Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
47
Favori
115.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • James Gordon'u oynayan aktörün oyunculuğuna bir şey diyemem, gayet güzeldi ama bu tarz ikonik karakterleri zenci yapmamaları lazım. Biz bunları senelerce nasıl bildiysek önümüze öyle koyun.

  • https://forum.donanimhaber.com/the-dark-knight-2008--19825309 bu konuya bekleriz arkadaşlar filmin kalitesine odaklanmaktan başka bir şey gözünüze çarpmıyor

  • Filmi artık çoğunluk izlediği için açık açık yazıyorum. Çünkü sayfalarca herkes spoiler vermiş zaten. Fakat yinede uyarayım. Yazdıklarım spoiler içerir.


    Batman bitmeyen cadılar bayramı animelerini önceden izlediğim için gidişat pek şaşırtmadı. Çünkü orada ilk izlerken şaşırmıştım. Ama özünde çizgi romanlarına da sadık kalmalari gerekli. Öte yandan final bitmeyen cadılar bayramı gibi olmadığı için mutlu oldum. Çünkü gidişat oraya gidiyor pehh derken şaşırttı beni. Bitmeyen cadılar bayramı animesini izlemeseydim daha da fazla keyif alabilirdim.

    Onun dışında artı yönlerine gelecek olursak, artık batman e bir karakter oturtulmaya başlandı sonunda. Karakter gelişimi açısından en iyi batman filmi diyebilirim. Hala daha favori filmim nolan batman i yalnız bu da güzel olmuş.

    Ayrıca batman başlangıç filmi bu. Yani ilk batman oluş denemeleri. Zaten daha adını bile koymamış. Amaçsız bir şekilde intikam için dolaşıyor. Herkes ondan korkuyor ve kahraman olarak görülmüyor. Çünkü kahraman gibi işler yapmıyor başlarda. İntikam için saldırıyor. Bu da ayrı keyifli olmuş. Yani karakter gelişiminin ilk evresi. Direkt ben batman olacam, iyilerin dostu, kötülerin düşmanı olacam kafasıyla bam bam girmiyor olaya. Karakter ne yapması gerektiğini yaşayarak öğreniyor. Nolan batman i çok sürükleyici ve efsane bir yapimdi. Burada ise o efsanelik bilerek sunulmuyor zaten. Öyle bir amacı da yok. Amaç batman gelişim evresi. Aslında gerçek karakteri batman, Bruce Wayne maskesi. İşin keyifli kısmı bunu sana bla bla anlatmiyor. İzlettirerek anlıyorsun.

    Sonunda sağlam hikayeli bir batman serisi başlıyor inşallah.

    Ben zencilere, kadın lider olaylarına pek takılmadım. Evet göz alışmadığı için ilk baş eğreti duruyor ama rollerini iyi yaptıkları için bir süre sonra alışıyor insan.

    Eksi yönü ise kostüm, özellikle maske çok kötü. Yer yer çok dandik imajı veriyor. Yani ilk acemilik dönemleri diye bilerek öyle dandik yaptılarsa anlarım ama sanki öyle değil gibi. Çünkü sen örümcek adam gibi gariban değilsin. Onun gibi kendi kıyafetini dikmene gerek yok. Wayne şirketlerinin patronusun. Zaten zenginsin. O yüzden maske beni üzdü. Ayrıca çelimsiz olmasını da inşallah bilerek yapmışlardır. Acemi batman diye. İleri deki filmlerinde o kostümü doldurması gerekiyor. Oyuncu seçimini pek batman vücut tipine yakıştıramadım yani. Çeneyi özellikle.

    Ama karakterini güzel oynadığı için vücut olarak eksiğini, derin karakter yansıtması ile kapatmış. Soyunduğunda ise mermi darbelerinden dolayı vücudunda morluklar falan yapmaları gerekirdi. Sonuçta o bir zırhlı kıyafet olsa da merminin darbesini vücut alıyor. Ayrıca cgi efektlerinde kedi kadın hareketleri, atlama ve zıplamaları çok yapay duruyor. Bu kadar büyük bütçeli filmde cgi hareketleri daha düzgün olabilirdi.


    Eksikleri çok olmasına rağmen hikaye anlatımı güzel olduğu ve batman e başlangıç olduğu için beğendim. En azından karakteri işleye işleye gitmeleri, bir yerden başlamaları gerekiyordu.

