Şimdi Ara

TEST PROGRAMLARININ HEPSİ BURADA (Güncellendi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
14
Favori
313.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu programı ben imzamdaki sistemle sorunuz kullanıyorum.ya programda bi sorun olabilir.bi daha indir istersen.everest ultimate edition var.onu indir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zeus45

    Arkadaşlar,

    Allah aşkınıza biri cevap versin. EVEREST test programını laptopumda çalıştırdığım anda laptop kitleniyor. Laptop FS V2045. Bu programı laptopunda deneyen var mı FS V2045 de veya başka bir laptopda.
    Bu durum sadece benim laptopa mı ait ?.




    YANLIS HATIRLAMIYORSAM BASKA BIR FORMDA YADA BURDADA OLABILIR EVERETIN SADECE BILGISAYARIN OZELLIKLERINI GORMEK ICIN KULLANILMASININ IYI OLACAGI VE TEST ISLEMLERININ ZARAR VEREBILECEGINE DAIR BI SEYLER OKUMUSTUMM BUNU DA BI ALINTI OLDUGUNU VE YABANCI FORUMLARDA BAYAA TARTISILDIGINI BILIYORUMM AMA SEBEBI KONUSUNDA BI BILGIM YOKK SANIRIM PROGRAMDA BI HATA VARDI DIYE HATIRLIYORUMM ZARAR VEREBILIR DOSTUMM DIKKETLI OLMAK GEREKK
  • BEN EVERESTI KULLANIYORUM BI PROBLEMII YOKK SADECE TESTLERINI HIC DENEMEDIM BELKI KURULUMUNDA FALAN BI PROBLEM OLMUSTURR

    DIKKET ET SADECE OZELLIKLERI GORMEK ICIN(isi,islemci,ram ler falan ) PC WIZARD VAR ONU DENE ISTERSENN TEST ICINDE PC MARK
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zeus45

    Ekranın kaç piksele kadar destek veriyorsa oraya kadar çıkabilirsin. yani çok detaylı grafikler ile uğraşmıyorsan ve ekran inch i küçük ise normalinde 1024x768 dir. Bi de anlayamadım bu konu neden bu kadar önemli.


    Su acidan onemli arkadasim.Ben 1024x768 farbika ayarinda masa ustunun normal gorundugunu saniyordum..Ekran ozellikleriyle oynadiktan sonra 1440x900 deayni masa ustu duzenini gordum..Yanlis bi seymi yaptim diye ,taktim..Galiba ben yanis hatirliyormusum.Normali 1440x900 .Ekran 17 inc...

    Evereste gelince arkadasim.Ben kurdum programi ve calistirdim.Testlerinide kullandim.Cok guzel bi program pc nin tum detaylarini veriyor neredeyse.Demo oldugu icin bazi seyleri cevaplamiyor ama benim icin onemsiz yada bildigim seylerdi bunlar..O yuzden cok faydalandim..Mesela hardiskimi 4200rpm biliyordum.5400 RPM oldugundan suphe ediyordum.Kesin cevabi buldum.5400rpm imis..Salak Hp ne urettigini bilmiyor..Kesin sogru program sonucu cunki hardisci markasi ve ser nosuna kadar veriyor sana.Nettende arastirdim kac rpm oldugunu..
    Bence everest i kurarken bi hata olusmus olabilir.Yeniden kurmayi dene..
  • Pc imi PC MARK, EVEREST VE sisoftware sandra ile testlere tabii tuttum..Bu testler her ne kadar cok guzel gibi gorunsede bence gercek ,prtatik cevaplari vermiyor notebooklarda..
    ( bu arada sisoftware sandra ile islemci testinde AMD TURION 2.19 PENTIUM M 2.13 e hem matematiksel hemde multimedya olcumlerinde azimsanamicak farkla feciyor)
    Gercek sonuclari vermiyordan kastim su .Notebooklardaki islemcinin o an calisan programa gore performans attirdigini biliyoruz..Benim tum test denemelerimde ,raporlarda islemci hizini 787 mhz veriyor.Yani silemci nerdeyse ucte bir kapasite ile caliisyor.Cunki test programi caisirken baska hic bir program calismamali ,mouse bile dokunmamalisiniz.EE tek programda hafif geliyor pc ye dusuk hizla calisiyor islemci..Eee bu durumda nasil saglikli bi sonuc alirsiniz..Ben anliyamadim bu konuyu...

    Bu yuzden herpsi hikaye deyip gercek bir teste soktum pc yi...Bence sizde test programalriyla kafayi yormayin ...

    Nemi yaptim?

