![]() TGRT Haber, yayına Starbucks bardaÄı ile çıkan spiker Meltem Günay ve haber bülteni yönetmenin iÅ akdinin feshedildiÄini duyurdu. https://twitter.com/solcugazete/status/1738992432933384486Şimdi reklam yaptığı için kovulduğunu söyleyecek ak yobazlar çıkacaktır ama bunun ana sebebinin bu olmadığını hepimiz biliyoruz. :) |
TGRT'de yayına Starbucks bardağı ile çıkan spiker ve haber bülteni yönetmeni kovuldu

-
-
İlticaya başvurmak için yapmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bukadarda olmaz bu bilerek yapılmış,yayın yönetmeni en ufak reklam olucak şeye dikkat eder ceketindeki düğmendeki markayı bile söktürür, kasti yapılmış bu kesin,bu kadın değilde üstlerden biri yaptırdı bunu ihlas holdingte sağlam ayakkabı değil.
sağcı tarafın amerikancısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2023; 0:42:39 > -
İlk gördüğümde montajdır heralde dedim ama harbi harbi oraya ürün yerleştirme mi yapmışlar
Hemen kovmuşlar spikeri ve yönetmeni.
-
Oğlum şaka mı bu? Uyarır geçersin, kovmak nedir!
Ben olsam mahkemeye veririm.
Tgrt hakkında soruşturma başlatılmalı, spiker günah keçisidir. Her taraf fedoncu dolu.
-
Akpli birinin kahve dükkanı daha çok iş yapsın diye starbucks öcü ilan edildi, şimdi de saçma sapan sonuçlarını görüyoruz
Reklam kısmı haklı ama yok türk milletinin gazze duyarı vs açıklamaları rezillik, bu malum kitleden biri bile çıkıp israil ile ticaret son gaz devam ediyor milletim içtiği kahve ile uğraşmak yerine buna dikkat edelim diyemiyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk göze sokmuşlar ya iyi oldu kovuldukları ama tgrt yerli bir kanal değil öyle gözükebilir yiyin birbirinizi diyorum ne diyim hainler gün yüzü görmemeli
-
Fondaş medyaya o bardakla iş aramaya gitsin.
Yarım saat sonra iş başı yapar.
-
helk tvi kapar.
-
Spiker böyle bir şey neden yapar ki? Hayır starbaks iç ama o bardakla yayına neden çıkıyorsun?
tgrt ve ihlas holding genel müdürünün seks kaseti ifşası
Bu Tgrt acayip bi yer, hep uç noktalarda takılıyorlar, büyük haberler, bunlardan çıkıyor hep, eskiden de almancı kardeşlerimiz bunlarla ortak olup, paralarını kaptırmıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimsede hak hukuk anlayışı yok. Herkes gaddar. Belki dalgınlığına geldi, unuttu. Asalım, keselim, gün gostermeyelim tavrında çok kişi. Arap perest kelimesini hiç kullanmadım bugüne kadar ama sanki var birşeyler.
Dalgınlık olması imkansız yönetmen var yardımcı yönetmen var karşısında bir ton ekip var,cektindeki düğme bile reklamsa sökülür yenisi dikilir karınca duası kadar yazı bile önemlidir, bu sektörde çalışan dostlarım var hakimim %99.9 dalgınlık değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2023; 19:38:34 > -
Bir spiker, böyle bir zamanda ve de tgrt'de bunu bilerek neden yapsın? O haberleri 10 kere izlesem orada starbuckss bardağını fark etmem zira bariz okunan bir yazı yok, simge var, o da reklam özelliği olacak şekilde net değil bence. Hadi diyelim ki, fark edilir, önemlidir, hatadır... cezası direk bu mudur? Haydi diyelim, bu kusur işten atılmayı gerektirir, buradaki, sosyal medyadaki insanlara ne oluyor da, bu derece hırslı, nefretli yaklaşıyorlar olaya.
Kraldan çok kralcılık var, başka birşey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Oğlum şaka mı bu? Uyarır geçersin, kovmak nedir!
|
İlticaya başvurmak için yapmıştır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X