Şimdi Ara

The Defenders (18 Ağustos 2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
18
Favori
13.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Defenders (18 Ağustos 2017)


    Marvel’ın son yıllarda ekranlardaki başarısı giderek arta dursun, kendileri durmaya niyetli değilmiş gibi gözüküyor!
    Marvel’ı birkaç yıl önce satın almış olan Disney’in CEO’su Bob Iger, dünyanın en büyük online televizyon sitelerinden olan Netflix ile yaptıkları son anlaşmada 4 adet yeni karakter içeren mini seri belirlediklerini söyledi. Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist!

    Habere göre bu kahramanlar 13′er bölümlük kendi dizileri ile karşımıza çıkacak ve bu 4 dizi yayınlandıktan sonra da bunların hikayelerinin birleştiği THE DEFENDERS isimli bir mini dizi daha yayınlanacak. (The Avengers filmiyle önceki 5 filme devam edilmesi gibi.)
    Bu efsanevi dizi beşlisine 2015′te Daredevil‘inki ile başlanacak. Ardından sırasıyla Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage’in dizileri gelecek. Bunlardan sonra da The Defenders mini dizisine kavuşacağız.

    The Defenders (18 Ağustos 2017)


    Online Hollywood’un son yıllarda patlama yaptığını belirten Iger yaptıkları bu anlaşmanın Netflix için çok kârlı, Marvel içinse yepyeni bir alanda daha önce gösteremedikleri karakterleri gösterebilme fırsatını yaratacak. Şu bir gerçek ki Marvel çizgi romanlarında Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist diyince herkes bir durur. Çünkü hepsi tamamen yakın dövüş yeteneklerine güvenen, sokaktan gelme (Iron Fist hariç) karakterlerdir ve çizgi roman okurları tarafından çok sevilirler. Daredevil filminin istenen sükseyi yapamaması ve bu karakterleri bir filme ya da diziye koyamamaları sebebiyle Marvel, Netflix aracılığıyla bu karakterlerinide izleyicilere sunarak büyük bir çıkış yapmayı hedefliyor.

    Netflix’in Baş İçerik Editör’ü Ted Sarandos, “Disney ve Marvel’la birlikte çalışarak televizyon alanındaki etkinliklerimizi bunun gibi yaratıcı projelerle daha yüksek seviyelere çıkaracağız,” açıklamasını yaptı.
    Hemen söyleyelim, bu karakterlerle ilgili yapılacak mini seriler film olmayacak. Marvel ve Netflix, 4 adet mini seri hazırlayacak ve her biri 13 bölüm olacak ve ekstra bir mini seri daha olacak. 4 adet mini seri sırasıyla; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage’i anlatacak. Ekstra yayınlanacak mini seride Avengers benzeri bir örgütlenmeyi oluşturan ve bu 4 karakterin bulunduğu The Defenders ekibini anlatacak. Ayrıca not düşelim, The Defenders normalde kurucusu Dr. Strange olan başka bir Marvel ekibidir ancak mini seride yukarıda saydığımız 4 karakteri içeren apayrı bir ekip olarak karşımıza çıkacaklar.
    Seriler 2015’de başlayacak ve 2016’da Netflix, Amerika’da Walt Disney Stüdyoları’nın (Disney, Disney Animation Studios, Pixar, Marvel Studios, Disneynature ve Lucas Film) en büyük yayımcısı olmuş olacak.

    Karakterleri bilmeyenler için kısaca analiz etmek gerekirse;

    The Defenders (18 Ağustos 2017)


    Daredevil: Çoğu kişinin bir yerlerden duyduğu genellikle “Korkusuz” olarak bilinen süper kahramanımız. Marvel’da Street Level (sokaklarda savaşan) en büyük karakterlerden biridir. Küçüklüğünde geçirdiği kaza sonucu “görme” yetisini kaybetmiş ancak “ baya baya görme” yetisini kazanmıştır. Gözleri görmesede diğer tüm duyuları “aşırı” gelişmiştir. Bunun dışında dövüş yeteneklerini söylemeye gerek bile duymuyoruz ve çalışma azmini yitirmeyerek eşit ağırlık birincisi olarak hukuk fakültesi kazanmış New York’taki en başarılı avukat olmuştur. Duyularının gelişmişliğini anlatmak gerekirse: Dokunuşuyla kağıt üzerindeki mürekkeplerin kalınlığını bile hissedebilir, dokunduğu cesetlerin ne kadar uzun süredir öldüğünü ısı kayıplarından anlayabilir ve geniş bir çevredeki tüm varlıkların sıcaklıklarını hissedebilir. Koku duyusuyla her tür canlıyı kendilerine has kokularıyla ayırt edebilir, hatta kişiler kokularını gizlemek için önlemler almış olsa bile yinede onları tanıyabilir. Tad alma duyusu o kadar gelişmiştirki ağzına bir avuç tuz alsa kaç tuz tanesi olduğunu söyleyebilir ( daha önce yaptıda). Ve son olarak duyma yetiside aşırı gelişmiştir. Ses geçirmez duvarların arkasındaki insanların bile neler konuştuğunu duyabilir, kendisi başta olmak üzere çevresindeki herkesin nefes alış verişleri, kalp atış hızları, kan dolaşımı ve fiziksel her türlü haraketlerini duyabilir vs vs.

