Şimdi Ara

TFF 1.LİG ŞİKE MEVZUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TFF 1. Lig Manisaspor-Şanlıurfaspor maçı öncesi Şanlıurfaspor’un mağlubiyeti için şike ve teşvik primi anlaşması için, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal, Futbolcu Elyasa Süme, Manisaspor futbolcuları Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yöneticisi Memik Yılmaz’ın İzmir’deki işyeri Yılda Otomotiv’de bir araya geliyorlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=7llE321VD38
    https://www.youtube.com/watch?v=i3oETcci3TM
    https://www.youtube.com/watch?v=t_lDfEZWwCQ
    https://www.youtube.com/watch?v=DduyyzfI3NA







  • Elyasa ne alaka geçen sene süper ligdeydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yıllardır başarılı oynuyo
    Gençler maçında oynatmadılar sonra Kaptanlığını aldılar
    Ortada bi sorun vardı yönetim şike dedi bakalım ne olacak...
  • a
  • Eğer bu ses kaydı doğruysa,

    Gaziantep Belediye küme düşmemek için Manisaspor ile anlaşıp Şanlıurfa'yı safdışı bırakma niyetindeymiş.

    El Yasa da oyuncu çevresi geniş olduğu için Antep Belediye ile Manisasporluların arasında aracı konumunda, Manisalı gençleri gazlıyor arada, sezon sonu transfer olursunuz açıkta kalmazsınız, teşviğiniz de hazır v.s filan diye...

    33. hafta Manisa , Şanlıurfa'yı yendi ve Şanlıurfa ile Antep Belediye yer değiştirince son hafta topun ağzında Şanlıurfa kaldı.

    Yalnız, Gaziantepspor yönetimi kendi kulübünü sabote ettiği ve küme düşürdüğü gerekçesiyle El Yasa hakkında TFF'ye suç duyurusunda bulundu ki bu kayıtta böyle bi şey yok.
  • GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü'nün 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    2- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü idarecisi NİZAMETTİN KEREMOĞLU'nun 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    3- GAZİANTEPSPOR Kulübü futbolcusu ABDULLAH ELYASA SÜME'nin 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.



    4- GRANDMEDICAL MANİSASPOR Kulübü futbolcusu İSMAİL HAKTAN ODABAŞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    5- FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. Kulübü futbolcusu GÖKHAN SAZDAĞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.