    En sevdiğim karakter olan batman in de, en sevdiğim yönünü filmde uygulamışlar. Her kötü karakterin bir derinliği var. Kötü karakterleri öyle bir işliyorlar ki izlerken kötülerine de hak veriyor insan. Batman i batman yapan kötüleri zaten. Ayrıca batman in, savaştığı kötülerden sürekli birşeyler öğrenmesi ayrı bir keyif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 15 Mayıs 2022; 5:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İzlediğim en ağır ama atmosfer olarak Gotham şehrini yansıtan en iyi Batman filmi diyebilirim, çok beğendim 8/10’u hak ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmler ve Filimleryoutube
    2022 yılında vizyona giren ve Robert Pattinson abimizin başrolünde yer aldığı The Batman Eleştirel Parodisi sizlerle... Keyifli seyirler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsunuz. #batman #2022 #eleştirelparodi ►►AGARTA STEAM SAYFASI: https://store.steampowered.com/app/1696670/Agarta/ 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D0tGk70MXkpA&q=EgQuLZpEGKW2kJQGIhBIWsyHM1K1VfSc4I3I8NqPMgFy
  • Karanlık yapıda Batman’i özlemişim. Ayrıca fazla efekte de boğulmamış sanki. Benim hoşuma gitti. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.


    @Efsanelerölmezunutmayın nickli arkadaş güzel yorumlamış. Ayrıca yorum kasmaya gerek yok :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi izlemeden önce filmin kötü olduğunu söyleyen yorumlar görmüştüm ama izledikten sonra böyle olmadığını gördüm bu filmi dark knight ın arkasına koyarım ikinci filmin çok daha iyi olacağını düşünüyorum robert pattinson çok iyi bir batman olmuş

  • Batman degilde polisiye film izliyoruz gibi geldi. Kapı çalarak mekana görme filan komediydi zaten.
    Batman: Tık tık tık açın kapıyı ben geldim.
    Bu kadar saçma sapan bir şey olabilir mi?
    Hikaye zaten çok sıkıcıydı ve bölük pörçüktü. Batman degilde polisiye diye izleyeyim dedim o bile sıktı, hanım bıraktı filmi yarıya gelmeden.
    Twilightçı ergen filmi severlerden pattisonu Batman yapmışlar. Başka memlekette adam mı kalmadı;)))
    Bale in oynadığı Batman serisi efsanedir, Bale de Batman'ın hakkını sonuna kadar vermiştir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt

    Bale'nin olduğu batman serisi seri olarak güzel ama batman olarak kötü bir seri. Batman çizgi romanlarda dünyanın en iyi dedektifi olarak görülüyor. Batman dediğiniz cılız olmaz Bale batmani çok cılızdı.

  • xgny58x kullanıcısına yanıt

    Bale cılızdı eyvallah buna lafım yok, çizgi romanlarla da farklılık olabilir dedektiflik az olabilir vs. ama sonuca gelirsek Bale rolünü gerçekten çok çok çok iyi oynadı. Film olarak gerçekten de müthiş bir seriydi IMDB de The Dark Knight 3. sırada. Çizgi romanları okumadım ama çizgi romandaki gibi dedektiflik işlenseydi bu film buraya da gelemezdi. Bir sürü süper kahraman filmi izledik ama Bale in oynadığı Batman serisi çok farklı yerdedir.

  • Deníz kullanıcısına yanıt

    O filmi öyle yapan bale değil. Film bütün olarak güzel ama Batman olarak kötü. Özellikle bale batmanı o seride 2. Planda kaldı hep.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riddleri çok iyi anlatmışlar bir tek sanırım bu yönünü sevdim filmin batmane gelirsek bu acemilik dönemimi çözemedim ama joker de arkhamdaysa acemilik olduğunu sanmıyorum Yüksekten korkan batman mi olur bu çatıda bile duramıyor ayrıca batarangını hiç kullanmayan normalde teknoloji anlamında çok şey yapmasına batmobile vb rağmen film sanki 1970 lerde geçiyor teknoloji yetersiz gibi geldi batmanin nerde o çatıdan çatıya havada süzülen batman nerde bu filmdeki yüksekten korkan batman ^^ bu yönden aşırı saçmaydı zaten

  • karanlık tema gerilim hissi derken fazla beklentiye girmişim, başıma birşey gelmeyecekse hiç sevmedim filmi. öyleki 2 ayda aralıklarla zor izledim o kadar yavaş ve temposuzduki.. ağır bakışma sahneleri vasat diyaloglardan kusacaktım neredeyse. 1saat 40 dk sürecek filmi 3 saate yakın sündürmüşlerde sündürmüşler bu yüzden. etkisiz saksı adam gordon ve gereksiz kedi kadında tuzu bireri oldu.. ayrıca nerde tim burton batmanındaki penguin catwoman nerede bu filmdeki yapay ucuz catwoman penguen.. nerede baksan elde kalıyor film.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Arkham'da ki Batman - Riddler sahnesinin Dark Knight'da ki Batman - Joker sahnesinden daha iyi olduğunu düşünen tek ben miyim?
  • Hiç bu adama gitmişmi batman rolü.
    Ben afleck neden oynamamış yada oynatmamışlar. En azından aksiyon vs süper gidiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bu filmi izlemeye başladım yarısına falan geldim uykum geldi dedim uyuyayım sonra izlerim..2 haftadır açasım gelmedi film kötü değil ama temposu falan çok ağır izletmiyor kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. şimdiye kadar yapılmış en iyi Gotham uyarlaması
    2. filmi önceki filmlerle karşılaştırmak saçma, referans noktası önceki filmler değil, DC Comics
    3. şimdiye kadar yapılmış en genç, toy Batman. Batman ilkesi Justice tir, burada Vengeance dan Justice e geçişi anlatmış.
    4. Çok Acemi, daha Glide kullanamayan , batmobile diye kendi yaptığı Dodge Charger bozmasına binen, teknoloji vs hiçbişeyi olmayan batman e giriş 101
    5. world's greatest detective
    6. Riddler iyi
    7. Gordon iyi, konuşması şiir gibi
    8. Catwoman leş, filmin en zayıf yönü
    9. Penguen iyiydi ama diğer mafya babası o oyuncudan olmaz, komik bi tip.


    eminim filme sövenler türkçe altyazı, dublaj fln izlemiş , hayatında çizgi roman okumamış, Arkham Knight dan haberi olmayan tiplerdir. Gidin İnjustice fln okuyun.

    Nolan 3lemesini yapan Joker di. Nolan da kullanılan Gotham bildiğin NYC, partiler eğlenceler. Gotham dediğin yerde gece adam sokağa çıkmaya korkar.





  • George Clooney'den sonraki en kötü Batman bu filmdeki. Filmin kendisi de son derece sıkıcı ayrıca. Sinemada filan izlesem yarısında çıkar giderdim.

  • 2 ay önce bu filmin yarısına geldim ve hala devam etme isteği oluşmadı inanılmaz düşük tempo ve gram sürüklemiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklar seyrederken denk geldim. Şu joker sahnesi bence efsane. Jared Leto'yu açık açık jokerden saymadılar



    CoOpy NetworKyoutube
    TITANs SCAMs JOKER | Season 07 | Episode Pig in a Poke | Teen Titans Go! | Full New HD 2021 #TeenTitansGo​​​ #TheJoker #CoOpyNetwork​​​ #TTG​​​ #Season6​​​ #Robin​​​ #Starfire​​​ #BeastBoy​​​ #Raven​​​ #Cyborg​​​ #PiginaPoke #Joker #scam "Pig in a Poke" is the 4th episode of the seventh season of Teen Titans Go!, and the 316th overall episode of the series. Synopsis The Titans are worried when Starfire says she has sent all of her money to a prince online, especially when it could be the Clown Prince himself. Characters Major Starfire Robin Beast Boy Cyborg Raven The Joker (speaking debut) Minor Joker's Henchmen Trivia The last time Starfire had anything to do online was purchasing a spotted yellow bikini in "Hey Pizza!". The title is actually about a literal scam called "pig in a poke". In mid century Britain, some merchants who sold pigs would display a piglet at their stall for attracting the passerby to their stalls, while putting the rest of their pigs in sacks/bags. As most customers did not check the contents of their sacks/bags, they would only find out that they had bought a cat much later. The Titans break the fourth wall by telling kids to be aware of scams. This is the first time Joker speaks in this show. Also, Jason Spisak reprises his role from LEGO DC Super Heroes: Gotham City Breakout and the DCAMU film, Batman: Hush. On a related note, the Joker has a paler color saturation in this episode when compared to previous episodes he appeared in. Continuity Raven is seen unhooded for the 127th time in the series. Starfire's love for cats is shown in this episode. Starfire's obsession of ice cream scoops returns from the episode, "The Scoop".
    https://www.youtube.com/watch?v=8UUFSZrYiKA
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.