sanırım vücudum testoya aşırı duyarlı. 3 gün nofap yapayım düz duvara tırmanacak gibi oluyorum. 1 ayda saldırganlaşıyorum vücudumdaki kıllar artıyor sanki kurtadama dönüşüyorum. bakalım 2. gündeyiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
testosteron bende acaip bir etki gösteriyor

-
-
no fap yaptın diye teston 3 gunde o kadar artmaz. zaten ne yaparsan yap dısardan bişi almadığın sürece belli sınırlar içinde kalır
-
23 yaşımda nofap+edging, protein ağırlıklı besin ve yoğun bacak antrenmanlarıyla steroid basmış gibi olmuştum hocam. sakallarım o dönemde çıktı, vücudum kıllandı, ve hatta burada anlatamayacağım bazı gelişmeler oldu. ama herşeyi kırıp döküyordum aşırı sinirliydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikolojik olabilir. Bacak çalışmayla çok alakası yok. Birde yağ oranın yüksek olduğu için kolay kolay testesteron artıramazsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ates olsan cürmün kadar yer yakarsin 😂 Testesteronun azida coguda zarardir. 3 gun nofapla artmaz, aliskanliktan duz duvara tirmanir gibi olursun beyin alismis 3 gunde bir dopamin yagmuruna. Uyusturucu gibi bagimli yapmis, yoklugunda krizlere giriyorsun 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Aralık 2023; 19:29:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saç döküyor haberin olsun
aynen bendede döküyor. kel kalacağım için bırakmıştım nofapi zamanında
genetik olarak inanılmaz bir erkeğim hocam. erkek gibi erkeğim. hele birde nofape alışsam tam sek erkek olacağım
Saç ve sakal erkeğin imajıdır makyajıdır herşeyidirr
Erkek gibi erkeksin ya, kac kizarkadasin var suan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Aralık 2023; 20:0:10 >
dışarı çıkmadığım ve obez olduğum için 0. sen birde zayıflayınca gör
-
Obez oldugun icin degil disari cikmadigin icin yoktur. Kizlarin hepsi manken degil.
hocam senin de bu forumda yıllar içerisinde gittikçe deliliğin daha derinlerine batmanı izledik gibi geliyor
fap yaptığın dönemde ve nofap yaptığın dönemde iki ayrı kan tahlili verip testosteron ve estradiol (kadınlık hormunu) ölçtürmen lazım somut bir kanıt için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Aralık 2023; 21:38:16 > -
haklısın hocam. beni delirttiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X