    Ayni anda10 programi birden actim..ANTIVIR in son surumu virus scan ederken, NERO show time da videoclip yurutuluyordu, Windows media da ise mp3 caliyordu..Mtu sozluk acikti.uc tane explorer penceresi acikti.Limewire dan 8 tane sarki indiriyordum.Adobe photoshop 7 de 4mb a cikardigim yuksek cozunurluklu bi resmi edit ediyordum.Ayni zamanda nero wave editorde mp3 edit ediyordum.. hard disc isisi icin speedfun programi acikti..Ve msn de yazisiyordum .
    Butun bu programalr acikken hic bir kitlenme ve gecikme yasamadim ve en onemlisi photoshp ta resme isik effectleri vererek pc yi zorluyordum.Effectin kullanilmasi en fazla 3 sn aliyordu.4MB bir resim..Wave editor de mp3 isliyorum effectler veriyorum program saat gibi calisiyor..son olarak isledigim resim ve mp3 yi anda kaydetttim...kaydetmde suresi resim 3 saniye..Mp3 5 saniye..Hardisc rekor isisi olan 44 C ye ulasti bu arada:)
    PC sanki bi 5 programi daha rahatlikla acar kullanirim gibi rahat calisiyordu..Bence gercek performans testi bu arkadaslar..Sanal testlerle kafamizi bulandirmiyalim.Gercege bakalim.Yaniliyormuyum,yanlis dusunuyorsam soyleyin.
  • super pi,sonucunu 44 saniyeye indirmeyi başardım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

    super pi,sonucunu 44 saniyeye indirmeyi başardım.


    Bende 43 e indirdim
  • 3d mark 2005 :http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=3d-mark-2005&lid=1880
  • 3d mark 2005 register code:EL2S9-TV3A8-6A5WE-VFBLU
    bıde 1650 aldım ben. bu sonuc nasıl sızce
  • Everest Ultimate Editon var bende fakat kurulmuş hali. Bu haliyle PC lerde sorunsuz çalışıyor. Test özelliklerini kullanmadım. Fakat FS V2045 de açtığım anda notebook kitleniyor. Normal PC lerde problem çıkarmıyor. Başka bir notebok da denemedim. Neyse tekrar installation dosyalarını indirip bi daha deneyeyim. Sadece notebook lar için test/performans/sistem bilgisi veren program 3D MArk mıdır.
  • Arkadslar ultimate tournement 2003 u nereden indirebilirim.Tam surumu mumkun degil heralde..Bi kac siteden denedim kuramadim demosunu..Hata verdi..Bi kac alternatif verebilirmisiniz bana..
  • eline sağlık baba iyi oldu ya sen bilirsin benim ekran kartı ıntel 915 gm sence harici ekran kartı bağlayabilirmiyim böyle birey duydum fakat doğruluğundan emin değilim ?
  • Hoca eline sağlık gerçekten iyi oldu everst 2006 indirdim ama benim işlemciye bi yerde dothan diye bi yerde mobile celeron diyo . İntelin sitesine girince direk Mobile Pentium M725 diyor yani celeron değil programın tek sapıttığı nokta burası
  • quote:

    Orjinalden alıntı: freestyle_


    quote:

    Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

    super pi,sonucunu 44 saniyeye indirmeyi başardım.


    Bende 43 e indirdim

    Hocam 32 M mi 43 saniye ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CORELLI
    Hocam 32 M mi 43 saniye ?


    32m'mi??? 1M yazmak istedin sanırım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jeepers_creepers


    quote:

    Orjinalden alıntı: CORELLI
    Hocam 32 M mi 43 saniye ?


    32m'mi??? 1M yazmak istedin sanırım...

    Takiliyordum yaw hocam..:) 1 M tabiiki :) Yani herkes o kadar takmiski su test isine,anca boyle bi skor o sekilde yazilmaliydi ..32 M 43 E indirdimmmm...Yani overlocklamislar da 43 e inmsi...Bende overlock falan yok 36 saniye 1 M ..Bende 43 e indrdimi okuyunca enteresan bi sey galiba demistim..Oylesine aflarina siginarak takildim arkadaslara..
  • anladım,anladım.ya işte naparsın 1 saniye bile bazen insanları fazlasıyla mutlu etmeye yetiyor.ilk denemem de 1 dak 40 saniyelerde bi sonuç almıştım.dünya başıma yıkılıyodu,sonra programı bi daha çektim şimdi 44sn.bi kaç saniye farkı işte...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

    anladım,anladım.ya işte naparsın 1 saniye bile bazen insanları fazlasıyla mutlu etmeye yetiyor.ilk denemem de 1 dak 40 saniyelerde bi sonuç almıştım.dünya başıma yıkılıyodu,sonra programı bi daha çektim şimdi 44sn.bi kaç saniye farkı işte...


    Valla hocam bu test progrmlari bazen kafa karistirmaktan baska bi moka yaramiyo diye de dusunmuyor degilim:) Topiclerden birinde okudum.Biri internet cafedeyim 31 sanie 1 M sonucu diyor..Buyur burdan yak..p4 2ghz mis makina.Halbuki p4 3.8 gibi bi islemcinin o rakama ulasmasi lazim..Yani normalde mumkun degil ama tutarli bilgiler vermiyor bu programlar bazen..Galiba en iyi test makinaya yuklenebildigin kadar yuklenip program yurutme ve islem kabiliyetini olcmek makinanin..Oyle rakamlarla degil ,gercek performanslarla ...
  • benim laptopta 3.8mhz işlemci var 1M > 34 sn çıktı. Bana fason bir program gibi geldi; işlemcinin sadece %50'sini kullandı tümünü kullanıyo olsaydı alet sapıtırdı.
  • Arkadaşlar
    Babco nun MobileMark 2005 i nasıl nereden bulabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.