Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
47
Favori
115.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Robert Pattinson'a eskiden önyargım vardı ama Tenet'de izledikten sonra kendini geliştirdiği bariz belli oluyor. Bu filmde de iyi iş çıkaracaktır. Zaten bana göre Batman rolü oyunculuğundan ziyade fiziksel özelliklere ve bir auraya/karizmaya ihtiyaç duyuyor. Öyle ahım şahım oyunculuk gerektiren bir karakter olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

    Robert Pattinson'a eskiden önyargım vardı ama Tenet'de izledikten sonra kendini geliştirdiği bariz belli oluyor. Bu filmde de iyi iş çıkaracaktır. Zaten bana göre Batman rolü oyunculuğundan ziyade fiziksel özelliklere ve bir auraya/karizmaya ihtiyaç duyuyor. Öyle ahım şahım oyunculuk gerektiren bir karakter olduğunu düşünmüyorum.
    Good Time filmini de tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis sen nerelerdesin ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oscar kurallarına göre bundan sonra filmlerde zenci ve dışlanmışları (gay lezbiyen) oynatmazlarsa oscara aday olamayacaklar, düşünsenize sonraki filmde batman zenci ve gay, çokta uzak bir ihtimal değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalama sanki hiç yok onlar...
  • Pattinson Covid-19'u atlatmış.
  • Çok ara verildi bu filmde ve daha çekilecek büyük kısmı duruyor, umarım ertelenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri kadar uğraşsınlar, bir Batman 1966 olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    WB bile kötü olduğunu kabul etmiş zaten 34 bölüm yayınlanmış... Batman 2 yüze karşı diye animasyon film bile çekmişler Adam West karakterden kurtulamamış seslendirmek zorunda kalmış... ABC dizisi... Sinema TV kanallarından birisi animasyonu yayımladıda... :)
  • Film 1 Ekim 2021 tarihinden 4 Mart 2022'ye ertelendi.

  • Nolanin yaptigi film kadar kaliteli olmayacak hicbir zaman bana göre.Daha filmi izlemeden söylüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçüklüğümden beri çok büyük bir Batman hayranıyım , Batman için Ninjitsu eğitimi dahi aldım o derece.Kim iyi kim daha iyi hangisi kötü muhabbetine girmeyi sevmem karanlık ve ciddi oldukça muhteşemlik aramam önceliğim animasyonlar , oyuncaklar ve çizgi romanlar yalnız elbette filmlerin heyecanı çok başka.Fragman çizgi roman ile çok benzeşiyor bu yüzden beğendim.Batman kostümünü beğendim , dövüş sahnesindeki hırsına ve öfkesine bayıldım.Ben güzel olacağını düşünüyorum beğendim.
  • 4chan'de film ile ilgili bir söylenti var. Eğer doğruysa durumlar hiç iyi değil demektir. Söylenene göre Robert Pattinson, Catwoman rolündeki Zoe Kravitz'i hamile bırakmış.


    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz


    Elimden geldiğince tercümesini yapmaya çalışacağım.


    "Ben Batman'in setinde çalışıyorum. 1 haftaya bütün medya geçen hafta onun (Robert Pattinson) ve Zoe'nun Batman setinde yaptığı şeyi konuşacak. Biz (ben ve Matt Reeves ile birlikte çalışan pek çok işçi) Robert Pattinson ve Zor Kravitz'i Batmobile içinde seks yaparken yakaladık. Muhtemelen kariyerimde gördüğüm en kötü şeydi, Matt (Reeves) çok öfkeliydi ve onları ayırdı. Üstelik olaylar bu kadarla da kalmadı, Zoe bir hamilelik testi yaptı ve hamile olduğu ortaya çıktı, şu anda herkes çocuğun Pattinson'dan olduğuna inanıyor, Ekim ayında Robert ve Zoe gizlice buluşmaya başlamışlardı, işten sonra ikisini birlikte görüyorduk. Ayrıca (Zoe) kocasından da boşandı. Yaptıkları bu şeyden iğreniyorum. Tüm bildiğim Reeves'in bu duruma çok öfkeli olduğu ve Batman 2 ile 3'ü çekmeyi başkasına bırakmayı planladığı. Reeves, Pattinson'a "Çalıştığım en narsist oyuncu sensin, işe geri dönüyorsun, Mart'ta filmi bitiriyoruz ve sonrasında da bütün işimiz bitiyor. Bu filmden sonra seninle bir daha çalışmak istemiyorum." dedi. Hatta gerekli olması durumunda tekrar çekim yapmayı bile reddedeceğini söyledi. Şimdi ne yapacaklar bilmiyorum ama medya ortaya çıkarmadan önce bu durumu saklı tutmaya çalışacaklar." (çeviri hatası yapmış olabilirim, hatam varsa düzeltin)





  • _Risen_ kullanıcısına yanıt

    Doğru ise baya olay olur gibi.

  • Robert da haklı. batmobile fantazisine hayatta kaç kere denk gelebilirsin ? Gelince affetmemiş.

  • Oyşh batmobile içinde mi
  • Bir ay önce sanırım okumuştum yönetmenle başrolün tartışma yaşadığını ama işin bu noktaya geleceği aklımdan geçmezdi eğer doğruysa. Adamlar Batman filmi mi çekiyor yoksa +18 parodi filmi mi çekiyor ben anlamadım :D

    Olan yine bekleyenlere, hayranlara olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whitebeard.

    amatörce ama
    http://burakiko.deviantart.com/




    bu da bonus zaman yolcusu joker

    baya geçmiş üstünden :D





  • Daha önce bu konuya yazdık da çekemeyen fanboylar sildirmişlerdi. Pattinson denen bebeden oyuncu falan olmaz. İşine saygı duymayan adam zaten sanatçı olamaz son olayla da tescillendi. Oyunculuğu için bir şey söyleyince de hemen Twilight'da ki o Robert değil diyorlar. Kimse o demiyor zaten, eleman oyuncu falan değil ekrana bu kadar yakışmayan çok az kişi vardır.

    Fragmanları izledim, film çıktığında da ilk gün izlicem. İzlicem çünkü ne kadar berbat bişey yaptıklarını görmek istiyorum. Nolan'ın çektiği seriden sonra batman filmi yapmak yasaklanmalıydı. Nerede batman begins nerede bu saçmalık.
    Film çıktığında da buraya gelip hayal kırıklarını okumak güzel olacak.

    Ayrıca yukarıda bir arkadaş Christian Bale'i savunup Pattinson'a laf atınca konu sahibi çemkirmiş hemen. İnsanlar sizin gibi düşünmek zorunda mı kardeşim. İsteyen istediğini düşünür size ne oluyor. Pattinson'u abisi falan olarak görenler var. Kendi ailesini bu kadar savunmaz bu tipler

    Batman Begins gibi bir efsaneye göre kest.. olacak bu film. Kestane bile değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım iyi bir Bruce Wayne performansı izleriz, oyuncu kötü gelmiyor gözüme ama o Batman ağırlığı her insanda olmuyor Christian Bale'de de yoktu mesela ama izlettirmişti kendini bu da öyle olur herhalde.

    Ben Affleck muhteşem Bruce Wayne havasına sahip tamamen dört dörtlük benim için. Keza Jon Hamm de öyle keşke kendisini beyaz perdede Batman'i canlandırırken izleyebilseydik...

  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.