Şimdi Ara

testosteron bende acaip bir etki gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım vücudum testoya aşırı duyarlı. 3 gün nofap yapayım düz duvara tırmanacak gibi oluyorum. 1 ayda saldırganlaşıyorum vücudumdaki kıllar artıyor sanki kurtadama dönüşüyorum.

bakalım 2. gündeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• no fap yaptın diye teston 3 gunde o kadar artmaz. zaten ne yaparsan yap dısardan bişi almadığın sürece belli sınırlar içinde kalır

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

23 yaşımda nofap+edging, protein ağırlıklı besin ve yoğun bacak antrenmanlarıyla steroid basmış gibi olmuştum hocam. sakallarım o dönemde çıktı, vücudum kıllandı, ve hatta burada anlatamayacağım bazı gelişmeler oldu. ama herşeyi kırıp döküyordum aşırı sinirliydim

• Psikolojik olabilir. Bacak çalışmayla çok alakası yok. Birde yağ oranın yüksek olduğu için kolay kolay testesteron artıramazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ates olsan cürmün kadar yer yakarsin 😂 Testesteronun azida coguda zarardir. 3 gun nofapla artmaz, aliskanliktan duz duvara tirmanir gibi olursun beyin alismis 3 gunde bir dopamin yagmuruna. Uyusturucu gibi bagimli yapmis, yoklugunda krizlere giriyorsun 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Aralık 2023; 19:29:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saç döküyor haberin olsun

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

aynen bendede döküyor. kel kalacağım için bırakmıştım nofapi zamanında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

genetik olarak inanılmaz bir erkeğim hocam. erkek gibi erkeğim. hele birde nofape alışsam tam sek erkek olacağım

• Saç ve sakal erkeğin imajıdır makyajıdır herşeyidirr

• Erkek gibi erkeksin ya, kac kizarkadasin var suan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Aralık 2023; 20:0:10 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

dışarı çıkmadığım ve obez olduğum için 0. sen birde zayıflayınca gör

• Obez oldugun icin degil disari cikmadigin icin yoktur. Kizlarin hepsi manken degil.

• hocam senin de bu forumda yıllar içerisinde gittikçe deliliğin daha derinlerine batmanı izledik gibi geliyor

• fap yaptığın dönemde ve nofap yaptığın dönemde iki ayrı kan tahlili verip testosteron ve estradiol (kadınlık hormunu) ölçtürmen lazım somut bir kanıt için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Aralık 2023; 21:38:16 >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

haklısın hocam. beni delirttiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.