Şimdi Ara

TEV ÜSTÜN BAŞARI BURSU:BİLGİLENDİRMENİZİ RİCA EDECEĞİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
12.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana kartal imamhatip dışında bu alanlarda başarılı bir imamhatip söyle tek söz demeyeceğim bir daha bu konuda. Başka bir imamhatip olmamasına rağmen halen devlet imamhatip s*çmaya devam ediyor. Kartal dışından olan imamhatiplilerin de kendini kartallılarla bir tutması ayrı komik zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir hicbirini okumadim. Ise siyaseti karistirip sonra da basarilari sunmasina BOMBOS ARGUMAN diyorum ve dediklerimin arkasindayim. O cocuklarin bireysel basarilarini takdir ediyorum. Ama ise direkt siyaseti karistirmasi ve ilk cumleden nefret kusmasi beni hic sasirtmadigi icin aciklama yapmak bile mantiksiz geldi. Nefret dolusunuz asil bagnaz sizsiniz ve egitilmezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinsiherif S kullanıcısına yanıt
    Kardes bu arada kardesin kazara imam hatip lisesine giderse hakkini ara ve itiraz et hak var hukuk var kabullenmek iyi bi sey degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    kartaldan başarılı kişilerin çıkması kartalın yüceliğini değil, "imam hatip eğitimi " alan öğrencilerin başarılı olabileceğini gösterir. Ayrıca başkaları da var fakat pek bilinmiyorlar.

    Ayrıca bu imam hatip nefretinizin sebebi islama olan düşmanlığınız, çünkü imam hatip olmayan düşük puanlı liselere hiç bir zaman ses çıkarmazsınız. Biz imam hatiplerin sayısı gereğinden fazladır diyoruz, siz ise imam hatipten çıkan kişilerin hepsini aynı kefeye koyup nefret kusuyorsunuz ve direk imam hatiplere laf atıyorsunuz. Aramızdaki fark bu. Bu yüzden yanlışsınız.

    Son olarak ikimiz de kartallıyız


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uggly U kullanıcısına yanıt
    Ahaha tamam böyle devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uggly U kullanıcısına yanıt
    Imam hatipli olmayi kayip goren nefret dolu degilsin yani he? Oncelikle ben nefret kusmuyorum sadece sinirliyim. Sinirliyim neden?

    Cunku benim annem basi ortulu oldugu icin okuyamadi bak yine siz ve sizin gibiler yuzunden.

    Ofleliyim cunku onca universitede kadinlarin zorla basi acildi

    Ofkeliyim cunku onca yil imam hatiplerin puanini lestiler 2k ya girip tip kazanamayan, ogretmenlik kazanamayan binlerce insan oldu (bizati tanidiklarim da var)

    Ofleliyim cunku yillarca ŞOK ŞOK ŞOK okulda namaz kildilar diye manset attilarhttps://m.youtube.com/watch?v=Xk0Go73GWWY

    Ofkeliyim cunku yillarca ikna odalarinda insanlarin beyni yikanmaya calisildihttps://www.timeturk.com/tr/2008/11/12/unutulmayan-basortu-iskencesi-ikna-odalari.html

    Ofkeliyim cunku babam sirf imam hatip mezunu diye ogretmenlikte onlarca zorluk yasadi.

    Simdi sana soruyorum bu zihniyetteki insanlara karsi nasil ofkeli olmayayim. Su anki iktidar bunlarla mukayese edilebilecek duzeyde sol tarafa yaptirim yapti mi soruyorum sana. Insanlarin ozgurluklerini elinden aldi mi (alirsa zaten karsisinda bizi de bulur) mahremine dokundu mu ? Iktidar bu kadar hata yaparken torpil her yerdeyken yolsuzluk yapan bakanlar varken akp nasil hala secim kazaniyor zannediyorsun. Senin gibi insanlardan korktulari icin.

