Bildirim
.tga uzantılı (Targa) resim dosyalarını nasıl açarım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
photoshop cs2 açar
o da olmadı office picture manager açar.... -
quote:
Orjinalden alıntı: penkala
photoshop cs2 açar
o da olmadı office picture manager açar....
Photoshop yok.
Microsoft Office 2007 Enterprise var (Picture Manager gibi ek araçlar dahil). Ama kurulu değil. Kursam, o program ile açabilir miyim?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
quote:
Orjinalden alıntı: penkala
photoshop cs2 açar
o da olmadı office picture manager açar....
Photoshop yok.
Microsoft Office 2007 Enterprise var (Picture Manager gibi ek araçlar dahil). Ama kurulu değil. Kursam, o program ile açabilir miyim?
dosyayı açarken ilk seferde birlikte aç deyip her zaman onunla açma seçeneğini aktif edersen oluyor
MOH:PA assault oyununa ait saveleri ben de o sekilde gormustum...
-
Kardeş olmuyor.
Picture Manager ile açarken, burada görüntülenmek için resim dosyası yoktur gibi bir ibare yazıyor._____________________________ -
_____________________________ -
bende neronun dahili görüntüleyicisini sölicektim ama çözmüşsün.
VSO Image Resizer tga ve dds lerın çözünürlüğünü azaltabiliyor mu?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: pavlov
bende neronun dahili görüntüleyicisini sölicektim ama çözmüşsün.
VSO Image Resizer tga ve dds lerın çözünürlüğünü azaltabiliyor mu?
Çözünürlüğü kendin yazıp ayarlıyorsun zaten. Ben 1280x1024 yaptım, sorun göremedim._____________________________ -
corel de açar. _____________________________ .....Benim hayaletlerim bu sularda.....
Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]
-
bunu öğrendiğim ii oldu sağolun _____________________________ -
IrfanView'da Açıyor..
_____________________________ -
Adobe image viewer _____________________________ i5 6500-Sapphire R9 380x-MSI H110M-Pro-VD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler