Şimdi Ara

TFT-LCD monitör kullananlar ve alacak olanlar.Aradığınız Her Şey Burda Sizin için (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.357
Cevap
2
Favori
348.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba karadayı abi benim lcd monitörde scroll tuşu ile aşagi yukarı oynattıgım zaman ekran kırımızımsı bir renk alıyor. ne yapamalıyım sence?
  • Öncelikle bende herkesin yeni yılını kutluyorum.set arkadaşımıza ise şunları söyleyebilirim:

    Sanırım sözünü ettiğin Dell in E173FP modeli .Buna göre konuşursam,olumsuz özelliklerinin mevcut olması ile birlikte, başlangıç seviyesi bir lcd monitör için gayet iyi geldi bana.Bir kaç yorum da okudum,kullananlar görüntüyü beğendiklerini söylemişler.Olması gereken bir çok özellik yok ama fiyat aralığı bu şekilde olunca bence iyi bir monitör.Tasarımınıda beğendim.Ama "fast response time" dışında response time ın ne olduğuna dair bir yazı okumadım.Öyle çok verim alınabilecek bir monitör olduğunu sanmıyorum ama dediğim gibi bu fiyata da fena değil diyorum.
  • Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 31 Aralık 2005 13:06:18 >
  • ya bi şey sorcam arkadaşlar yeni monitör aldım samsung 913v sizce iyi mi prof. biri diilm zaten ama oyun oynaayabilrmiyim araada bi veya dvd izlermiyim zorluk çıkartır mı sizce .teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kinaliada85

    ya bi şey sorcam arkadaşlar yeni monitör aldım samsung 913v sizce iyi mi prof. biri diilm zaten ama oyun oynaayabilrmiyim araada bi veya dvd izlermiyim zorluk çıkartır mı sizce .teşekkürler.


    Ya burada yazan bu kadar görüş ve inceleme doğrultusunda kişinin, lcd konusunda bu yorumları yapabilmesi gerekir diye düşünüyorum.
  • benim dikkatimi samsung 173p çekti ancak şöyle bir sorun var kendi sitesinde ve bazı sitelerde kontrast 1:1000 ve tepki süresi 25 ms gözüküyo ancak bugün 8ms olan versiyonun gördüm şimdi söyle bir sorum var bu 173 p nin 17 inc 8 ms ve 1:1000 kontrastlık versiyonun görebilem var mı
  • 173P bulamadım.Eğer bahsettiğin model 173P plus ise; Samsungun kendi sitesinde kontrast değeri 1:1000 olarak gözükmüyor.1:700 olarak ve 25 ms olarak gözüküyor.
    http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/173p.asp?page=Specifications
  • arkadaşım okudum hepsini samasung 913v hakkında bana bir tane yorum gösterirsen çok ama çok sevinirim.kimse onu kategoriye dahi sokmamış.
    onun için sormuştum
  • PHILIPS 190X6FB modelinde özelliklerini okuduğum kadarıyla dijital giriş var. amawww.hepsiburada.com da yapılan yorumlarda dijital bağlantı noktası olmadığı yazılmış.

    Sormak istediğim "VİDEO BAĞLANTISI : Analog VGA,DVI-D,PC audio in" ifadesindeki DVI-D dijital bağlantı anlamına gelmiyomu. yoksa DVI ve DVI-D farklı şeylermi?

    TEŞEKKÜRLER
  • mutlu yıllar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedonist -- 1 Ocak 2006 0:34:12 >
  • al sana bir tane yorum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4632556/mpage_3/key_/tm.htm
    ctrl+f le aratırsan yorumu bulursun.
  • merhaba beyler abi benim lcd monitörde scroll tuşu ile aşagi yukarı oynattıgım zaman ekran kırımızımsı bir renk alıyor. ne yapamalıyım sizce?
  • http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=0&l3=0&model=773&modelmenu=1
    hakkında bilgisi olan var mı?
    17'' 3ms tepki süresi 500 kandela parlaklık ve 600;1 contrast ratio 0 parlak nokta garantisi entegre speakers
    ile gelen asusun en son modeli.
    eşit fiyat aralığındaki sonylerden dah iyi özelikleri var sanki.
    alan kullanan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_of_dune -- 1 Ocak 2006 15:52:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hafk

    PHILIPS 190X6FB modelinde özelliklerini okuduğum kadarıyla dijital giriş var. amawww.hepsiburada.com da yapılan yorumlarda dijital bağlantı noktası olmadığı yazılmış.

    Sormak istediğim "VİDEO BAĞLANTISI : Analog VGA,DVI-D,PC audio in" ifadesindeki DVI-D dijital bağlantı anlamına gelmiyomu. yoksa DVI ve DVI-D farklı şeylermi?

    TEŞEKKÜRLER


    190X6FB'de dijital bağlantı var. hepsiburada.com 190x5FB' kaldırarak yerine 190x6FB'yi koymuş. Burada yapılan yorumlarım çoğu 190x5FB ile ilgili. DVI-D dijital bağlantı anlamına geliyor. DVI daha genel bir ifade. Şöyle formüle edebiliriz. DVI(=DVI-I)=(DVI-Analog)+(DVI-Digital)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htahsin -- 1 Ocak 2006 15:13:41 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmet_altunel



    merhaba beyler abi benim lcd monitörde scroll tuşu ile aşagi yukarı oynattıgım zaman ekran kırımızımsı bir renk alıyor. ne yapamalıyım sizce?


    siz bu soruyu ikinci kez soruyorsunuz ama nedense cevap alamamışsınız acaba neden;
    demekki yeterli bilgi vermemişsinizki arkadaşlarda size cevap vermemişler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 1 Ocak 2006 19:04:09 >
  • slm arkadaşlar tft lcd monitör alacağım iki marka hakkında bilgi rica edecektim acaba kullanan varmı. fiyatları oldukça makul 220 usd +kdv markanın biri jetview diğeride agd
  • Kara_dayı senle ne kadar Eskişehir topicleri konusunda kavgalı olsak da hakkını vermek lazım güzel bir konu olmuş ellerine sağlık ve bir sürü yorum yapılmış bende LCD düşünüyorum kafamda biraz fikir oluştu bu sayede.

    Yeni sistem toplayacağım da imzamda yazan LCD monitör nasıldır sence

    Hemen almıyacağım ama aklımda bir fikir olaşşun diye sordum. Eğer işe yaramaz bir monitör ise vaz geçeceğim

    Neyse her kesin yeni yılı kutlu olsun.
  • arkadaslar yeni yiliniz kutlu oLsun.. bende monitör aLma konusunda fikir istemistim.. ama acelem oldugu icin öneri gelmemisti.. gittim ve NEC 1770GX aLdim..
    iyiki aLmisim süper bir monitörr... sony haLt etmisss... görsel bakimdan isLev bakimindan dört dörtlük bir monitör.. renkleri harika.. tüm baglantilari destekliyorr. + 4 usb giris destegi varr..
    iste sorumda burda basliyorr... bu usb girislerini kullanabilmek icin ne yapmaliyim.. monitörü usb den mi DV den mi baglamam gereklii .. yada normal baglanti ile bunu kullanabilirmiyim ???
    cevaplariniz icin cok tesekkürler
  • Şirketimize 2 adet 109 x6 aldık daha önceden de 109 x5'imiz vardı, x6 nın sol tarafına usb girişi eklemişler, bu topik için de teşekkürler

    http://forum.donanimhaber.com/m_4079013/tm.htm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: momento

    arkadaslar yeni yiliniz kutlu oLsun.. bende monitör aLma konusunda fikir istemistim.. ama acelem oldugu icin öneri gelmemisti.. gittim ve NEC 1770GX aLdim..
    iyiki aLmisim süper bir monitörr... sony haLt etmisss... görsel bakimdan isLev bakimindan dört dörtlük bir monitör.. renkleri harika.. tüm baglantilari destekliyorr. + 4 usb giris destegi varr..
    iste sorumda burda basliyorr... bu usb girislerini kullanabilmek icin ne yapmaliyim.. monitörü usb den mi DV den mi baglamam gereklii .. yada normal baglanti ile bunu kullanabilirmiyim ???
    cevaplariniz icin cok tesekkürler

    Monitörü dvı'dan bağlaman yeterli olmaz. Monitörle beraber usb kablosu verilmiş olmalı. Monitörün üzerinde bu kabloyu takmak için bir soket bulacaksın. Monitöre bağladığın bu usb kablosunun diğer ucunuda kasadaki usb'lerden birine takacaksın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 2 Ocak 2006 12:08:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.