    Umarim anlamissindir ofkemin sebebini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uggly U kullanıcısına yanıt
    Kendini biraz olsun elestirmekten aciz biriysen burada konusmamizin alemi yok dostum. Okumadim demişsin. Eh okuma bana ne. Saygısızlık sahibine geri döner. Yukarıda arkadaş da belirtmiş ya, gerçekten bagnazlik her yerde bagnazliktir. O cumleden siyaset anladigin için üzüldüm. Neyse zaman israfı, baybay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Evet aciklik getirmek gerekir buna haklisin. Akademik basari icin ( oss basarisini kast ediyorum) fatih uluslararasi ihl, beyoglu ihl, kadikoy vb sayili yeri inceleyebilirsin. Onlarin mazisi bizim kadar dolu olmasa da (ama eski imam hatipleri inceleyebilirsin. 2000 oncesi bunlar pek yoktu digerleri vardi(ilk yuz cikarabilen doktor avukat muhendis cikarabilen onlarca ihl ) sonra yiyip bitirdiler o okullari. Bizim okulun mezun agi saglam oldugu icin ayakta kalabildi) su an onlarda da tubitak olsun ,diger proje yarismalari olsun, mun olsun bircok basari var ama sana bunlari isim isim sayamayacagim kartalda saydigim gibi cunku birebirde o okullardan kimseyi tanimiyorum basarilarini sadece duyum aliyorum (mesela bu yil dil tr birincisi beyoglu ihl den cikmis aha da suraya birakayimhttps://www.google.com.tr/amp/s/www.yenisafak.com/amphtml/gundem/yks-dil-birincisi-imam-hatipten-3387708 )

    Simdi gelelim neden sayili boyle okul var bunun icin iki cevap verecegim:

    1- 28 şubat oncesi sadece kartal yoktu diger ihl ler de vardi o yuzden 2000 oncesini anlatmayacagim, simdi gelelim 2000 sonrasina. Yukarida da bahsettigim gibi 2000 ile 2012 arasi zaten katsayi muhabbeti vardi kusura bakmayin ama bu aralikta kimseden basari beklemeyin. Peki ya sonra neden hala basarili imam hatip sayisi az cok basit bunu dusunebilmenizi beklerdim sahsen. Soyle soyleyeyim bi okulun basarisini yuzde 70 80 gelen ogrenci kalitesi belirler 2012 sonrasi tum ihllere en iyi ogrenciler geldi de mi basarisiz oldu bu ihller onlara suc atiyorsunuz. Hep en kotu ogrenciler gitti cunku ihl ye gidenin puani kiriliyordu onceden ya bir daha kirilsaydi. O yuzden millet bi cekinceyle veriyor artik cocugunu.

    2. Sebep de sudur ki bildigin uzere bayagi bir anadolu lisesi var. Ihl lerden kat ve kat daha fazla degil mi? Ama senin bildigin top 10 15 tane anadolu lisesi var max (hic bir yildirma politikasi izlenmemesine ragmen) yani demem o ki zaten bu pilot okullar az sayida olur neden az diye sormak mantiksiz.