    The Defenders (18 Ağustos 2017)


    Luke Cage: Marvel’daki nadir zenci süper kahramanlardan biridir. Amerika’nın zenci mahallelerindeki zorlu bir hayattan sonra(hapse girip çıkmışlığıda var tabii ki) bir dizi olay sonucunda süper insan gücü ve dayanıklılığı kazanmıştır.Yani kendiside Street Level karakterlerden birisidir. Derisi o kadar güçlüdürki 200 kiloluk TNT bombasının ortasındayken havaya uçurulsa bile çizik bile almaz. Aşırı kuvvetlidir ve normal bir insanın üç katı hızla iyileşir.

    The Defenders (18 Ağustos 2017)


    Jessica Jones: Çok genç bir karakterdir ve biraz sönük kalmıştır. Süperkuvvet, dayanıklılık ve uçma yeteneği vardır. Klasik radyoaktif malzemenin üzerine boşalması yoluyla güçlerini kazanmıştır. Genç olduğu için başlarda epey sıkıntı çekmiştir ve çizgi roman serilerinde çok karşımıza çıkmamıştır. Ancak Daredevil ile olan arkadaşlığı ve Luke Cage ile olan duygusal yakınlaşması onu tekrar ön plana çıkarmıştır. Avengers ile talihsiz bir geçmişi olsada onlarlada arayı düzeltmiş hatta bir kaç operasyonda birlikte çalışmışlardır.

    The Defenders (18 Ağustos 2017)


    Iron Fist: Kendisi görünüş olarak bizim gibi insanların yaşadığı başka bir dünyadan gelmektedir. Mini serilerde o gerçeklikte yaşadıklarıda anlatılacak. Kung-Fu konusunda dünyadaki en kıdemli dövüşçülerden biridir ve Ki adı verilen bir enerjiyi kullanarak vuruşlarını ölümcül yapabilir. Kendisi bizim dünyamıza geldikten sonra Luke Cage ile çok sıkı bir dostluk geliştirmiştir öyle ki çok defa birbirleri için kendi hayatlarını riske atmışlardır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Benim bildiğim Defenders de Silver Surfer var.
  • Mini dizileri sevmiyorum. Keşke seri olsaydı
  • Huaydaaaa

    Daredevil için ayrı bi dizi yapmamışlar mıydı şimdi tekrar Daredevil mi izleyeceğiz

    Marvel şımarmaya başladı ne bu böyle sürekli dizi yapmak ?

    Dizi sayısı artarsa kalite düşer

    Bu dizinin de tutmayacağını düşünüyorum

    Marvel fanları ve çoluk çocuk izler başka da kimse izlemez
  • Önlerden yerimizi alalım. Diziler solo olarak güzel bakalım birleşince nasıl olacaklar.
  • Yayın tarihi olarak 2016 belirlenmiş.


    Daredevil ve Jessica Jones'u izlemiş olduk. Kaldı Ironfist ile Luke Cage.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    Yayın tarihi olarak 2016 belirlenmiş.


    Daredevil ve Jessica Jones'u izlemiş olduk. Kaldı Ironfist ile Luke Cage.

    Luke Cake ve Iron Fist + Daredevil ikinci sezonu var, 2016'ya nasıl yetiştirecekler acaba hiç sanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    Yayın tarihi olarak 2016 belirlenmiş.


    Daredevil ve Jessica Jones'u izlemiş olduk. Kaldı Ironfist ile Luke Cage.

    Luke Cake ve Iron Fist + Daredevil ikinci sezonu var, 2016'ya nasıl yetiştirecekler acaba hiç sanmıyorum

    Luke Cage şuan çekim aşamasında hocam. Sadece Iron Fist'in kadro belli değil. Jessica Jones'un tam kadrosu da bu yıl Şubat-Mart gibi kesinleşmişti. Kasım ayında da Netflix yayınladı. Yani bu demek oluyor ki 5-6 ayda çekimler tamamlanabiliyor. Zaten olaylar hep aynı yerlerde geçiyor. Fazla mekan değiştirmiyorlar.

    Dediğiniz gibi 2016'ya yetişmezse The Defenders en kötü Nisan 2017 olarak bekliyorum ben.




  • yerimizi alalım
  • Daredevil Sezon 2, Luke Cage ve Iron Fist var daha. Bu diziyi 2017'de ancak görürüz, 2016'da çıkmaz bence.

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Dc ve Marvel dizileri arasında çok çok büyük farklar var.Dc dizileri Marvel dizilerinin 10da 1 i bile değildir.Ergen dizisi hepsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ne böyle Netflix & Marvel coştu; olan bize oldu Comic-Con sağolsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 22 Temmuz 2016; 15:47:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • Aralara Iron Fist yerleştirseler Defenders traileri resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 23 Temmuz 2016; 16:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The-Engineer



    Aralara Iron Fist yerleştirseler Defenders traileri resmen.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 28 Mart 2021; 14:0:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel'in dizileri filmlerinden daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Fragmanda pek bir şey göremedik ama muhtemelen asıl fragman Luke Cage ve Iron Fist dizilerinden sonra gelecektir.

    Bu arada Marvel gümbür gümbür dizi kısmında da bi hanedanlık geliyor.

    Punisherın diziside çıkıyor avengers üyesi hawkeyede marvelden dizi istemiş oda gelirse fena olur bu marvelin hakkını nasıl ödüyecegiz valla adamlar yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu malcolm un ne işi var , nuke u filan koysalardı yerine
  • Bence bu dizi MCU'nun Daredevil'ın 1.sezonu ve Winter Soldier'dan sonra en iyi işi olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.