Şimdi Ara

The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası:

    https://store.steampowered.com/app/1122680/The_Artful_Escape


    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}


    Release Date Trailer - Gameplay Walkthrough


    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}Xboxyoutube
    The Artful Escape is coming to Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, and Xbox One on September 9. A teenage guitar prodigy sets out on a psychedelic, multidimensional journey to inspire his stage persona and confront the legacy of a dead folk legend. Starring voice performances by Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong, and Carl Weathers.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D7Jrtok2SfzE&q=EgQuLZpEGMjv7YkGIhC-2YKWnN3I01tq5KzkP0dFMgFy
    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}Annapurna Interactiveyoutube
    Creative Director Johnny Galvatron talks through what you'll experience in THE ARTFUL ESCAPE. Coming soon to Xbox, PC, and Apple Arcade. Wishlist on Steam now: http://annapurna.link/Artful On the eve of his first performance, Francis Vendetti battles with the legacy of a dead folk legend and the cosmic wanderings of his own imagination. Francis, a teenage guitar prodigy, sets out on a psychedelic, multidimensional journey to inspire his stage persona. Developed by BEETHOVEN & DINOSAUR. Published by Annapurna Interactive. © Annapurna Interactive, 2020
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DpM8RfMo2_T4&q=EgQuLZpEGMnv7YkGIhATQoXE-Esl9Iyp8zQ3owOLMgFy


    Genç gitar dehası, sahne kimliğini bulabilmek ve ölü bir halk efsanesinin gölgesiyle yüzleşmek için psikedelik bir maceraya atılır. Yıldız kadro: Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong ve Carl Weathers. Efsaneye dönüşmüş müzisyen amcasının gölgesinden sıyrılmaya çalışan genç bir gitar dehası, yeni sahne kimliğini bulmak ve kim olmadığını anlamak için çalıntı opera binalarından müzikle çınlayan uzaylı ülkelerine ve {{Cosmic Extraordinary}}'nin imkânsız derinliklerine uzanan psikedelik bir maceraya atılıyor.


    The Artful Escape, 9 Eylül 2021 de çıkış yapacak. İlk günden de Xbox Game Pass de olacak. Ayrıca oyun Türkçe altyazı ve arayüz ile de gelecek.


    The Artful Escape, çıkışını yaptı ve Metacritic den ve Opencritic den 80 aldı.


    Eurogamer Italy - 90/100

    GamesRadar+ - 90/100

    IGN - 80/100

    Game Informer - 85/100

    Jeuxvideo.com - 75/100

    Windows Central - 100/100

    GamingTrend - 70/100

    Wccftech - 70/100


    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Haziran 2022; 23:24:55 >







  • Artful Escape'in an itibari ile ilk incelemeleri geldi ve oyun 80 den Metacritic'ini açtı The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe} 

    Windows Central - 100/100

    GamesRadar+ - 90/100

    IGN - 80/100

    Eurogamer Italy - 90/100

    Game Informer - 85/100

  • The Artful Escape, Xbox Game Pass de an itibari ile 6.36 GB boyutu ile önyüklemeye açıldı The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe} 


    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}Xbox Game Passtwitter
    “Three cheers for three more games”
    https://twitter.com/XboxGamePass/status/1435996428149608454
  • Çok kötü bir tabir olacak ama ''Annapurna Interactive''den babam çıksa yerim. Çok sanatsal işlerin yayıncılığını yapıyorlar. Tüm dağıttığı oyunları takip etmenizi ve oynamınızı öneririm :)

  • Oyunu an itibari ile Game Pass for PC üzerinden bitirdim ve açıkçası söylemeliyim ki harika bir deneyimdi. Oyun yaklaşık 4 saatlik süresi ile oldukça kısaydı ama bir o kadar da müthişti. Oyun demek için yeteri kadar mekaniğe sahip değildi ama hikayesi, karakterleri ve özellikle de sanat tasarımı müthişti müthiş. Özellikle Game Pass'i olanlar kaçırmasın ama ayrı olarak Steam den alınacaklar listeme de ekledim. @egonschiele hocamın da dediği gibi kesinlikle Annapurna dan çıkan her iş her açıdan farklı olduğunu gösteriyor ve işin ilginci batırmıyorlarda. Neredeyse her oyunlarda oldukça güzel ve birçok kitleye hitap edebiliyor. Twelve Minutes'i de bu adamlar yayınlamıştı ve açıkçası o bana pek hitap edememişti ama Artful Escape'e ba-yıl-dım!

  • Metacritic puanları ana mesaja eklendi The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe} 

  • Artful Escape, Game Awards 2021 de en iyi sanat yönetimi, en iyi müzik ve en iyi çıkış yapan indie kategorilerinde aday oldu. Bence sanat ve müzik kısmında alır gibi.


    The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}
  • Steam yaz indirimleri kapsamında %33 indirimle 38 TL den satışta. The Artful Escape {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe} 

  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Oyunla ilgili kendimizce bir şeyler karaladık :)


    Bazen insanın her şeyden sıkılıp kafa dinlemesi,dertlerden bir süre uzak kalmasını hissettiği bir dönemde bu oyuna bir göz atması gerektiğini düşünüyorum.

    Oyun sanatsal olarak oldukça zirvede ve oynarken bizleri bambaşka diyarlara götürüyor.Hayatın bu stres dolu günlerinde bizleri gerçekten atmosferi ile büyülemeyi başarıyor.Görsel bir şölen eşliğinde elimizde gitarımız ile müzikal bir festival yaşatıyor bizlere.Oyunun renk paleti oldukça canlı ve insanın ruhunu dinlendiriyor.Sanat yönetimi tepelerde.Oyun esnasında çizimlere hayran kalmamak elde değil.Hikayesi ise kimliğini arayan Francis adında bir karakteri konu alıyor..Oyundan çok bir deneyim sunuyor bizlere.Hemde oldukça farklı bir deneyim.

    Kısaca The Artful Escape sunduğu görsel şölen,fevkalede sanat yönetimi,mükemmel ses tasarımları,tatlı atmosferi ve güzel hikayesi ile sizlere güzel geçirebileceğiniz 4-5 saat süren bir maceraya davet ediyor.Tavsiye eder oynamanızı öneririm.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.