    Son olarak devletin surekli ihl actigini soylemeye calismissin kendi dilinde ona da soyle bir cevap vereyim 28 subat oncesi imam hatipli ogrenci sayisi 600 700 bin civarinda nufusun yuzde 1 inden fazla iktidar sag kesimden degilken yani arz talep. Su anda imam hatip ogrenci sayisi 1m civari yani yuzde birden az daha fazla iktidar yikilani geri koymus sonucu cikiyir burdan. Yikilan ihl leri geri yapmis kisaca talebi karsilamis. Her yerde cigirtkanlik yapmaniza gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tartisma usulune gore cevap verirseniz daha saglikli olur. Yok bos arguman yok bilmem ne deyip kacmaya calismayiniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinsiherif S kullanıcısına yanıt
    gercekten arkadasin yazdigi o cumleden siyasetten bahsettigini anlamadiysan cidden bosa yasiyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda tartisma usulunu konusundan saptiran sizdiniz ben o yuzden cevap vermemeye calisiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim siyaseti cikarabildigin zaman seninle tartisirim ama cevap vermeme sebebim siyaset dedigim halde hala iktodar bilmem ne zirvaliyorsun git baska mecra bul kendine GERCEKTEN SASIRTMIYORSUNUZ GERCEKTEN NEFRET DOLUSUNUZ VE GERCEKTEN EGITILMEZSINIZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyleyse kartal harici bütün imamhatplerin kapatılmasında hemfikiriz. Bu arada arapça dersleriyle tübitak projeleri arasındaki bağlantıyı yakalayamadım; ben imamhatiplilere değil onları siyasal görüşlerinden dolayı kayıran politikacılara kin kusuyorum, kartalda arapça dersleri kadar iyi verilmiyor herhalde türkçe dersleri. Kayırmak dediysek yanlış anlaşılmasın ülkemizin sahibi haşmetlimiz ve kızının sürekli ziyaret etmesi değil, belli program dahilinde(hafızlık) okulu tamamlayanların yurt dışında devlet tarafından okutulmasından bahsediyorum. Bir fen lisesinde bu tarz durumlar yok. Yani anlayacağın biz ezildik vaktinde hede hödösünü gidin tügva toplantılarında yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 26 Ağustos 2018; 3:13:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tübitak başarısını ösym başarısıyla karıştırma. Ösym sınavlarında en kötü okuldan bile başarılı öğrenciler çıkabilir, bu hiçbir şeyi ispatlamaz. Diğer konuda lgs sınavında imamhatip yazılmadan diğer okulların tercih edilememesi bence bu saçma "talebi karşılama" tezini çürüttüğü kanaatindeyim. Çünkü ortada bir talep yok, insanlara imamhatip dayatması var. Arkadaşına da dediğim gibi vaktinde hakkımız yendi muhabbetini gidin tügvanın beyin yıkama seanslarında kullanın, hadi canlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 26 Ağustos 2018; 3:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Ahahaha ne alaka olm? Ben imam hatiplerin fazlalığı derken sen kartal dışı tüm imam hatiplerin fazlalık olduğunu demeye çalıştığımı mı anlıyorsun?

    Galiba biraz türkçe dersi alman lazım!

    Bu şu demek: arapça dersi alan, temel islam dersleri (fıkıh, siyer vs) alan bireylerin -ki bunlar imam hatipliler oluyor- diğer eğitimi gören bireylerden bir eksiğinin olmadığı -ki siz bunu iddia ediyorsunuz- ve gerekli destek olunca veya köstek olunmayınca onlardan daha iyi bile olabildiğidir.

    Anladın mı, sizin tabirinizle Bilal'e anlatır gibi anlattım.



    Kartalın bir takım yurtdışındaki okullarla kardeş okul olması ve arada sırada değişik amaçlarla bazen onların bize gelmesi, bazen de bizim öğrencilerimizin oraya gitmesi kıskanılacak bir şey değildir. Bu kartalın ve mezun ağının başarısıdır. Siz nasıl yksde çalışıp da başarılı olan birini başarısından dolayı kıskanmamalıysanız, bu da aynı şekilde olmalı.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi diver okullarda birebirde tanidigim kisiler olmadigi icin tek tek isim sayamacagim.

    Olsun ama Allaha sukur google search yapabilecek kadar beyin kivrimlarimi kullaniyorum(ayni seyi senden de beklerdim)http://dogm.meb.gov.tr/www/imam-hatip-liselerinin-tubitak-basarilari/icerik/515

    Gordugun gibi kartal disi imam hatipler de tubitak gibi mecralarda basari gosterebiliyor. (lutfen tubitak imam hatipleri kayirdi diyip beni yorma yukarda acikladim bu olayi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uggly U kullanıcısına yanıt
    Tamam kardesim siyaset kisimlarini sana yazmadim zaten okuyan baska insanlar da var halka acik bir forum. Simdi siyaset kismini cikardigin zaman imam hatiplerin de bilim uretebilecegi konusunda hemfikir olduk mu yoksa yine siyaset siyaset diye zirvalayacak misin(?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sen ne yaptın bu arada nereleri yazdın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun abi çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.