Şimdi Ara

'thanksgiving.epic...' Mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sanırım hemen hemen herkesin siteden ve kimlere nasıl ulaşılabildiğinden haberi var artık.

Dolandırıcıların ve birçok kötü niyetli insanın -psikopatı osu busu- sadece isim ve soyisminizle(hele ki nadir bulunan bir isim ve/veya soyisminiz varsa) kapı numaranızın bilgisine kadar ulaşabileceği gerçeği ortada. Sosyal medya hesaplarınızda, forum sitelerinde veya kayıtlı olduğunuz herhangi bir sitede mümkün olduğunca gerçek isim-soyisim, doğum tarihi vs. kişisel bilgilerinizi kaldırmanızı tavsiye ederim. Bu DH forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum -aykırı ise uyarınız- fakat burada da profile girildiğinde dolandırıcıların rahatlıkla bahsettiğim verilere ulaşabilme şansı mevcut. İsminiz Ali ise Veli olarak da değiştirmeyin, size gelecek kötülük başka bir Veli'ye gidebilir ve Veli bu duruma şaşırabilir :) Boş bırakın en iyisi, nick kullanın sadece.

Uyanık olun.

Bugünlük sosyal sorumluluğumu yerine getirdiğimi düşünüyorum, sevgiler.

• Ciddi ciddi soruyorum,siteye girenlerden virüs belirtisi alan var mı?
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Dostum öyle birşey mümkün değil. İşin aslı virüsler artık eski virüsler değil :) Böyle bilgisayara girip çökerten, acayip işler yapan virüs yok. Artık virüsler pc'ler mümkün olduğunca düzgün çalışsın ama ben arka planda sessizce senin işlemlerini loglayayım stratejisindeler. Artı benim düşüncem artık virüssüz kişisel diye birşey olamaz, en iyi ihtimalle bütün bilgilerin microsoft'un/machintosh'un elinde zaten. Bu durum tüm dünya için geçerli, bizim için de öyleydi 1-2 gün öncesine kadar fakat biz türkler olarak daha da şeffafız son olaydan sonra. Herşeyimiz ortada artık. Korkacağın son şey bu siteden bilgisayarının virüs kapması sanırım :)

Orijinalden alıntı: hakuninn

Dostum öyle birşey mümkün değil. İşin aslı virüsler artık eski virüsler değil :) Böyle bilgisayara girip çökerten, acayip işler yapan virüs yok. Artık virüsler pc'ler mümkün olduğunca düzgün çalışsın ama ben arka planda sessizce senin işlemlerini loglayayım stratejisindeler. Artı benim düşüncem artık virüssüz kişisel diye birşey olamaz, en iyi ihtimalle bütün bilgilerin microsoft'un/machintosh'un elinde zaten. Bu durum tüm dünya için geçerli, bizim için de öyleydi 1-2 gün öncesine kadar fakat biz türkler olarak daha da şeffafız son olaydan sonra. Herşeyimiz ortada artık. Korkacağın son şey bu siteden bilgisayarının virüs kapması sanırım :)

Haklısınız hocam da,ne bileyim,varsa temizleme yöntemi filan girenlere söylemek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.