Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.078
Cevap
49
Favori
135.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • division 2 nin alphasını ilk oyuna nazaran pek beğenmedim, umarım bu şekilde çıkmaz.
  • İlk oyun hack yüzünden oynanmadı 2. oyunda en azından sağlam anti cheat programı ile bize sunulsa pvp'de azda olsa zevk alabilirim.

    Onun harici iyi bir sistemim dahi olsa hack bakımından ubi güvenim sıfır konsola istemeyerek alma ihtimalim daha yüksek..
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Oyunun açılışında doğru gördüysem Easy Ant-Cheat ile çalışıyorlar. İlk oyunu tüm sorunlarına rağmen severek oynamıştım. 2. oyunun alfasına sık sık bağlantı kopup oyundan atması ve optimizasyondan dolayı 1 saat dayanabildim. Sonuçta kapalı alfa, böyle sorunların olması normal ama ne olursa olsun ön sipariş vermeyi bekleyen varsa en azından betayı beklesin bence.
  • RxCan kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım çok etkisi olur mu bilemem ben arkadaş grubum ile ciddi zamanımızı ilk oyuna verdik. Ama dz ne zaman adım atsak hep elinde sonunda bir hile kullanan kişi ile karşılaşıyorduk. Oyunu sildiren ise pve bazlı dungeon, raid vs. atarken eline sniper alıp; hızını deli gibi artırmış ve gelen geçen tüm elit ve bosslara tek atan deliler ile karşılaşmaktı işte oyun o zaman bizim için bitti. Belki full dost partisi ile girsem sıkıntı ''pve'' bazlı daha az olur ama malum zaman herkesin uyuşmuyor. Ayrıca bu oyunda pve bazlı hack açan oyuncu kafasına da hiç anlam veremedim veremeyeceğim.
  • İlk oyunda güzelim potansiyel haritayı online oyun yapıcaz diye harcadıklarını düşünüyorum onun yerine sağlam hikayeli ve ilk e3 oynanıs videosundaki ağır ve tok oynanışı o animasyonları yapsaydılar 2. bir rdr 2 zevki alabilirdik oynanabilirlik açısından allah var ilk oyunu saatlerce oynadım fakat sadece atmosferi için new york un o atmosferi harikaydı 2. oyunun gameplay videosunu izledim fakat ilk oyunun haritasını değiştirip aynı oyunu önümüze koyucaklar malesef büyük potansiyeli olan bir oyunu harcadı her zaman ki gibi ubisoft

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı alpha kendi adıma gayet yararlı oldu ve yeni oyunun genel olarak nasıl olacağı konusunda yeterli gözleme sahip oldum.Alpha sürümü hakkında içerik paylaşmak nda altında olduğundan dolayı malesef oyun hakkındaki gözlemlerimi aktaramıyorum.Kapalı alpha yarın sona erecek ve ilerleyen tarihlerde bir betası yapılacak.Oyunu almayı düşünenler ilk oyunu uzun süreler oynamış ve halende oynayan birisi olarak mutlaka betaya katılsınlar.
  • The Division 2 Steam'den kaldırıldı ve artık Uplay ve Epic Games Store'dan alınabilir durumda yani Steam'den almayı düşünüyorsanız oyun artık Steam üzerinden satılmıyor.

    Division 2 için oyunu önsipariş edenlere özel bir beta yaklaşan tarihlerde oynanabilir olacak.Bunun dışında ise oyunu almamış olanlardan Ubisoft tarafından davetiye alanlar kapalı betaya katılabilecekler.Oyunun herkese açık bir betası hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil bu nedenle betaya katılabilmek için oyunu önsipariş etmeli yada kapalı betaya davetiye şansı elde etmek gerekiyor.

    Oyunun pc sürümüne ait yeni bir özellik videosu yayınlandı ve sistem gereksinimleride önerilenlerde 1080p 60 fps-1440p 60 fps Hıgh ve 4K 60 Fps Elite olarak belirtildi.Kapalı alfadaki performansı bildiğimden dolayı 1440p ve 4K için önerilen gereksinimler beklediğim gibi yüksek olmuş.1440p Hıgh ayarlarda 60 fps için RX Vega 56 ve Gtx 1070 ,4K 60 fps içinde AMD tarafında yeni tanıtılan Radeon VII Nvidia tarafında ise RTX 2080 Tİ gereksinimi bulunuyor.Oyunun gerek CES fuarında gereksede teknoloji videosunda belirtildiği üzere daha çok AMD ekran kartlarıyla uyumlu olacak şekilde optimize edildiğinide belirtmek isterim.Oyun AMD'nin yeni tanıtılan Radeon VII ekran kartları yanısıra Ryzen 5 ve Ryzen 7 işlemcileri satın alındığında bu ürünlerle birlikte hediye olarak temin edilebilecek.

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Ocak 2019; 23:36:24 >

  • Ilk oyunu baya oynamistim yüzlerce saat. Gecen yeni kasa topladim amd islemci ve ekran kartiyla division 2 yide bedava verdiler yaninda guzel tesaduf oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplay Store'da Ultimate Edition %32 indirimle 385 TL şuan. Bilen var mı ne kadar sürecek bu indirim ve almalı mıyız bu fiyata? Gold Edition bile 500 küsür.
  • The Division 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.Oyunun Alpha sürümünü oynayanlar her ne kadar bunları görme fırsatı olsada dün sızdırılan ve ardından kaldırılan bir video sayesinde bir takım yeni bilgileri paylaşma fırsatı oluştu.

    Oyunla ilgili bilinen en net bilgi oyunun Epic Games Store ve Uplay üzerinden satışa çıkacağı ve Steam'de yer almayacağı bunun dışında ise oyunda anti-cheat sisteminin olacağınıda belirtmek isterim.İlk paylaşacağım Dark Zone ile ilgili olacak.İlk oyunu oynayanların bildiği üzere tek bir DZ bölgesi bulunuyordu ve hem PvE hemde PvP alanıydı fakat 2.oyunda birden fazla DZ bölgesinin olacağını belirtmek istiyorum.Toplamda 3 adet DZ bölgesi bulunacak ve benim düşüncem bunlardan birinin ilk oyunda oyuncular tarafından istenen PvE odaklı oynanış için yer alacaktır.Diğerleri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

    Dark Zone ile ilgili bir diğer bilgi ise Hunter Bosslar artık Dark Zoneda yer alacaklar.Hunterların spawnları rastgele olacak sızdırılan videoda modellemesi ilk oyundakine oldukça benziyor.DZ de Hunter olmasını ilk oyundada beklemiştik anlaşılan 2.oyunda yer alacaklar.

    Sızdırılan videoda oyun hızının biraz arttığını ve karakterlerin hem armor hemde sağlık barlarının olduğu görülüyor.Ayrıca ilk oyunda yer alan mark yani işaretleme sistemi yeni oyunda daha önem taşıyor ve taktiksel oynanışa katkı sağlıyor.Oyunun campaign yani hikaye modunun 40 saat civarı süreceğide Uplay'de oyunla ilgili açıklamalar kısmında yer aldığını belirtmek isterim.

    Oyun için bir kapalı beta birde özel beta yapılacak.Açık beta muhtemelen olmayacak.Özel betaya katılmak için oyunun herhangi bir sürümünü önsipariş etmek gerekiyor.Kapalı betaya ise oyunu satın almasanız bile Ubisoft tarafından davetiye gönderilen oyuncular katılabilecek yani betalara kesin erişim için önsipariş gerekliliği bulunuyor.Özel betanın bu ay içerisinde yapılması bekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Ocak 2019; 18:3:36 >



  • The Division 2 için hikaye içerikli yeni bir fragman yayınlandı.Trailerde oyun içi görüntülere yer verildiği görülürken oyunun ilk beta tarihide duyurulmuş oldu.Oyunun herhangi bir sürümünü önsipariş verdiyseniz 7-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Private BETA ya katılım hakkı elde edeceksiniz.Private BETA dışında ayrı olarak Closed BETA da düzenlenecek ve bunun için kayıt olmanız gerekiyor.Closed BETA ya katılım için herhangi bir satın alma şartı bulunmuyor.Ubisoft'un göndereceği davetiyeler sonucunda katılacak olanlar belirlenmiş olacak.
  • betasını oynadım, şimdi tamamen eminim tam 60 liralık oyun olmuş. ne fazlası ne eksiği.

    edit: alfasını oynadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 17 Ocak 2019; 2:10:18 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Oyunun herhangi bir betası henüz yayınlanmadı bu nedenle oynadığınız sürüm muhtelemen alpha sürümü olmalı çünkü ilk beta 7 Şubat-10 Şubat arası yapılacak.
  • Hikaye fragmanından gözlemlediğim kadarıyla ilk oyundaki Base Of Operations yeni oyunda yerini The White House a bırakacak gibi görünüyor.Ayrıca birden fazla grubunda yer alacağı bu fragman ile tekrar onaylanmış oldu.Oyunla ilgili ilk oynanış videoları 7 Şubat tarihinden sonra gelecektir fakat henüz PvP ile ilgili neredeyse hiçbir bilgi paylaşılmamış olması ilk oyunda daha çok PvP oynayan birisi olarak düşündürüyor.Oynanış görüntüleri tamamen PvE üzerine umarım yakın vakitte PvP oynanış üzerinede yeni bilgilere erişme şansımız olur.
  • Oyun için paylaştığım önceki mesajımda daha çok PvE odaklı bilgilerin geldiğini ve PvP oynanış üzerinede bir takım bilgilerin paylaşılması gerektiğinden bahsetmiştim,tesadüf olmalı ki bugünde PvP ile ilgili epey yeni bilgiler paylaşılmış.

    Daha önce bahsettiğim üzere oyunda 3 farklı bölgede DZ olacağı artık kesinleşti.DZ East-West ve South olmak üzere haritada 3 farklı lokasyonda DZ bulunacak.Her DZ bölgesinde aynı anda 12 oyuncuya kadar bulunabilecek.PvP modları ise ilk oyundan hatırladığımız Skirmish(4 vs 4),yeni duyurulan fakat yine tanıdık gelen Domination ve Dark Zone alanı olacak.Bu modlar ana hikayeden ayrı olarak eklenen ve oyun çıkışında hazır olacak 3 adet yeni haritada oynanacak.Her multıplayer oyunda olduğu gibi iletişim ve taktiksel oynanış en önemli kriter olacak.

    Rogue ve Manhunt sisteminin geliştirildiğini ve birkaç farklı yolla artık PvP aktivitelerinin yapılabileceğini görüyoruz.İlk oyunda Dark Zone chestleri sadece DZ anahtarları ile açılabiliyorken yeni oyunda üzerinizde anahtar yoksa bile Rogue olarak chestleri açabileceksiniz.Ayrıca belirli bölgelerde yer alan SHD Network ağlarını sabote ederseniz yine belirli bir süre boyunca Rogue olacaksınız.Yine ilk oyundan alışık olunan Extraction Hijack yeni oyundada yer alacak.Yeni Rogue sisteminde 3 farklı seviye yer alacak.Bunlar sırasıyla non-lethal anti agent activity/Rogue,vıolent anti-agent activity/Disavowed Rogue ve Manhunt Status olacak.Manhunt seviyesinde yüksek öncelikli hedef konumunda olacaksınız.Yine ilk oyunda olduğu gibi manhunt tamamlarsanız daha fazla ödül fakat ölürseniz daha fazla kaybınız olacak.En önemli yenilik ise kapı önlerinde spawn camp yapan oyunculara karşı önlem olarak DZ kapıları önünde otomatik turretler olacak ve npclere yada Roguelara karşı sizi koruyacak.Bu turretleri ilk oyundaki Last Stand PvP modundaki ile benzer mantıkta çalışacağını söyleyebilirim.

    PvP içerikleri bakımından çıkışı itibariyle oyun epey iyi içerikle gelecek gibi görünüyor.İlk oyundaki sınırlı içerik yeni oyunda yerini çok sayıda PvP ve PvE aktivitesine bırakacak gibi duruyor.Eğer bir açık beta yapılsaydı daha fazla oyuncuya ulaşma imkanı olurdu fakat açık beta için herhangi bir bilgi paylaşılmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Ocak 2019; 23:5:58 >
  • The Division 2 için yayınlanan yeni oynanış videolarının oyunun Aralık ayında belirli oyuncular tarafından Xbox sürümü üzerinde kaydedildiği ve Alpha sürümünden olduğu belirtildi.PC sürümünden herhangi bir oynanış henüz paylaşılmadı ve yayınlananların tamamı Xbox üzerinden kaydedilmiş.Oyunla ilgili yeni bilgiler edindim fakat konuda görüldüğü üzere hiçbir ilgi olmaması nedeniyle yazmanında pek anlamı olmayacağını düşünüyorum.Oyunu alsak yine yabancılarla oynayacağız gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    The Division 2 için yayınlanan yeni oynanış videolarının oyunun Aralık ayında belirli oyuncular tarafından Xbox sürümü üzerinde kaydedildiği ve Alpha sürümünden olduğu belirtildi.PC sürümünden herhangi bir oynanış henüz paylaşılmadı ve yayınlananların tamamı Xbox üzerinden kaydedilmiş.Oyunla ilgili yeni bilgiler edindim fakat konuda görüldüğü üzere hiçbir ilgi olmaması nedeniyle yazmanında pek anlamı olmayacağını düşünüyorum.Oyunu alsak yine yabancılarla oynayacağız gibi görünüyor.
    Hocam malesef öyle olucak gibi fiyat vs şeyleri biryana bırakırsak ben şahsen çıktığı gibi almayı düşünmüyorum çok sağlam bir indirimde alıp sadece hikaye odaklı yerlerini oynayıp bırakırım oda varsa tabi ilk oyunun herşeyini oynamış birisi olarak söylüyorum bunları çünkü klasik ubisoft ilk oyun e3 te duyurulduğunda ağzım açık izlemiştim o vuruş hissi detaylar oyundaki tokluk ve müthiş animasyonlar fakat oyun bir çıktı gösterilen hiçbirşeyin alakası yoktu ön sipariş verip aldım allah var çok uzun süre oynadım param boşa gitmedi ama şahsen beni o kadar tatmin etmedi yanlış hatırlamıyorsam o ara bi oyun kıtlığı vardı uzun süre oynamıstım ama ikinci oyunu sadece seven kitlesi alıp oynar benim gibi hikayeci ve tok oynanış seven oyuncuları çekemez malesef kendine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division aktif olarak oynayan arkadaşlar varsa 5 kişi satın almıştık halen oynuyoruz, aramıza takılacak olanları Discord adresine bekliyoruz!


    Discord adresine imzamdan tıklayıp gelebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.