Şimdi Ara

The 5th Wave (2016) | Chloë Grace Moretz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The 5th Wave (2016) | Chloë Grace Moretz

Hollywood'un yükselen yıldızı Chloë Grace Moretz'in Cassie rolünde arz-ı endam ettiği yeni uzaylı güzellemesi Rick Yancey'nin gençlik romanından uyarlanıyor. Okuldaki sıradan bir matematik dersi sırasında başlayan saldırıdan kurtulan genç kız, gelen 4 atakla paramparça olmuş bir dünyada kaybolan erkek kardeşini aramaya çıkıyor ve 5. atak geldiğinde uzaylı olup olmadığı belirsiz olan genç bir delikanlıyla tanışarak son umudunun peşinden gitmeye başlıyor.

22 Ocak 2016'da Amerika'da vizyona girecek olan film ülkemizde 11 Mart'ta seyircilerle buluşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 13 Ocak 2016; 15:26:45 >

• ilginç bu kızı çok seviyorum nedense değişik bi çekiciliği var umarım doğru projelerde yer alır yetenekli baya

The 5th Wave (2016) | Chloë Grace Moretz

• imdb puanı düşük, gerçi pek aldırmam imdb'ye, ama yine de düşündürüyor.
    izleyenlerden iyi yorumlar gelirse ona göre giderim artık sinemaya.
  • Ömrüm boyunca o kadar çok uzaylı filmi izledimki artık tüm hepsi klişe ve basit geliyor. Bi kerede o devasa uzay gemisini yapmayın. Başka bi şey tasarlayin. Başka konulara deginin. Gerçi deginilcdk tüm uzaylı konularını işlediler sanırım. Üstüne bi de ergen gorunumlu kişiler oynayinca iyice sogudum filmden. Evde netten izlerim ilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi başroldeki kız ve Ray Donavın :D kurtarmış yoksa çok kötü bari filmi 3D yapsaydınız abi Marmara Forumda yoktu yani 3D bu filmde.3D olsa azcık da olsa güzel olurdu. Film de hiç tepki vereceğin bir sahne yok ki böyle filmlerde tepki vermek çok önemli. Bilmiyorum söylenecek fazla şey yok tek diyeceğim diğer gelicek filmlerinde daha güzel bir film olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarparian -- 22 Mart 2016; 16:16:31 >
  • Sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin, hiç beğenmedim açıkcası sanki bir dizinin bir bölümü gibi film daha önce devamı varmış da buda 5. seri filmi gibi bişi izlerken acaba bu filmin daha önceden devamı falan varmıydı dedim 2th wave 3th wave gibi:)
  • Trailer'i ilk izlediğimde Last of Us'ın filmi sanmıştım. Konu, karakter olarak fazlasıyla andırıyor. Çok kötü bir filme de benzemiyor ama sinemaya gitmeye değmez. Boş zamanda izlenecek çerezlik bir yapım gibi görünüyor.

Ayrıca Chloe'ye çocuk diyorsunuz da kız 19 yaşında.

• Filmin ilk 30 dk sı çok sağlam. Hikaye çok iyi işleniyor. Yanlızlık duygusu, drama tavan yapıyor. Tamam bu senenin en iyi filmlerinden biri diyorsunuz. Ama sanki yönetmenliği veya senaryoyu bambaşka biri yazmış gibi hikaye abuk subuk oluyor. Yıllarca animelerde ve sinemalarda sıklıkla gösterilen "sevginin gücü" buradada galip geliyor. Zaten film bitmiyorda, yarıda pat diye kesiliyor. Günübirlik izle unut film arıyorsanız izleyin.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

Sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin, hiç beğenmedim açıkcası sanki bir dizinin bir bölümü gibi film daha önce devamı varmış da buda 5. seri filmi gibi bişi izlerken acaba bu filmin daha önceden devamı falan varmıydı dedim 2th wave 3th wave gibi:)

evet ve de hatta herhangi bir dizinin pilot bölümünü izliyormuşum zanettim.
    "OLMAMIŞ" kelimesinin sonuna kadar hakkını veren bir yapım.

Orijinalden alıntı: matrixfx

quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

Sinemada izleyip paranıza yazık etmeyin, hiç beğenmedim açıkcası sanki bir dizinin bir bölümü gibi film daha önce devamı varmış da buda 5. seri filmi gibi bişi izlerken acaba bu filmin daha önceden devamı falan varmıydı dedim 2th wave 3th wave gibi:)

evet ve de hatta herhangi bir dizinin pilot bölümünü izliyormuşum zanettim.
    "OLMAMIŞ" kelimesinin sonuna kadar hakkını veren bir yapım.

Aynen öyle OLMAMIŞ' ın ağababası hatta:)

• Arkadaşlar film o kadar kötü mü yahu ? Görsel efektleride mi kötü ?

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.