Şimdi Ara

The Chinese Room Oyunlara Ara Veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs ve Everybody's Gone to the Rapture gibi yapımlardan tanıdığımız İngiliz yapım stüdyosu The Chinese Room, kurucusu Dan Pinchbeck'in atmış olduğu bir blog postuna bakılırsa işten çıkarmalarla yüzleşerek bir süre karanlığa gömülüyor.
     
          Stüdyonun kurucusu geçirmiş olduğu bazı hayati olmayan hastalıklar nedeniyle bazı görüşleri değişerek biraz ara vermeyi uygun bulmuş. Bununla birlikte maddi baskılar bir araya gelince üzerinde çalışmakta oldukları 13th Interior (Eski ismiyle Total Dark) isimli oyunu bir süreliğine durdurmak ve bazı kişileri zor da olsa işlerinden çıkarmak zorunda kalmışlar.
     
         Bir süre ara verip derin bir nefes altıktan sonra The Chinese Room'un kaldığı yerden devam edeceği belirtiliyor.








  • Everybody's gone to the rapture harika oyundu. 3 sene kullandigim ps de bana kesinlikle baska bir dunya sunan oyun olmamisti. Plus a gelmesi buyuk bir sansti aslinda. Fakat oyunun icine girdikten sonra ne kadar sira disi bir hikayesi oldugunu ve bazen insan silhouette lerin aslinda bize ne kadar hikayeyi anlatiminda basarili oldugunu bu oyunla deneyimledim. Plus bitince direk satin aldim. Ve ps4 kutuphaneme bu sahaeseri ekledim bu yuzden cok mutluyum. Fakat bu studyonun break yapmasi da ayni sekilde uzucu. Umarim ayni sekilde geri donerler bi gun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.