Şimdi Ara

The Commuter (2018) Liam Neeson

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jaume Collet-Serra ile Liam Neeson’ın “Bilinmeyen”, “Non-Stop” ve “Gece Takibi”nden sonra dördüncü birlikteliği… Trende geçen aksiyon filmi yine yüksek tansiyonu müjdeliyor..

    The Commuter (2018) Liam Neeson




    http://www.imdb.com/title/tt1590193/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Liam Neeson'ın son aksiyon filmi sanırım öyle değil mi? Yine güzel bir aksiyon filmiyle son kez izleyelim reisi.
  • Trailer filan bakmadım ama non-stop tren versiyon gibi
  • Efsane geliıyor.
  • Filmi az önce yaşadık. (Evet, yanlış okumadın, yaşadık! Çünkü izlemek tabiri bu mükemmel yapım için çok kifayetsiz kalıyor.) Liam Neeson'ı pek fazla sevmeyen, özellikle Taken serisinden nefret eden, film afişinde adı geçen filmleri izlememiş veya izlediyse de hatırlamayan (Ama bu filmden sonra diğer iki filmi de izleme listeme aldım. ) biri olarak yapım beklediğimden de öte lezzette bir şey çıktı. Son 3-4 yılın berbat filmler mezarlığında çok iyi geldi.

    Filmin kurgusu baştan biraz rahatsız etse de -hızlı geçişler, özet geçer gibi sahne geçişleri ve aynı olayların defalarca tekrarlandığını farklı iklimlerde farklı yıllarda gösterme şekli filan- garip gelse de alıştık ve güzeldi. (En azından uzun ve donuk sahneler yerine böyle geçişleri yeğlerim.)


    Tren kazası sahnesine, tren içindeki aksiyon-dövüş sahnelerine, özellikle tren tekerleğinin rayın üstünden bize doğru gelip geçtiği sahneye bayıldım.
    Çok başarılı olmuş. Dövüş sahneleri fiziksel dayanıklılıkları bir kenara bırakırsak aksiyon-gişe filmlerine göre oldukça gerçekçi olmuş. Filmde epey marjinal aksiyon sahnesi olduğunu düşünüyorum. Tabi gerçekçilik bir tek
    tren kazası sahnesinde baltalanmış. Vagonun o kadar travers, ray, toprak ve diğer alçak yük treni vagonlarına yandan çarptığı halde hiç takla atmayıp buz pistinde kayar gibi kayıp gittiği sahne onca emeğe zarar vermiş, onca sahneyi bozmuş. Ama asıl saçma olansa böyle kaotik bir kazada bir kişinin burnunun bile kanamamış olması. Tabi vagon takla atmayın bu da böyle oluyor. Ama çarpışma anlarında G kuvveti ve momentum söz konusu olduğunda mutlaka birilerinin bir yerlerini vagonun içinde bir yerlere vurmuş ve hatta kafalarını falan kırmış olmaları beklenirdi bu korkunç kazada.
    Neyse bu güzelim filmin hatrına bunlar görmezden gelinebilir. Emeğe ve emekçiye saygı duyulur.

    Aksiyon, sürükleyicilik, gizem, heyecan, az-çok senaryo arayanlar bu filmi kaçırmasın. Özellikle Taken serisi sebebiyle bu filme aşırı derecede ön yargılıydım. Yine klişe iyi adam kötü adam muhabbetleri, yine bir adaleti sağlama klasiği falan bekledim ama beklediğimden farklı çıktı. Tabi buna filmi hiç araştırmadan sadece bir arkadaşımın kuru kuruya tavsiyesi üzerine, iyi filmlere olan açlığımın verdiği gözü dönmüşlük ve iç güdülerime bakarak balıklama dalmamın etkisi de yadsınamaz ama sonuç itibariyle benim için mutlu son oldu. Ha bu arada aile içinde izlenecek güzel film arayanlar bu yapımı mercek altına alabilirler. Sıfır seks ve sıfır çıplaklık. İzleyin izletin.

    Şuraya da filmin müziğini yapıştıralım. Benim hoşuma gitti. Başka sevdiğim temaları anımsatıyor. O piyano tuşlarına gurban.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Eylül 2018; 13:29:51 >
  • Liam başkanı görünce kaçırılmaması gerektiğini düşünmüş ve kışın sinema salonunda tek olarak izleme fırsatı bulmuştum Gerçekten beklentimi fazlasıyla karşılayan bir yapımdı ayrıca soundtracklerini de çok beğendim ki filmden çıkınca yukarıdaki arkadaşın attığı 2 soundtracki de araştırıp buldum ve indirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel filmdi izlenir. Liam çok yaşlandı yav. Oyunculuğunu sesini karizmasını severim. Batman dönemi ve sonrası tam zirvedeydi şimdi dede gibi birşey oldu.
  • Filmin sonunu anlamadim.




    Ana karakrerimiz Michael MacCauleu nasil oldu da Joanna’yi buldu? Ve o konusmasinde neyi kastetti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Güzel filmdi izlenir. Liam çok yaşlandı yav. Oyunculuğunu sesini karizmasını severim. Batman dönemi ve sonrası tam zirvedeydi şimdi dede gibi birşey oldu.
    bu adam schindlerin listesi cennetin krallığı batman begins silence gibi filmlerde rol almış. artık daha fazla bu tarz aksiyon filmlerinde değil oscarlık filmlere yürümesi gerekir. film kötü değil ama çok üst düzey de değil.
  • güzel filmdi. gizemli filmleri sevmişimdir her zaman.
  • Güzel filmdi. Liam Neeson adamdır. Bu film de şaheserdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel filmdi. Temposu düşmeyen ve aksiyonun tadında olduğu bir filmdi. Liam Neeson, Taken'daki kadar olmasada yine yakın dövüş sahnelerinde azda olsa tatmin etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film baya güzelmiş.
  • Adam tam bir kalıp. Afişi ilk kez görüyorum ama sanki daha önce 50 kez görmüş gibi his uyanıyor içimde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Run All Night’ı da tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni izledim güzeldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

    Filmin sonunu anlamadim.




    Ana karakrerimiz Michael MacCauleu nasil oldu da Joanna’yi buldu? Ve o konusmasinde neyi kastetti?
    filmi simdi izledim sonunu ben de anlamadim ya
    birisi bana anlatabilir mi o konusmayi bana, gidip bulmadi mi kadini iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.