Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.047
Cevap
14
Favori
79.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oruncenk adam a gitsem coluk cocuga madara olmiyah??

    not yas 20

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin konusunun çizgiromanda nasıl olduğunu merak edenlere


    The Night Gwen Stacy Died The Amazing Spider-Man #121(Oct. 1973)



    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Night_Gwen_Stacy_Died
    Cause of death
    Gwen Stacy's death in The Amazing Spider-Man #121.

    The original comic features a "snap" sound effect next to Gwen Stacy's head in the panel in which Spider-Man's webbing catches her, however some later reprints remove the effect. In The Amazing Spider-Man #125 (Oct. 1973), Marvel Comics editor Roy Thomas wrote in the letters column that "it saddens us to have to say that the whiplash effect she underwent when Spidey's webbing stopped her so suddenly was, in fact, what killed her. In short, it was impossible for Peter to save her. He couldn't have swung down in time; the action he did take resulted in her death; if he had done nothing, she still would certainly have perished. There was no way out."

    In the History Channel special Spider-Man Tech, Stan Lee suggests that her neck may have indeed been snapped.

    Physicist and comic collector James Kakalios, in his book The Physics of Superheroes, states that in the real world, the whiplash effect would have killed her.

    For some time, however, fans speculated that the shock of the fall itself caused Gwen Stacy's death, due to the Green Goblin telling Spider-Man in The Amazing Spider-Man #121, "Romantic idiot! She was dead before your webbing reached her! A fall from that height would kill anyone — before they struck the ground!"


    Burada hangi evrende nasıl öldükleri hep yazılmış.Amazing serisinde aslında hızlı aşağı düşerken ağ bir anda tutunca boynu kırıldı gibi anlatılmış.Ama ileriki böümlerde goblin kimsenin düşmekten ölmeyeceğini aslında ağ onu tutmadan önce ölü olduğunu soylemiş.

    In the The Amazing Spider-Man 2, Gwen (as played by Emma Stone) dies in a similar manner. Harry (as the Green Goblin) kidnaps Gwen after piecing together that Peter is Spider-Man. He drops Gwen into a clock tower where Spider-Man saves her. She falls again and Spider-Man manages to catch her with a web line. While holding onto the line, Harry attacks Spider-Man. The webline becomes snagged in the cogs of the tower and snaps just after Spider-Man subdues Harry. Gwen falls to the ground and Spider-Man snags her just as she hits the floor. It's left ambiguous whether the webline causes her neck to snap as it did in the comics or the impact of hitting the ground kills her and the webline simply reached her at the same second as she struck the bottom. In a rough cut of the movie, her death is different, with the Green Goblin merely snapping her neck in front of Peter. This act also prompts Peter to brutally beat Harry, an addition not seen in the final cut. As homage to her comic death, the clock reads 1:21 am.


    ASLINDA İLK ÇEKİMLERDE GOBLİN STACY NIN BOYNUNU KIRMIS AMA FINAL CUT TA KULLANILMAMIŞ.Çünkü filmin PG-13 (13 yaşındakilerinde izleyebilmesi) kalması için kesilmiş.büyük ihtimalle dvd de görebiliriz.
    Filmdeki öldüğü andaki saat öldüğü çizgiroman sayısıymış.(easter egg)




  • ankarada hangi sinemada izlemeyi önerirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymndgn

    ankarada hangi sinemada izlemeyi önerirsiniz

    Ankamall IMAX

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka sayfalarda kalmış.




    Electro sahnelerinde çalıyordu bu müzik, dubstepin zirvesi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayerX

    Arka sayfalarda kalmış.




    Electro sahnelerinde çalıyordu bu müzik, dubstepin zirvesi olmuş.

    Aynen öyle efsane..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihayet izledim.ilk filmden kat kat daha iyi bir film olduğu kesin.bir sorum olacak:


    oyuncu kadrosunda ismi geçen sarah gadon nerede göründü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    nihayet izledim.ilk filmden kat kat daha iyi bir film olduğu kesin.bir sorum olacak:


    oyuncu kadrosunda ismi geçen sarah gadon nerede göründü?


    Kari. Oscorpdaki monitörlerde görünen hanımdı kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalarca


    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    nihayet izledim.ilk filmden kat kat daha iyi bir film olduğu kesin.bir sorum olacak:


    oyuncu kadrosunda ismi geçen sarah gadon nerede göründü?


    Kari. Oscorpdaki monitörlerde görünen hanımdı kendisi.

    vay be.ben herhalde bir sonra ki filmde mj'i oynayacak filmde de bir-iki sahnede arka planda görüldü diye tahmin ettim.mj'i kim oynayacak acaba? jane levy'nin eli güçlüydü artık daha da güçlendi.margot robbie'de çok istenen isimlerden.




