Şimdi Ara

The Crew 2 (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro) 29 Haziran 2018 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
7
Favori
39.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

    Konsol betası ne zaman başlayacak bilginiz var mı?
    Keşke olsa, bütün rewards programdaki araçlar açık, her gün kontrol ediyorum maili ama açıkladıklarına göre daha anons edilmemiş.
  • Hocam bugün yayınlanan 12dk lık oynanış videosunu izledikten sonra değil betasını tam sürümümü bedava verseler oynamam size iyi eğlenceler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

    Hocam bugün yayınlanan 12dk lık oynanış videosunu izledikten sonra değil betasını tam sürümümü bedava verseler oynamam size iyi eğlenceler.
    Gene mi olmamış bu oyun ya daha izleyemedim videoyu ama çok istiyorum şu oyunun iyi olmasını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    BSC de haberi var hocam adam neredeyse uzay boşluğundan denize bot indiriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine olmamış ubisoft

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 dk videoyu koyan kişi oyun satılmasın diye koymuş adam uzay boşluğundan arabayı asfalta bırakıyor tık yok uçaktan arabaya geçmek aşırı saçma olmuş bu kadar erteleme almasının sebebi belli oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft far cry 5 den sonra iyice gözümden düstü. The crew, division, ghost recon wildland, watch dogs gibi oyunlar fikir olarak iyi olmasina rağmen, ubisoftun açık dünya meraki yüzünden en fazla 1,2 hafta oynanip kaldırılıyor. The crew 2, division 2 farkli olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son çıkan video değişik olmuş. uçağın bir anda araba olması olayını sevmedim. istediğin an istediğine geçiyorsun. tepeden arabanın yere düşmeside çok hissiz. arcade oyun ama ne bileyim sanki biraz daha o arabanın düşüşünü hissettirmeleri lazımdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

    son çıkan video değişik olmuş. uçağın bir anda araba olması olayını sevmedim. istediğin an istediğine geçiyorsun. tepeden arabanın yere düşmeside çok hissiz. arcade oyun ama ne bileyim sanki biraz daha o arabanın düşüşünü hissettirmeleri lazımdı
    Yaa dikkat ettiysen zaten adam sürekli aynı şeyleri yapmış.. Sınırları zorlamış direk.. Bende istemezdim direk geçişi, GTA gibi gidildiği zaman değiştirmek çok cazip olurdu. Ama Rockstar da GTA'da son zamanda hedef kitlesi dikkat edildiyse hep böyle binalardan araçlarla uçmalı, bulutlarda yarış yapmalı vs gibi kitleyi tercih etti. Ubisoft'da bu akıma kaymış biraz belli.. Benim kulvarım yarışdan ziyade haritayı keşfetmek olucağı için çok takmadım.. Mesela video'da gece grafiklerinin ambiyansın güzelliği, şehir ışıklarının gökyüzünü aydınlatması, o Ay'ın güzelliği falan ne kadar 1. oyundan çok daha farklı.. Grafiklere hiç takılan olmamış :) Otobanda trafikte yarışmak ve drift dışında hiçbir yarış unsuru cezbetmiyo bu oyunda.. Ciddi yarışacağım zaman simulasyon ağırlıklı oyunları tercih ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Araçlar arasında geçişlerde belli şartlar sağlandığında bu olmalı.mesela çok dar alanda hemen havalanma gibi değil de biraz daha açık alanda veya tam tersi uçak belli bir yüksekliğin ve hızın altında iken araca geçebilmeli.gökyüzünde botla asfalta inebiliyoruz
  • Adamlar araç geçişleri üstüne fazladan çalışmış, bu geçişleri olabildiğince pürüzsüz yapmak istemiş, bizim insanımız da yine beğenmemiş. Hoşunuza gitmediyse araçlar arası geçişi 30 sn'de menüden de yapabilirsiniz, bu sadece tek başınıza şehirde dolanırken isterseniz sizi etkiliyor, yani araba yarışında rakip tutup da uçağa geçecek değil bu kadar abartılacak ne yanı var bilemedim. Benim aksine çok hoşuma gitti, oyun hiç bölünmüyor, önceki oyunda bir araç değişmek için iki saat menüleri dolanırdım, bunu bir de 250 km üstünde araç sürerken yapmaya çalışınca felaket olurdu. Bunun diğer türlüsü, örneğin uçaktan arabaya geçiyoruz, return etmiş gibi en yakın yola atabilirdi, o daha saçma.

    Herkesin kendi fikri tabii, ama adamlar ekstra bir özellik koymuş, bu ekstrayı beğenmeyip arabaları, tekneleri ve uçakları aynı oyunda sürebilmek olsun, direksiyon desteği olsun, open world olsun, character customization olsun diğer her şeyi çöpe atmak da çok mantıklı değil biraz önyargılı bir tutum. Bir şans verilmesi lazım. UI çok süslü püslü diye ayarlarda sadeleştirme seçeneği mevcut, eğer böyle düşünen sayısı çoğalırsa belki yukarıdan düşüşü görmeyin diye size de bir seçenek sunarlar uçaktan direkt karayolundaki arabaya ışınlanır kamera.

    Eğer aracın hasar almasını, motorunun pert olmasını falan bekliyorsanız zaten yanlış oyundasınız. Project Cars da oynarım ama onun yeri farklı büyük bir haritada saatlerce araç sürmenin yeri ayrı.

    Ben alpha'sını oynadım, çok zevkliydi. Kontroller iyileştirilmişti, grafikler çok hoşuma gitti, umarım Pro'da da PC'dekini aratmayacak grafik ve görüş mesafesi sunabilirler. Ama ilk oyundan devam eden bazı eksiklikler vardı. Özellikle gecelerin görüşün çok kısıtlı olması ve cockpit kamerasında POV'ın yetersiz kalması. Watch dogs 2'deki gibi ön far fiziği bekliyor insan, gidip 8 farlı araç aldım ama 20 m önümü göremedim yine. Bir de teknelerde/uçaklarda nitro olması saçma geldi, nitroyu kullanacağımı düşünmüyorum yarışta olmadıkça, hatta öyle bir seçenek varsa nitro koydurmayacam


    Ön sipariş vermiş olanlar ya da çıkınca alacaklar ekleyebilir crew'larımızı kuralım. Deluxe edition aldım, season pass ile arasındaki farka değmeyecek, ki season pass 2 senede 20 civarı araç getirmesi dışında bir işe yaramıyor, o parayı oyun içi paraya veya sonraki expansion'a saklarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 26 Nisan 2018; 14:26:0 >




  • Peki POV ayarı yokmu menülerde? Sayfalarca yorum atıldı bununla ilgili forumlarda, hani dinliyorlardı kullanıcıları.. En hit konulardan birisini ellememişler demekki öle olursa çok üzülürüm. :(
  • Beta gelse artık.
  • İlk oyunu pc de biraz oynayabilmistim. Devam edemedim çeşitli sebeplerden . Ama bundan arac geçişleri çok hoş gözüküyor . Çıkışı bir bekleyelim bakalım ortaya nasıl bişey çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta bu ay sonu çıkıyor. Ayrıca gamersyde ekibi oyunu One X de denemiş.

    http://www.gamersyde.com/news_we_previewed_the_crew_2_on_xb1x-20008_en.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bu oyun olmamış arkadaşlar...










  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Kapalı beta 31 mayıs ile 4 haziran arası aktif olucak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.