Şimdi Ara

teyzeler tarafından beğenilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankarada bir dans kursuna başladım oradaki benden 10 yaş büyük teyze bana yürüyor. fakat benden 2-3 yaş küçük hocanın asistanı konuşmuyor bile. işte de bir abla çok yakışıklısın gel seni ajansa yazdıralım vs diyordu. aslında yakışıklıyım fakat yaşıtım kızlar utandığı için yüz vermiyor dimi?? yaş 28.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 9 Haziran 2025; 9:11:58 >

• Kaç para istiyor ajansa yazdırmak için

1. yetişkin karının sana yürüdüğünü nerden biliyon? Bazı karıların ilgi ve alakaları, bu tür davranışları, çoğu erkek tarafından yanlış anlaşılıyor, algılanıyor ve karının sana ilgi duyduğu izlenimine kapılıyon.. karı, açıkça sana teklif etmediği sürece sana yürümüyor, ilgi duymuyor demektir.
    2. asistanın sevgilisi olabilir, nişanlı olabilir, hayatında birini istemeyebilir veya yetişkin 40 lı olan erkeklerden de hoşlanabilir veya onun tipi değilsindir.. dolayısıyla bunu da yaşa bağlayıp asistan üzerinden çıkarımlarda bulunma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Haziran 2025; 10:1:0 >
  • Maraz Alter Ego

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teyze baksa ne olur karşılık versen evliyim diyecek hiçbir işine yaramayacak dene ve gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    1. için teyze surekli yanima bitiveriyor. dışarı çıkalım yemek yiyelim dedi kibarca reddettim fazla muhattap olmamak için. önceden 5 yaş büyük bir kızla kötü tecrübem olmuştu o yüzden +-3 yaştan fazlasına yaklaşmıyorum. yakışıklısın zekisin vs sürekli yağlıyor bir de.
    2. kzıın sevgilisi olmadığını biliyorum hocayla konuşurken kulak misafiri oldum fakat hocaya yazıyor olabilir bak onu bilemedim.
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

ciddi söylemedi onu model olacak kadar değilim. ortalama altı vasatım fakat bu tecrübeler aklımı karıştırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hynx kullanıcısına yanıt

kadın kaç yaşında ve yaş farkı kaç sene aranızda? ayrıca dul mu, boşanmış mı, evladı var mı bunlar da durum nedir?

• bi foto at da yakışıklı görsün dh  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.