  • Bir çok yerde Jane Levy istendiğini gördüm. Ben de tip olarak uygun buluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    Filmi izledim ankara panorada saat 17:15te girdim
    rhino sonda 2 dk cikiyor.ölmüyor bile
    electronun yaptigi tek sey eliyle elektrik atmak.gözüm cok rahatsiz oldu.
    Green goblin de hemen pert oldu.
    Kaptan amerika kis askeri kesinlikle daha guzeldi



    rhino ve green goblin harcanmadı ki.green goblini daha çok görmeyi bende isterdim.elektro dan hiç umudum yoktu.beklediğimden daha iyi çıktı.rhinonun durumu zaten belli.green goblinle ilgili dövüş sahnelerinin kesildiğini duydum.yaş sınırlamısndan dolayı.filmin en aksiyonlu sahnesiydi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgü®

    quote:

    Orijinalden alıntı: R.Light

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    quote:

    Orijinalden alıntı: Özgü®

    quote:

    Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

    Beğendiğim tek yanı gelecek film ile ilgili verilen ipuçlarıydı.
    Ayrıca Rhino


    Bana çok saçma geldi rhionun zırhı . Seriyi okumadım ama çizilmiş rhinolar a bakınca harbiden saçma sapan birşey olmuş filmdeki.


    Bu seri ultimate spiderman serisine gore. Ben de sizin gibi dusundum ama rhino robotmus.bu arada bence koymasalardi daha iyiymis

    Sinister Six spin-off'u için koydular zaten.Ama postere koymaları saçma olmuş.Final fight'ın tamamını trailerlarda görmüştük.


    Bir sonraki film bunları görücez sanırım .




    bu koyduğun resim ultimate ait amazingde akrep yerine kraven vardır büyük ihtimal bu olacak hatta kesinlikle lizardı unutmayın gentlaman lizard ilede konuşmaya gitmişti




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken23 -- 27 Nisan 2014; 2:13:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 23sith

    Büyük hayal kırıklığı bence film. Artılarının yanında eksileri daha ağır basıyor. Hele ki ilk filmde baştan sona mantıklı ve kopmadan ilerleyen senaryoyu ikinci filmde bu kadar kötü yapmalarına anlam vermek mümkün değil, senaryo diye bir şey yok ortada. Olacakları tahmin ettiğin gibi, sahneler arası geçiş, Script'in tamamen yanlış uygulanmasını da hayretler içinde izliyorsun. Tüm bunları geçtim 142 dakikalık filmde SpiderMan'in toplasan 35 dakika gözükmesi büyük bir saçmalıktır...


    -Gwen'i öldürmek için zorlama bir Script hazırladıkları belli, duygusal açıdan güzel bir sahneydi ancak devamında yaşananlara bakınca olmamış kesinlikle. Bilhassa Peter'ın köprüye I Love You yazdıktan sonra ettiği laflar, Goblin ile kapışırken canı pahasına korumasından sonra, ölümünden belirli bir zaman geçip hiç bir şey olmamış gibi SpiderMan kostümünü giymesi, espri yapmaya devam etmesi senaryonun ne kadar kötü olduğunun göstergesiydi. The Dark Knight'taki Rachel'ın ölümü ve Bruce üzerindeki etkilerine, diyaloglarına ve hareketlerine göre bakarsak baya bir aptalca görünüyor.

    -Green Goblin'in oluşumu son derece alakasız. Zehri yedikten sonra neler olacağını bilmeden kostümün şak diye orada hazır olması, Harry can çekişirken sanki yıllardır Goblin karakteriymiş gibi kostüme koşması aşırı saçmaydı.

    -Rhino komple Enemy sayısını arttırmak için eklenmiş. Trailer'larda haberimiz olmadan son sahneyi çok gösterdikleri için finalde insan hiç haz etmiyor. Çok büyük yanlış yapmışlar o sahneyi kullanmakla.

    -Jamie Fox'un oyunculuğunu başarılı buldum ancak Electro oluştuktan sonra kötü karaktere bürünme sebebini yine saçma yapmışlar ''Sen benim adımı hatırlamadın, bana ihanet ettin, herkes beni eziyor bende bütün şehri dağıtacam!!!'' diye kötü karakter olunur mu yahu?


    Tabii ki artıları da var filmin. Sümsümük ağlamalardan Spidey için kalan süreler görsel olarak aşırı kaliteliydi. Hele bir sahnede Spidey binalar arasından süzülürken Action kamera'dan izlettikleri an muazzamdı. Marc Webb bu tarz sahneleri çok iyi tasarlıyor. Ancak yorumun başında da söylediğim gibi şahsi kanaatimce bu kadar beklentinin, heyecanın ardından büyük hayal kırıklığı oldu film. Aynı hafta içinde Winder Soldier'ı izledim belki ondan beğenmemişte olabilirim ama Spoiler içinde yazdıklarım SpiderMan title'ı altında yapılmamalı düşüncesindeyim.

