Şimdi Ara

The Cranberries zombies

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden rock müziği hiç sevmiyordum.Ama zombies isimli şarkıyı dinleyince sevmeye başladım.Bu şarkı rock müziğinin hangi türünden?Bana bu türe ait parçalar önerebilir misiniz?Rock dinlemeye yeni başlıyorum da

• The Cranberriers demek Dolores o riordan demek olduğu için benzer bir rock grubu bulmak mümkün değil tür olarak alternatif rock fakat alternatif rock müziğinin de adı üstünde alternatif çeşitleri vardır en azından rock müziğine alışman açısından bir kaç başlangıç listesi oluşturabiliriz.

Nirvana - Heart Shaped Box,Smells Like Teen Sprit
    Metallica - Nothing else matters,Unforgiven,Fade To Black,My Friend Of Misery
    Scorpions : Wind of change,Send me an angel
    Pixies - Where is my mind
    Iron Maiden - Dance of death,No More Lies
    Deep Purple : When a Blind Man Cries,Soldier of fortune(opeth)
    Led Zeppelin : Stairway to Heaven
    Muse - Uprising,Supermassive Black Hole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 16 Eylül 2013; 0:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

The Cranberriers demek Dolores o riordan demek olduğu için benzer bir rock grubu bulmak mümkün değil tür olarak alternatif rock fakat alternatif rock müziğinin de adı üstünde alternatif çeşitleri vardır en azından rock müziğine alışman açısından bir kaç başlangıç listesi oluşturabiliriz.

arkadaşın listesi Gayet iyi bir liste olmuş Yalnız Iron Maiden- Fear Of the Dark konser versiyonunu izlemeni de öneririm. Onu izleyip etkilenmeyen azdır.

• Audioslave, Rise Against, Three Days Grace, Alter Bridge ,REM, Breaking Benjamin, Foo Fighters, Nickelback, Pearl Jam ,Queensryche (her ne kadar progressive olsada şiddetle önerimdir), Radiohead, The Rasmus şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • Şahane gruplar saymış arkadaşlar, ilave olarak Guns&Roses, Extreme, Mr. Big, Skid Row, Yangwie Malmsteen, Satriani, Steve Vai, Dire Straits, Rainbow gibi üstadların da listende olmasından hoşlanabilirsin.
  • Foo fighters, nirvana, the verve, papa roach, three days grace, muse. Dinlediğin şarkı alternatif rock, bu gruplarda alternatif rock grupları
  • Avenged Sevenfold dinle sonra teşekkür edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Thing: Remastered
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler hepsini dinleyeceğim
  • The Cranberries - Animal Instinct
    The Cranberries - Just My Imagination
    The Cranberries - Promises

• 5 kere dinleyip alışamamıştım.En sonunda ara verip dinlemiştim ve güzel gelmişti.Bu şarkı dışındaki tüm şarkıları oldukça güzeldir.
  • Nirvana ve metallicayı boşver.

The Cranberries - You&Me
    The Cranberries - Linger

Bunlar da konuda yazılmayan ama önerdiğim şarkılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cranberries'ı herkes Zombie şarkısıyla tanıyor ama bana göre diğer şarkılarıda en az Zombie kadar harika. Özellikle Cordell, Dreaming My Dreams, Just My Imagination şarkıları çok başarılıdır, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Avenged Sevenfold dinle sonra teşekkür edersin.

hem metal hem slow ve daha yumuşak tonları harika çalıp söyleyebilen bir grup.

konuyu hortlatıyorum biraz ama herkesin bu harika gruptan haberinin olması lazım. türkiye de bilen tanıyan çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

The Cranberriers demek Dolores o riordan demek olduğu için benzer bir rock grubu bulmak mümkün değil tür olarak alternatif rock fakat alternatif rock müziğinin de adı üstünde alternatif çeşitleri vardır en azından rock müziğine alışman açısından bir kaç başlangıç listesi oluşturabiliriz.

On numara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.