Şimdi Ara

Test Drive Unlimited oyununda kayıt sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundan çıkmak istediğim zaman oyunu kaydedip oyundan çıkmak istiyorum ama oyun dili Rusça olduğu için malesef kayıt meselesini anlayamadım. Nasıl kayıt ediyoruz?

Menüden bir görüntü:

Test Drive Unlimited oyununda kayıt sorunu

Orijinalden alıntı: B o S c H

yapmadı oyundan çıktım tekrar girdiğimde devam edemedim. Başka bir durum var ama çözemedim.

dostum oyundan çıkıp girdiğinde zaten otomatik olarak evinden başlatır ama oynadığın yarışlar kaydedilir.. bu arada alt+f4 le çıkma oyundan.. menüsünden quit yapıp çık yoksa autosave de yapmayabilir..

Orijinalden alıntı: MelihFenman

quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

yapmadı oyundan çıktım tekrar girdiğimde devam edemedim. Başka bir durum var ama çözemedim.

dostum oyundan çıkıp girdiğinde zaten otomatik olarak evinden başlatır ama oynadığın yarışlar kaydedilir.. bu arada alt+f4 le çıkma oyundan.. menüsünden quit yapıp çık yoksa autosave de yapmayabilir..

Ben evden çok uzaktayım ve 135 000 kazandım. Ama tekrardan oyunu açtığımda herşey sıfırlanıyor, oyundan çıkmak için illa eve mi gitmem lazım eğer öyleyse oyunun kayıt olayını çok kötü yapmışlar. Oyundan çıkıyorsak bir işimiz var demektir. Yoksa eve tekrar döneriz tabi evi bulabilirsek evi bulamıyoruz ki. Haritada ev gözükmüyor. Çok uzaklardan evi bulmakta büyük mesele ...

Ekleme:

Az önce fark ettim, dediğin gibi oluyor. Kazandığım paralar yerli yerinde duruyor. Ayrıca oyundan çıkıp tekrar oyuna döndüğümde evden oyun başlıyor ama görev almadan M tuşuna basığım zaman aracı haritada istediğim yere gönderebiliyorum. Kayıt problemi çözüme kavuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 8 Ağustos 2010; 19:19:23 >

• Bu oyunda kıyafet mağazasına giriyorum ama malesef 200 000 den fazla param olduğu halde kıyafet alamıyorum. Kıayafetet bölümüne geldiğimde para kısmı 0 gözüküyor. Kıyafeti nasıl alabiliyoruz? Oyun dili rusça olunca zorluklar çekiyoruz.
  • dostum oyunun sorunlu heralde ya.. bence biyerden ingilizce sürümünü temin et ve 1.66a patchini de kur öle oyna.. bu arada kıyafet alman için kupon toplaman gerek.. bunun için de araca kız atmalısın
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.