    6/10


    green goblin konusunda sonuna kadar haklısın.rhino konusuna eğer asıl düşmanlarından biri olarak büyük beklentiyle gittiysen hayal kırıklığı yaşaman normal.ben rhinonun kullanımını çok beğendim.elektronun kötü karaktere bürünmesinin nedeni söylediğiniz şeyler değil.ilgi manyağı elektronun kameralar bir anda spider-man'e yönelmesi ve insanların kötü tezahurati sonucu şalterlerin atması sonucu oldubunun da altyapısını zaten film boyunca verdiler.gwen'in ölümünden sonra daha ne yapsın spidey dört mevsim mezarı başında bekledi.en sonunda gwen'in mezuniyet konuşmasında söyledikleri ve şehrin ona ihtiyacı olması üzerine duygusal bir şekilde geri döndü.çığlık atarak falan dönse yine anlarımda her şey ortadaydı.türkçe dublajlı izledim için duygular ve oyunculuklar hakkında net yorum yapamıyorum.(dublajı hiç beğenmedim)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    Filmi izledim ankara panorada saat 17:15te girdim
    rhino sonda 2 dk cikiyor.ölmüyor bile
    electronun yaptigi tek sey eliyle elektrik atmak.gözüm cok rahatsiz oldu.
    Green goblin de hemen pert oldu.
    Kaptan amerika kis askeri kesinlikle daha guzeldi



    rhino ve green goblin harcanmadı ki.green goblini daha çok görmeyi bende isterdim.elektro dan hiç umudum yoktu.beklediğimden daha iyi çıktı.rhinonun durumu zaten belli.green goblinle ilgili dövüş sahnelerinin kesildiğini duydum.yaş sınırlamısndan dolayı.filmin en aksiyonlu sahnesiydi.



    Sahne mi kesilmis? Ya arkadas, sahne keseceksen niye katiyosun filme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    Filmi izledim ankara panorada saat 17:15te girdim
    rhino sonda 2 dk cikiyor.ölmüyor bile
    electronun yaptigi tek sey eliyle elektrik atmak.gözüm cok rahatsiz oldu.
    Green goblin de hemen pert oldu.
    Kaptan amerika kis askeri kesinlikle daha guzeldi



    rhino ve green goblin harcanmadı ki.green goblini daha çok görmeyi bende isterdim.elektro dan hiç umudum yoktu.beklediğimden daha iyi çıktı.rhinonun durumu zaten belli.green goblinle ilgili dövüş sahnelerinin kesildiğini duydum.yaş sınırlamısndan dolayı.filmin en aksiyonlu sahnesiydi.



    Sahne mi kesilmis? Ya arkadas, sahne keseceksen niye katiyosun filme



    +13 zımbırtısından dolayı.filmi +7'ye çekmek için.gişe adına yaptıklarına bak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitovski

    quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken23

    film tek kelimeyle muhteşemdi sonunda gerçek bir örümcek adam filmi izledik spoilere izleyenler baksın kafamda deli sorular var


    the amazing spiderman 3 için sinister six belli oldu. örümcek zehiriyle nasıl yeşil cine dönüştüki harry benim bildiğim kendine birşeyler enjekte ediyordu ama örümcek zehri değildi ? Büyük ihtimal felişya hardy black cat olup sinister six'e karşı örümcek adam ile birlikte savaşacak ya da tam tersi. electro öldümü yoksa tekrar geri gelebilirmi sinister six'de electro'da oluyor bildiğim kadarıyla ?



    O yeşil sıvı Richard Parker'ın yarattığı süper asker serumu aslında.Richard Parker genetiği değiştirilmiş örümceklerinin zehiri Harry'nin hastalığını tetikliyor ve Goblin'e dönüşüyor.
    Felicia büyük ihtimalle çıkarına göre iş yapacak.Tıpkı Dark Knight Rises'daki Catwoman gibi.
    Electro ise geri gelecektir.



    elektro,kum adam,su adam gibi villainler görmeyi isteyeceğim son villainler.harry ile olan çok kısa kapışmadan bile daha fazla zevk aldım.birbirlerine değecekler,güçlerler tartılacak.umarım dönmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    Filmi izledim ankara panorada saat 17:15te girdim
    rhino sonda 2 dk cikiyor.ölmüyor bile
    electronun yaptigi tek sey eliyle elektrik atmak.gözüm cok rahatsiz oldu.
    Green goblin de hemen pert oldu.
    Kaptan amerika kis askeri kesinlikle daha guzeldi



    rhino ve green goblin harcanmadı ki.green goblini daha çok görmeyi bende isterdim.elektro dan hiç umudum yoktu.beklediğimden daha iyi çıktı.rhinonun durumu zaten belli.green goblinle ilgili dövüş sahnelerinin kesildiğini duydum.yaş sınırlamısndan dolayı.filmin en aksiyonlu sahnesiydi.



