Şimdi Ara

TF300T alınası bir tablet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung note 10.1 yerine docklu asus tf300t almaya karar verdim. Öncesinde de tf201 almayı düşünüyordum ama çok fazla problemi var gibi görünüyordu. Sizce doğru mu yapmış olurum bu tableti alarak? Bol sekmeli sörf ve film dizi müzik oyun için kullanacağım, yani note un getirdiği çizim işleriyle pek alakam olmayacak. Pil ömründen dolayı bu tablet çok ilgimi çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

Samsung note 10.1 yerine docklu asus tf300t almaya karar verdim. Öncesinde de tf201 almayı düşünüyordum ama çok fazla problemi var gibi görünüyordu. Sizce doğru mu yapmış olurum bu tableti alarak? Bol sekmeli sörf ve film dizi müzik oyun için kullanacağım, yani note un getirdiği çizim işleriyle pek alakam olmayacak. Pil ömründen dolayı bu tablet çok ilgimi çekti.

Ben aldığımdan beri laptop'la ilişkimi kestim diyebilirim. Ekran parlaklığını %25 açıp tasarruf moduna getirdiğinde rahatlıkla 15.saat çalışıyor dock ile birlikte.
  • Alınır.param olsa alırdım param nexusa yetti
  • 2 side çok iyi ama yeni çıkan galaxy note 8 e bakmanı öneririm
  • Kendi adıma çok memnunum. Memnun olmadığım yönü olsa mutlaka yazarım, saklamam.
    Mini usb giriş haricinde tam donanımlı bir tablet. Dock la berağber alırsanız bu da problem olmaktan çıkar.
    Gerek ses, gerek gps, gerek se mükemmel kamera,, her şeyi güzel.
  • dock almazsanız micro usb olmadığı için otg bağlantı sorun olur. docklu alırsanız zaten üzerinde usb portu ve kart okuyucu var.
  • çok sağ olun sanırım bu tableti alacağım. up olsun
  • Hazır burada birkaç kullanıcı birikmişken sorayım.

iPad3'ümü satıp bu tarz bir tablet almak istiyorum. Dock ünitesiyle laptop yerine geçebildiği için (en azından benim için) bunu daha alınası buldum.

Peki ben bu tabletin kendi tarayıcısında aynı anda 10-15 sekme açsam bir kasma ya da donma olur mu ?

Mesela şu anda laptopumda tam 10 sekme açık. Eğer bunun gibi bir işi TF serisi de kolayca yapabiliyorsa listemde ilk başa çıkabilir.
  • arkadaş ben 3 aydır kullanıyorum ve sana önerim eğer oyun oynayacaksan kesinlikle alma. birkaç tane oyun yükleyince (real racin 3, most wanted, BIA3 vb.) tablet kasmaya başlıyor. Ardından running fred vb. oyunlarda kasmaya başlıyor ve en sonunda çöküyor. git 10.1 al. Hatta eğer ios seversen ipad 2,3,4 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukqarca

arkadaş ben 3 aydır kullanıyorum ve sana önerim eğer oyun oynayacaksan kesinlikle alma. birkaç tane oyun yükleyince (real racin 3, most wanted, BIA3 vb.) tablet kasmaya başlıyor. Ardından running fred vb. oyunlarda kasmaya başlıyor ve en sonunda çöküyor. git 10.1 al. Hatta eğer ios seversen ipad 2,3,4 al.

Yüklü oyun sayısı arttıkça kasma da artıyorsa oyunları arka arkaya açıyor olabilirsin.
    Yüklü olupta o an çalışmayan bir program kasıntıya sebep olmaz.
    Oynadığın oyunu kapatıktan sonra hafızayı temizlersen sonraki oyun kasma yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Hazır burada birkaç kullanıcı birikmişken sorayım.

iPad3'ümü satıp bu tarz bir tablet almak istiyorum. Dock ünitesiyle laptop yerine geçebildiği için (en azından benim için) bunu daha alınası buldum.

Peki ben bu tabletin kendi tarayıcısında aynı anda 10-15 sekme açsam bir kasma ya da donma olur mu ?

Mesela şu anda laptopumda tam 10 sekme açık. Eğer bunun gibi bir işi TF serisi de kolayca yapabiliyorsa listemde ilk başa çıkabilir.

Hafta içi bununla ilgili kısa bir video ekleyebilirim. Abartısız 12 sayfa açıp poweramp müzik dinliyorum. En baba oyunlar yüklü arkadaşın bahsettiği gibi kasma ya da sorun yaşamadım. 60'dan fazla uygulama oyun yüklü, tam keyif ürünü diyebilirim. Bende ki 3G modeli.

