oyun kalmadı. ticket'ı da cuma günü attım hala ses yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 19 Mart 2019; 15:35:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATERS

    Bu mesaj silindi.
    Oyunda maalesef buglar mevcut hocam.İlk güncelleme ile hepsi çözülür inşallah.Bende de her girdiğimde alt yazı kayboluyor.Settingse dönüp baktığında sıfırlanmış olduğunu görüyorum.
    Oyun bana göre gerçekten ilki gibi çok çok güzel geliyor ama GPS bozukluğu sıkıntısı olsun,skill kullanımlarında kendi kafasına göre takılması olsun,grafik hataları olması,herhangi bir yerin içindeki rehineyi kurtarsan bile ,o görevi tamamlamış olarak kabul etmeme bugı olsun can sıkan şeyler maalesef.
  • Yahu ben nasıl multiplay oynayacağımı çözemedim, anlatabilecek olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donda

    Yahu ben nasıl multiplay oynayacağımı çözemedim, anlatabilecek olan var mı?
    Hocam ya beyaz sarayda haritaya gelip oradan zoom yapıp kurukafa işaretinin olduğu yere geleceksin ya da touchpade veya PC de isen harita tuşu ne ise ona basıp üst menüde(PS4 L1) en sola kayana kadar tuşa basacaksın. Multiplayer modunun ismi CONFLİCT. Bunların yardımı olacaktır size :)
  • Stronghold’larda ne var beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aron2186 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Stronghold’larda ne var beyler?
    Düşman
  • Birde bounty eklenmiş oyuna, bazen haritada beliriyor, ne muhteşem bir hayatta kalma mücadelesi oluyor ya.
  • Öncelikle oyun yetişkinlere yönelik,
    Ultimate sürümünü aldım. Oyun ara ara indirim yaparak standart ücrete çekiyor üstüne + %20lik indirim(uplay indirimi)+ 3 tane 200tl üzeri oyundan birini seçme hakkı verdi.

    Oyun başladığında bana gelen 2 tane kıyafet seti geldi, 2 tane exotic silah(1lwl) ve bunların ayrıntılı tasarım(blueprint) ve ayrıca yükseltme tasarımları, 1 yıllık sezon geçiş (season pass key) anahtarı geldi. Bu açıdan beni tatmin etti. Ara ara kıyafetle ilgili eşya düşebiliyor. Hatta bazı youtubelar açıklamalarına başladılar.


    30 seviye üstüne kastım ve özel sınıfımı aktifleştirdim.(özel sınıfı aktifleştirmek için 3 tane kale (stronghold)görevini yapmanız gerekiyor ama bunu yaptıktan sonra dünya aşamalarına geçiyor ve oyun zorlaşma başlıyor) Haritadaki ana görevler dışındaki çoğunluk solo yaptım. Solo içeriği çeşitliliği beni tatmin etti. Ana görevler başka oyun arayıcı sistemi var. 1 kişi bile bulsanız gayet seri bir biçimde yapılabiliyor. Ama 30 seviye sonrasında zorunlu olarak 4 kişi girmeniz gerekiyor. Oyuncu bulmada sıkıntı çekmedim. Normal takılırken bile başkasını ararsanız oyun buna da olanak sağlıyor. Yada başkası ararken siz dahil olabiliyorsunuz. Ortalama yabancı bir klan içindeyim bazen onlar bir şey için oyuncu aradı ben gittim, bazense onlar bana yardım etti.Oyun içindeki farklı npc grupları da birbirlerine karşı. Sürekli dinamik bir ortamı var.

    Oyun 30 seviye kadar öğretici kısım gibi geldi. Oyun 30 seviyeden sonra zorluk seviyesinde farklılığı hissediyorsunuz. Ana görevler açısından 30 seviyeye kadar sabit bir nokta bulunmak yeterli iken 30 seviyeden sonra sizi sürekli hareket etmeye zorluyor. Ama benim için gayet zevkliydi. Ara ara ufak tefek buglar var ama beni çok rahatsız etmedi. 3 özelleştirmiş sınıf oynayış açısından şişirildiği kadar zevk vermedi. Sadece özel sınıf silahı hasar açısından farkı var.
    Oyundaki karakterimin resmini de ekleyim
    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]




  • FirstEndOfTime kullanıcısına yanıt
    Oyundaki kıyafetler baya hoşuma gitti, özellikle miğfer tarzı bir şey lazım ama şimdiye kadar şapka çeşitleri dışında düşmedi, sanırım para ile almak gerekecek.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    ara ara kutu geldi belli bir süre sonra kutu parçaları düşmeye başladı. O kutulardan o gövde parçası düşmüştü. Abuk sabuk emote, skin vb. ağırlıklı düşüyor ama tek tükte olsa kıyafet parçaları geliyor. Kafamdaki bir çantadan düşmüştü ama yerini hatırlamıyorum. Yüze psikopat tarzı maskeler var, youtubeta videoları vardı. Bossum npclerden düşüyor.
  • Aldığım yeteneklerle sanırım support, tank, vs oynamak mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplay: Mancia2
    365 gear'a ulaştım. Control point, stronghold, dark zone her türlü şey için ekleyin lütfen. Tek başıma zorlanıyorum ve grup halinde oynamak çok daha keyifli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.