ooo... harikaymış. yani sen açık arttırma gibi bir şeye sunuyorsun eşyanı, insanlar da ona göre teklifte bulunuyor. aynı friend invite gibi o şapkaya ait teklifler oluyor, sen de onaylıyorsun veya reddediyorsun; gibi bir şey anladım. acaba doğru mu anlamışım?
Şapkalardan biri geldimi devam ediyor heralde 2 şapkam oldu
TEAM FORTRESS2 3 DOLAR! ALMAYAN KALMASIN! ŞAPKA GELME ORANI DA ARTMIŞ... malbora fiyatına orjinal oyn + şapkalar... bu fırsat kaçmaz
quote:
Orijinalden alıntı: gvngngr
TEAM FORTRESS2 3 DOLAR! ALMAYAN KALMASIN! ŞAPKA GELME ORANI DA ARTMIŞ... malbora fiyatına orjinal oyn + şapkalar... bu fırsat kaçmaz
Ben de şimdi gördüm bunu, galiba kısa bir süreliğine yaptılar, neden yaptılar, ne diye yaptılar belli değil. Daha fazla bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Dün Team Fortress 2 kısa bir süreliğine 2.45 dolara indi. Ancak Steam'de Store'da bile yayınlamadılar bunu. Ancak sitesinde duyurdular. Ayrıca şapka gelme oranları da yükseldi, millete pat pat şapka düştü. L0ki de tam alacakken kampanyayı bitirdiler geceleyin
Bu arada bugün Cadılar Bayramı update'i geldi. Cadılar Bayramı için 5 tane Achievemnt yapmışlar. Bunlardan 2'si şapka veriyor. Galiba Cadılar Bayramı geçtikten sonra o achievementslar siliniyor ancak verdiği şapkalar kalıyor Sağ olsun bir Türk arkadaş da lokal bir server açtı evindeki bilgisayar üzerinden. Daha sonra Cadılar Bayramı için yapılmış bir KOTH haritası vardı, onu açtı... Girdik cümbür cemaat achievemnt yaptık. Şapkası olan birini "Dominating" yapma achievemntı vardı, onu yaptım ve 1. şapkayı aldım. Daha sonra achievemnt açılma bozuldu benim oynun, Steam'i relog yapmayı üşendim, çıktım... Ama zaten 20 tane balkabağı toplayınca gelen şapka maske gibi bi şey. Bildiğin kafana kahverengi kağıttan şeker poşeti geçirmiş oluyosun yani Bi de öküz gibi kafanın 2 katı olan bir cadı şapkası da gelme ihtimali var aynı achievemntın. Onları almak için ne kasacam... Zaten onu almak için gereken achievemntta diyor ki 20 tane balkabağı topla. O da çok zor: birini öldürünce balkabağı çıkma ihtimali oluyor, düşerse de herkes içinden gidip onu alacaksın ve bundan 20 tane yapacaksın falan... Ohooo... Ben de 2. şapka için gereken achi yapmadım
TF2 son 2 günde 2 tane büyük patlama yaptı yani Oyun yıllanıyor ama popülerliği hiç eskimiyor maşallah. Hep zinde tutuyorlar sağ olsunlar.
Dün bütün achievementleri yapmam 3 saat sürdü.Bal kabağı toplama olayı o kadar zor değil.Özellikle şapka sahibi kişileri öldürdüğünüzde garanti bir tane düşüyor.
Pumpkin bomb achievement'i için en uygun class Sniper,bal kabağı toplamak ve diğerleri içinse Scout,Pyro veya Soldier öneririm fakat Pyro ile öldürdüklerinizden fazla bal kabağı düşmüyor Sniper ile yaptığınız hs atışlarda %70 balkabağı düşüyor ama siz uzakta olduğunuzdan başkaları kapıyor.
Dün update ile Spy şapkası geldi 1 adet -bazılarına 2 şapka gelmiş- ,ach'lardan sonrada 2 tane daha geldi.Valve bu güncelleme ile halen şapka sahibi olamayan eski oyuncuların gönlünü aldı ve oyunu sonunda bir senaryoya bağladı.
Şapka gelme oranlarının yükselmesi sadece Halloween update'i ile değil, TF2'nin 2.45 dolara düşmesi ve öncesindeki 24 saat içerisinde gerçekleştirilen bi şey diye düşünüyorum. Çünkü insanlar hep o tarihte çok fazla şapka geldiğini söylediler. Tabi Cadılar Bayramı update'i ile bu oran 2. kez daha da arttırıldıysa bilemem.
Bu arada benim de Officer's Ushanka(Classless update'te Heavy'nin giydiği ve beni tanıyan herkesin mutlaka en az bir kez 'değişebilir miyiz?' diye sorduğu şapka )'dan sonra, Scout'un kafasının çıplak olduğu şapka geldi(şapka içermeyen bir şapka daha çok kafa şekli falan diyelim biz buna) Amerikan kestirmiş
Sallamışlar. Şapkalar geldiğinden beri hafta sonu indirimi bi kere oldu galiba. Ondada çok filan düşmez. Non-Steamlerde girdiği için daha az düşer bence.
niye öyle diyosun hacı. bence aynı anda hem 2.45 yapıp hem de şapka gelme yüzdelerini arttırmış olabilirler. ki bence böyle yaptılar ve bence bu bir satış taktiği. tf2 2.45 olunca insanlar hemen gidip aldı ve oynadı. daha sonra oynarken de 1-2 şapka düşünce daha da teşfik oldular anlatabildim mi yani bu insanları teşfik etmek için bir yöntem olabilir ucuzlattıktan sonra çaktırmadan şapka gelme oranlarını arttırmak.
Olabilir tabi, fakat öyle demek yanlış. Çünkü daha 1 update çıktı şapkaların üstünden, yani kesin anlayamayız. İhtimalden öte gidemeyiz.