Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.348
Cevap
39
Favori
187.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Final bölümünü şimdi bitirdim vay be 12 sezon en sonunda bitti.

    Yalnız bazı yerlerde bir tane özel bölüm olduğunu yazmışlar ama hiçbir yerde bulamadım varsa bir link. vs atabilecek var mı ?
  • Komedi dizilerine bakışımı değiştiren dizi.

    Az önce son bölümü izleyerek bitirdim. Her sezon başında karakterleri canlandıranların kilo aldığını, saçının döküldüğünü, olgunlaştığını gözlemlerdim artık bitti ve elimizde kalan Young Sheldon oldu.

    Şöyle 2-3 sene sonra tekrar başlamayı kesinlikle düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken CNBC-E'de izlerdim bazı bölümlerini, bi kaç ay önce sıfırdan başladım ve bitireli bi 15-20 dakika oldu. İzlediğim en iyi dizilerden biri kesinlikle. Eğer komedi istiyorsanız kesinlikle izleyin. Dile kolay 12 koca sezon. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bi süre geçtikten sonra rahatlıkla tekrar izlenir.

    Bu arada diziye dair en çok şaşırdığım karakter Beverly ki kendisi Christine Baranski olur. The Good Wife'da ki karakteri ve buradaki karakterini kafamda kesiştiremiyorum resmen.
  • Çok fena hüzünlendim be,tam tamına 12 yıl,son sezonun birde özel bölüm vardı.Onu da izledim daha da hüznlendim.

    Evdeki eşyaların üstü örtülmüş,kameralar toplanıyor,oyuncular veda ediyorlar,ağlaşıyorlar....


    Zaten ev ve karşı ev direk Warner Bros stüdyosuymuş,ben gerçekten bir apartmanda çekildiğini sanıyordum.


    Bu tarz uzun soluklu sit-com dizilerinde kendinizden bir parça buluyor,sanki onlardan biriymişsiniz gibi oluyorsunuz.Bitince de garip hissediyorsunuz.

    Başka dizi formatlarında ve türlerinde böyle bişey yok.
  • Kesinlikle efsane bir dizi. Bence uzun yıllar boyu hatırlanacak ve yerini dolduracak bir komedi show gelmeyecek. Herkes onları biliyordur ama karakterleri hakkında ben de bir şeyler yazmak isterim.

    Leonard Hofstadter: Alman kökenli eski Amerikalı fizikçilere gönderme soyadıyla dizimizin Sheldon ile beraber ana karakteri denebilir. Penny'nin sevgilisidir. Aynen söylendiği gibi içlerinde en sağduyulu ve ilişkileri en normal olanı ama pot kırabilen salak bir tarafı, ara sıra yüzeye çıkan kendi iç buhranları ve kendini beğenmiş janti bir tarafı vardır. Tıpkı Sheldon ve Rajesh gibi fizikçidir. Ama işte onda bir "Almanlık" vardır.

    Sheldon Cooper: Su katılmamış dahî OKB troll, Hıristiyan tarikat önderi bir annenin patolojik teorik fizikçi oğlu. Tam bir empati özürlüsü, fevkalade egoist ama hayatı tamamen akademik bir bilimsel bakış açısı ve jargonla ele alır; mekanik, duygusuz hatta bazen zalim görünse de muazzam komik ve muzip bir tarafı vardır. Arkadaşlarını aslında önemser. Bir de süper kahramanların ondaki yeri büyüktür. Bilhassa Flash ve Batman'ın.

    Penny: Dizinin bilimsel formasyon sahibi olmayan tek karakteri, bir nevi dizinin tikky blonde girl'i veya popi kızı denebilir ama ilk bakışta göründüğünün aksine kesinlikle aptal sarışın değil. Geek tayfaya karşı da bir zaafı var; Leonard'a ve diğerleriyle takılmaya heves etmesinden bu görülebilir. Sheldon'la olan interaksiyonu bana çok komik gelir. Çamaşır odası muhabbetleri, misal Project Gorilla... Ama Penny de Sheldon'u çok kez roast'lamıştır.

    Rajesh Koothrappali: Bu da Sheldon gibi başka bir troll ve alkol almadan karşı cinsle konuşamama gibi bir fobisiyle başka bir komedi kaynağı ama Sheldon gibi dümdüz manyak değil. Hint kökenli astrofizikçidir.

    Howard Wolowitz: Dizinin annesiyle yaşayan komik saç modelli ve kılıklı karakteri. Su katılmamış bir sapıktır. Cinsel göndermeleri çok sever. Sheldon gibi empatisiz bir manyak değil ama Rajesh gibi bu da fena troller ve bir komedi kaynağı. Askıntı, dengesiz ve kompleksli bir tarafı vardır. Mühendis ve Leh Yahudisidir.

    Amy Farrah Fowler: Diziye belirli bir dinamik katan Sheldon'ın dişi versiyonu ve partneri denebilir. Ancak Sheldon kadar empatisiz ve öküz değildir. Kadınlığın verdiği bir anlayış ve incelikten az da olsa taşır. Nörobiyologtur. Beyin keserken kendi yaptığı sandviçi yer... vıcık.

    Bernadette Rostenkowski: Edepsiz ve kolay öfkelenir görünen eli maşalı bir karakter ancak saf bir tarafı vardır. Penny ve Amy ile beraber dizinin bayan kadrosunu ve kız çetesi nucleusu'nu oluştururlar. Mesleken moleküler biyologtur. Edepsizliğine sık sık atıfta bulunduğu "Katolik" bir edep ve sinir yatıştırma çabası eşlik eder. Yani Katolik bir okulda yetişmiş olup Katolik bir aileden gelir. Soyadından anlaşılabileceği gibi Howard gibi o da Leh kökenli. Zaten diziyi izleyenler burada hiç olmayacak bir şeyin biyoloji kanunları çerçevesinde gerçekleştiğini görebilir.

    Bir de dizideki genel hallerinden yola çıkarak yorumlar yapıyorum. Yoksa bu karakterler hepsi dizide aynı anda ortaya çıkmıyor veya dizi ilerledikçe durumları değişmeden kalmıyor. Pek çok komedi şovundan farklı olarak bu dizide bir progress (ilerleme) var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 31 Aralık 2020; 21:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca takip ettiğim daha sonra uzun bir ara verdiğim diziyi sonunda bitirdim. Ara ara sıkıldığım oldu özellikle bekar Wolowit'i çok özlüyordum. Yine de çok güzeldi.

  • https://www.youtube.com/watch?v=1OMWIb3vx8s&feature=youtu.be


    Güzel bir incelme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.