Kalite konusunda bu marka nasıldır? Volkswagen için düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Texaco motor yağı nasıldır?

-
-
abi Allahını seversen castrol 1000 TL. VW biniyorsan al bitane castrol bakma arkana.
-
Arkadaş merak etmiş sormuş sana ne? Castrol 1000 TL imiş. Castrol çok mu iyi yağ da boş boş konuşuyorsun?
-
klavye delikanlısı.
-
uzun yıllardır petrol ofisi yağı kullanıyoruz filo araçlarında
5-30 - 0-30 ... tam sentetik...maxima CX serisi...
herhangi bir şikayet duymadık olumsuz bir olay ile karşılaşmadık...
Derince'deki madeni yağ fabrikasında üretiliyor bu yağlar...
Texaco'da aynı şekilde Eylül 2020'de yaptığı anlaşma ile aynı üretim noktasında kendi ürünlerini üretiyorlar...
ha neden texaco tercih edilir ? pazar'a yeni giriyorlar...bilindik bir ürün ile
%20-%30 fiyat avantajı sunar...çevirir arkasına SAE değerine bakarsın aracına uyuyor ise alır kullanırsın...
burada aracı kullandığın ortam ve yağın eskime bulaşık suyuna dönme süreleri var..
iyi fiyata uygun motor yağı buldu ise değerlendir derim...
-
Ustam texaco kullanıyor diye sorayım dedim arkadaşlar. Yoksa hususi gidip alma niyetim yok. Ayrıca arkadaş Castrol demiş ama castrole kadar liqui moly, mobil1 ve motul koyarım daha kaliteli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Texado motor yağını Petrol ofisi üretiyor bilginiz olsun.Kutuyu çevirip arkasına bakın Made İn Türkiye yazar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
texaco marka 68 no hidrolik yağ almıştım. bembeyaz şeffaf bi rengi vardı ilginçti. normalde sarı olur hidrolik yağ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 2 Ocak 2024; 21:1:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X