• 550 liraya xperia s bulunca o tableti aldım beyler dayanamadım. Laptopa dönüşmeyecek belki ama bu da şahane bir tablet olmuş. Tasarımı çok hoş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tf serisini almayı istiyorum ama genelde takılma donma şikayetleri var. Sanırım yazılım konusunda asus da bir sorun var ya da tegra da.

• quote:

550 liraya xperia s bulunca o tableti aldım beyler dayanamadım. Laptopa dönüşmeyecek belki ama bu da şahane bir tablet olmuş. Tasarımı çok hoş.

Tableti nereden aldınız bende asus veya sony düşünüyorum.
  • Çin marka tabletlerden hüsrana uğrayınca Asus ve Samsung'a yöneldim. Asus için baktığım model TF300T idi. Bu modeli almayı düşünenlerin Teknosa'yı takip etmelerini tavsiye ederim. Gerçi bir iki haftadır bir daha düşme görmedim ama geçtiğim 1-2 ay içinde bu tablette 599 TL'ye kadar düşüş gördüm. Hatta bir seferinde de 499 TL'ya düşmüştü ama bu sefer "Tükendi" ibaresi vardı. Sonra bir gittiğimde Teknosa yetkilisine sordum, tükendi denilen ürünlerin "Bulabileceğiniz mağazalar" seçeneği ile bulunduğu mağazaları görüp oradan alabiliyormuşsunuz. Sonrasında fiyatı tekrar 1000 TL'ya çıktığında tükendi yazmasına rağmen bulabileceğiniz mağazalara tıklayınca evime çok yakın bir Teknosa'da bulunduğunu gördüm. Yani 499 TL'ya düştüğü günler boyunca gidip alma şansım varmış.

Sonuç olarak diğer sitelerde en ucuz minimum 799 civarı fiyatlara inen 3G'siz modeli Teknosa'da 499'a kadar düştü. İnternet satışında da 599 TL gördü, 50 TL'da hediye çeki vardı. Almayı düşünenlerin özellikle Cuma akşamı 22'den sonra siteyi kontrol etmesini tavsiye ederim. Tükendi gibi göründüğü zaman tablet bölümünde göremiyorsunuz, direkt arama bölümüne TF300T yazarak aratın, tükenmiş olsa bile size yakın bir mağazadan alma şansınız olabilir.

Ama her hafta indirime giren ürün 2 haftadır indirime girmediğine göre ellerindeki stoğu eritmiş olabilirler ve tekrar indirime girmeyebilir. Ayrıca tabi mağazalarda bulunan ürünlerin teşhir olup olmadığını bilmiyorum. Gidip görmek lazım indirime girdiğinde.

Ama ha, bu tablet ile ilgili sorunları olanları ben de duydum. Hatta arızalı çıkıp değiştirenlerin haberlerine de birkaç kez rastladım ama her şeye rağmen çok memnun olanlar çoğunluktaydı.

Ben geçen hafta 849 TL'ya gelecek şekilde Samsung N8010 aldığım için Teknosa'daki Cuma gecesi nöbetlerimi sona erdirdim. Almayı düşünenler nöbeti benden devralabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: soner23

quote:

550 liraya xperia s bulunca o tableti aldım beyler dayanamadım. Laptopa dönüşmeyecek belki ama bu da şahane bir tablet olmuş. Tasarımı çok hoş.

Tableti nereden aldınız bende asus veya sony düşünüyorum.

Forumdan ikinci el aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

Orijinalden alıntı: ufukqarca

arkadaş ben 3 aydır kullanıyorum ve sana önerim eğer oyun oynayacaksan kesinlikle alma. birkaç tane oyun yükleyince (real racin 3, most wanted, BIA3 vb.) tablet kasmaya başlıyor. Ardından running fred vb. oyunlarda kasmaya başlıyor ve en sonunda çöküyor. git 10.1 al. Hatta eğer ios seversen ipad 2,3,4 al.

Yüklü oyun sayısı arttıkça kasma da artıyorsa oyunları arka arkaya açıyor olabilirsin.
    Yüklü olupta o an çalışmayan bir program kasıntıya sebep olmaz.
    Oynadığın oyunu kapatıktan sonra hafızayı temizlersen sonraki oyun kasma yapmaz.

ben zaten uygulama cachelerini ve diğer gereksiz dosyaları düzenli olarak temizliyorum. Ram i ise advanced task killer gibi programlarla boşaltıyorum fakat oyunlar hafızada yer kaplıyor bu ise tablette yavaşlamaya neden oluyor gereksiz yere çünkü ram doluyor. hem de bildiğin üzere android cihazlar zamanla şişer. bu nedenle tf300t yi satıp daha ucuza 699 liraya ipad mini aldım. daha küçük ama kesinlikle tf300t ye 1000 basıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.