    Sahne mi kesilmis? Ya arkadas, sahne keseceksen niye katiyosun filme



    +13 zımbırtısından dolayı.filmi +7'ye çekmek için.gişe adına yaptıklarına bak.



    ASLINDA İLK ÇEKİMLERDE GOBLİN STACY NIN BOYNUNU KIRMIS VE spiderman onu öldüresiye dövmüş AMA FINAL CUT TA KULLANILMAMIŞ.Çünkü filmin PG-13 (13 yaşındakilerinde izleyebilmesi) kalması için kesilmiş.büyük ihtimalle dvd de görebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 27 Nisan 2014; 2:29:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    Filmi izledim ankara panorada saat 17:15te girdim
    rhino sonda 2 dk cikiyor.ölmüyor bile
    electronun yaptigi tek sey eliyle elektrik atmak.gözüm cok rahatsiz oldu.
    Green goblin de hemen pert oldu.
    Kaptan amerika kis askeri kesinlikle daha guzeldi



    rhino ve green goblin harcanmadı ki.green goblini daha çok görmeyi bende isterdim.elektro dan hiç umudum yoktu.beklediğimden daha iyi çıktı.rhinonun durumu zaten belli.green goblinle ilgili dövüş sahnelerinin kesildiğini duydum.yaş sınırlamısndan dolayı.filmin en aksiyonlu sahnesiydi.



    Sahne mi kesilmis? Ya arkadas, sahne keseceksen niye katiyosun filme



    +13 zımbırtısından dolayı.filmi +7'ye çekmek için.gişe adına yaptıklarına bak.



    ASLINDA İLK ÇEKİMLERDE GOBLİN STACY NIN BOYNUNU KIRMIS VE spiderman onu öldüresiye dövmüş AMA FINAL CUT TA KULLANILMAMIŞ.Çünkü filmin PG-13 (13 yaşındakilerinde izleyebilmesi) kalması için kesilmiş.büyük ihtimalle dvd de görebiliriz.



    bu sahnenin kesilmesine çok üzüldüm.harika bir kapışmaydı.elektroyla olan tüm kapışmalara tercih ederim.

    harry spider-man'in peter parker olduğunu biliyor muydu?öğrenmesi iyi olmadı.




  • Ben aslında bu tarz süper kahraman filmlerini pek sevmem. Hani izletir kendini güzel de olur ama gerçekçilik olmadığı için çok ilgi alanıma girmez. Fakat bu film izlediklerim arasında christian balein batmaninden sonra en iyisiydi. Çok beğendim bu sefer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    Filmi izledim ankara panorada saat 17:15te girdim
    rhino sonda 2 dk cikiyor.ölmüyor bile
    electronun yaptigi tek sey eliyle elektrik atmak.gözüm cok rahatsiz oldu.
    Green goblin de hemen pert oldu.
    Kaptan amerika kis askeri kesinlikle daha guzeldi



    rhino ve green goblin harcanmadı ki.green goblini daha çok görmeyi bende isterdim.elektro dan hiç umudum yoktu.beklediğimden daha iyi çıktı.rhinonun durumu zaten belli.green goblinle ilgili dövüş sahnelerinin kesildiğini duydum.yaş sınırlamısndan dolayı.filmin en aksiyonlu sahnesiydi.



    Sahne mi kesilmis? Ya arkadas, sahne keseceksen niye katiyosun filme



    +13 zımbırtısından dolayı.filmi +7'ye çekmek için.gişe adına yaptıklarına bak.



    ASLINDA İLK ÇEKİMLERDE GOBLİN STACY NIN BOYNUNU KIRMIS VE spiderman onu öldüresiye dövmüş AMA FINAL CUT TA KULLANILMAMIŞ.Çünkü filmin PG-13 (13 yaşındakilerinde izleyebilmesi) kalması için kesilmiş.büyük ihtimalle dvd de görebiliriz.


    Neden oyle bir sacmalik yapmislar ?Oyle sahneye benzer olarak spider 3 te peter harry yi evinde hallediyodu.Ilk filmde de goblin olduresiye peter i dovmustu.ilk filmler 16 yas ustu degil ki..Bu filmde ne yazik ki ciddi bir dovus yoktu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.